چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 24 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2340 تعداد نوشته های امروز : 2 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1908×
خواهرمان ۸۶ سال در زندان !!!!
شناسه : 1077

نویسنده :ابراهیم کامرانپور     سپاس وستایش خدایی را که زندان را مدرسه ای انسان ساز برای یوسف علیه السلام قرار داد و آنرا تزکیه گاهی برای محک انسان ها ، این نوشته را در حالی مینویسم که دستم توان نوشتن آنرا ندارد وقلب لبریز از ناراحتی ام ،در بیان وتوصیف آن ناتوان است . هدف […]

ارسال توسط :
پ
پ

نویسنده :ابراهیم کامرانپور    
سپاس وستایش خدایی را که زندان را مدرسه ای انسان ساز برای یوسف علیه السلام قرار داد و آنرا تزکیه گاهی برای محک انسان ها ، این نوشته را در حالی مینویسم که دستم توان نوشتن آنرا ندارد وقلب لبریز از ناراحتی ام ،در بیان وتوصیف آن ناتوان است .

هدف از نگاشتن آن نیز بررسی سختی های مومنان واقعی است که در نقاط مختلف دنیا  در زندانها تحت شکنجه ها و آزارهای وحشیانه ای هستند و با ایمانی راسخ نه تنها دست از اعتقادات خود برنمی دارند بلکه اشعه تابناک ایمانشان، اعتقادات بیرونی یان را محکم تر وثابت قدم تر میکند .
زندگی نامه زیر مربوط به خانم دکتر عافیه صدیقی زن مسلمان پاکستانی که در زندان وحشیانه ی آمریکایی هایی  است که از حقوق زن دفاع میکنند و حامی حقوق بشرهستند . آخرین سخن این خواهر مجاهد و درمانده در زندان آمریکاییها این بوده است "افوض امری الی الله"من کارم را بخدا محول میکنم ". دادگاه آمریکاییها خانم عافیه صدیقی  را چند سال پیش به جرم رابطه  با کشتن سربازان آمریکایی  در غزنی افغانستان به ۸۶ سال زندان محکوم کرد. گوشه ای از زندگی نامه خواهرمان را بررسی میکنیم تا شاید وجدانمان به درد آید و با الگو قراردادن چنین خواهرانی نسبت به اعتقادات خود پایبند تر وثابت قدم تر باشیم .دکتر عافیه صدیقی دوره های مختلف و درخشان علمی زندگی اش را در ایالات متحده ی آمریکا و در زمینه مغز و اعصاب در مشهورترین دانشگاه جهان "ماساچوست آمریکا "سپری کرده است این خانم دکتر پاکستانی ۱۴۴ مدرک افتخار آمیز و همچنین مدرک هایی در زمینه مطالعات دستگاه عصبی از دانشکده های مختلف دنیا کسب کرده است ناگفته نماند که رسیدن به درجه دکترای افتخاری در زمینه مطالعات پزشکی اعصاب  از دانشگاه هاروارد حتی در خود آمریکا کاری سخت و منحصر به فرد است . عافیه صدیقی با کسب این مدرکها توانست خود را با کاروان خانواده ی پزشکش همراه سازد چرا که او  دختر یک پزشک و همسر یک پزشک میباشد و همچنین مادر سه کودک است که کودک بزرگ او چهار سالشه و یکی از پسرانش حتی به ۲ماه هم نمی رسد .
در مارس ۲۰۰۳ ایشان از "روالپندی " که محل کارش درآنجاست به "کراچی" برای دیدن مادر و خواهرش مسافرت میکند وب عد از اتمام دید و بازدید از خانه مادرش خارج میشود و سوار بر تاکسی به طرف فرودگاه به راه می افتد ولی متاسفانه به آنجا نرسید و هیچ کس ندانست چه بر سرش آمد. .خبری از عافیه نبود تا اینکه کم کم  خبرهایی از زنی با هویت نامشخص و با جرمهای سنگین به نام زندانی بند ۶۵۰ در زندان بگرام افغانستان منتشر شد  ایشان به همراه مردان در زندان بگرام که یکی از کثیف ترین زندانهای وابسته به آمریکا است بازداشت شده و بینوایانه درآنجا زندگی میکند نگهبانان در مقابل چشم و گوش زندانیان به شکنجه و تعذیب او می پرداختند . داستانهای شکنجه ی او اثرات عمیقی در قلب و وجدان دیگر زندانیان برجای گذاشت .هیچ کس از احوال عافیه و۵۰۰ زن دیگر که در آنجا با درد و محنت زندگی میکردند خبر و اطلاعی نداشتند .این زندانیان همانند عافیه که در میان خانواده هایشان ربود شده بودند با  پولی بی ارزش و چند دلار اندک به آمریکا فروخته میشدند یکی از آن بینوایان بازداشت شده "معظم بیگ"بود که مدت زمانی را که در آن زندان سپری کرد دیگر به شنیدن وناله های  زندانی بند ۶۵۰ عادت کرده بود وهنگامیکه به گوانتانامو منتقل شدند  بازهم آن ناله ها و فریادها همچنان در وجدان و گوشش طنین انداز و حاضر بود و بعد از آزاد شدن از زندان به تالیف کتابی به نام "جنگجوی دشمن "پرداخت و در آن کتاب تمام آنچه از پدیده های ظلم و جبروت آمریکایی را که با چشمان خود دیده بود و خود شاهد آن بود را در آن کتاب ثبت کرد و در آن از زندانی شماره ی ۶۵۰ "و ناله هایش که تنها نشانه ی دال بر او بود  یاد کرد . روزنامه نگار بریتانیایی "ایوان ردلی" زن خبرنگاری که در زندان طالبان بود و مدتی پس از آزادی مسلمان شد آنچه را که معظم بیگ نوشته بود خواند و حس روزنامه نگاریش آنرا به تحقیق و بررسی در مورد آن زندانی بی هویت واداشت و بعد از بحث و جست وجوی زیاد دریافت که آن زن کسی نیست جز دکتر عافیه صدیقی پزشک پاکستانی متخصص در دانش اعصاب که در ۲۰۰۳ در کراچی ربوده شده بود .ایوان ردلی خبر او را در سراسر دنیا منتشر کرد و توانست احساسات مردم را برانگیزد و سرانجام تعداد زیادی  از فعالان و حقوقدانان به پیگیری این قضیه پرداختند و هنگامیکه مسئله ی عافیه ی  صدیقی جوش و خروشی در میان انسان دوستان ایجاد کرد اون وقت آمریکاییها اذعان کردند که در زندان ماست و مورد اتهاماتی از قبیل تلاش برای از بین بردن دفتر دولت اقلیمی در غزنی ،تلاش برای کشتن افسران آمریکایی در افغانستان  میباشد و چند ماه بعد از انتشار توسط ایوان ردلی او را برای محاکمه به نیویورک آوردند و به خاطر این تهمت های ناروا و عجیب در دادگاه ظاهرشد وضعیت جسمانی او به صورتی بود که نمیتوانست بایستد و در اثنای ایستادن به دیگران تکیه میکرد و فوق العاده ضعیف و لاغر شده بود و آثار شکنجه بر ایشان کاملا آشکار بود که همه اینها بر رفتار وحشیانه ای که با ایشان داشتند دلالت می کرد و معلوم بود ایشان در طول مدت ربوده شدن و بازداشت شدن در معرض انواع شکنجه ها قرار گرفته که حتی قویترین مردان نیز تحمل انرا نداشتند، چه برسد به یک زن ،از آن جمله شکنجه ها ی روحی وجسمی همراه با تجاوز جنسی وحشیانه به طوریکه به بیماریهای روانی  نیزدچار شده بود که در اثر آن حتی حافظه اش را از دست داده است ولی ارتش آمریکا به شدت آنرا تکذیب میکرد وآنرا به۸۶سال زندان محکوم کرد .
خواهرم عافیه در طول ۶سالی که در بگرام افغانتسان بودی و پس از آن به گوانتانامو انتقالت دادند مدعیان بسیاری فریاد آزادی زن ،کرامت زن،نجات زن از اهانت رابرآوردند و در این میان گروهی از زنان ما نیز با لخت کردن سر و صورت و رقاصی و بی اخلاقی ندای این داعیان را اجابت میکنند .
خواهرم پاکدامنم که در زندان مردان هستی ،خداوند تو را بس است  چشم امید به ما نداشته باش که ما نیز همانند تو در زندان بی تقوایی و سست ایمانی گیر کرده ایم و چاره ای جز دعا نداریم .
خواهرم عافیه در میان زنان نخبه از جنس خودت که چنگال های وحشیانه ی آمریکا آنها را شکار کرده است تو تنها نیستی ،بلکه کسانی دیگری نیز در این سرنوشت ناگوار بر تو پیش گرفته اند سمیر موسی "زن دانشمند هسته ای مصری که ترور شد سامیه میمنی نابغه شیمی کشته شد یا رحاب طه اهل عراق که اوهم ربوده شد و اطلاعاتی از او در دست نیست یا هدی عماش عراقی اونیز کسی نمیداند کجاست .
خداوندا خواهرمان عافیه که به ۸۶ سال  زندان محکوم شده وخواهرانی دیگر که در زندان طواغیت گیر کرده اند خودت یار و یاور این خواهران درمانده و مسکین باش و آنان را از این اسارت رها بگرادان و ما را نیز با امتحان و آزمایشی مبتلا نگردان که تحمل آنرا نداشته باشیم . حسبنا الله ونعم الوکیل .

ثبت دیدگاه

5 دیدگاه برای “خواهرمان ۸۶ سال در زندان !!!!”
  1. سلام علیکم.بسیار متاثر شدم.عجب سرگذشت تلخ و دردناکی بود….خدای بزرگ خودش به همسر و فرزندان و خانواده اش صبری زیبا عنایت فرماید و بهشت برین را بارفاقت اولیا و شهدا و صالحین به خواهرمان عافیه صدیقی هدیه دهد.چون به راستی با این وضعیت وخیم و دردناکی که در زندان دچارش شده-پناه بر الله- تنها راحتی و نجاتش در شهادت و پیوستن به رفیق اعلی است.خدای مهربان ما مسلمانان و خصوصا زنان و دخترانمان را در این تونل وحشتناک دنیا حفظ کند و ما را فتنه ای برای قوم ظالم و طاغی قرار ندهد.آمییین.

    پاسخ
  2. هو الحافظ،سلام علیکم،سرگذشت دردناکی که هر صاحب دلی را دل آزرده می کند ،به راستی توان سخن گفتن ندارم و از گفتن هم خجالت می کشم؛خواهر گرامی و ایمانی فقط می توانم بگویم با تمام ضعف ایمان و عملی که دارم برایت دعا می کنم خدای حافظ نگهبانت باشد و شهادت را نصیبت فرماید،خانواده ات را آرامش بخشد وفرزندانت به تو افتخار کنند.پروردگارا حق مظلومان را بستان ،سختی های راه دعوت را بر صاحب دلان با ایمان لذت بخش فرما و توان و صبر بیشتر عنایت فرما،حقا که اگر یاری و رحمتت همراه نباشد هیچ بنده ای را یارای بندگی نیست.جزاکم الله خیرا برادر کامران پور.اللهم وفقنا لما تحب و ترضی

    پاسخ
  3. خد^ا ویش بیاو و فه ریاد^ش که ئیمه حیچه یمان جیا چه دوعا که رده ی ده سه نه به ر نمه ی

    ده س وه ش کا ئیبراهیم په ی ئاگادار که ر ده و ئیمه

    پاسخ
  4. زور جوان بو به راست ده ست خوش کاک ابراهیم گیان

    پاسخ
  5. تمام سعیشون اینه که جلوی ذیده شدن نمونه های موفق زنان محجبه رو بگیرن در جامعه ای که به گوش ملتش مدام میخونن حجاب برابر با بردگی مردان و برابر باعقب افتادگیستاعلام وجود اینگونه انسانها تیشه ای به ریشه ساستهای اسلام ستیزانه است

    پاسخ
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.