شرایط یک آشپزخانه صنعتی استاندارد

در این بخش مقالات علمی قرار داده می شود

مديران انجمن: pejmanava, CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Elmi

شرایط یک آشپزخانه صنعتی استاندارد

پستتوسط melinaa » سه شنبه اسفند ماه 14, 1397 2:35 pm

               
                              
                                   



همانگونهکه میگوییم آشپزخانه معلوم است که به فضایی که در آن پخت و پزانجام می شود اشاره دارد، منظور مکانی که غذای مورد احتیاج در آن مکان درست می شود. ولیکن آیا آشپزخانه های رستوران ها یا کافه ها مشابه با آشپزخانه های خانه ها است؟ آیا می شود با ابزارات و وسایل موجود در آشپزخانه ی منازل آشپزخانه صنعتی رستوران ها را راه اندازی کرد ؟


جواب به این سوال بدون مکث منفی می باشد، چون که شرایط و استانداردهایی برای تجهیزات صنعتی آشپزخانه وجود دارد که الزاما بایستی به آن پرداخته شود تا به کمک آن بتوان غذای مورد نیاز رستوران یا بخش غذایی مربوط به مکانی را تهیه نمود .

شرایط یک آشپزخانه صنعتی استاندارد به این صورت است :



1-فضای مناسب :
یعنی وسیع بودن بیش از اندازه محیط آشپزخانه نیست بلکه آملده سازی محیطی استاندارد و طبق قوانین است که تجهیزات صنعتی آشپزخانه و وسایل مورد نیاز همگی به شکل مطلوب آملده شوند که محیطی مناسب برای تحرک و فعالیت سرآشپز وکارکنان آشپزخانه فراهم شود.

2-نورمناسب :
نور پردازی امری مهم در آشپزخانه ها است و بایستی فضای آنجا روشن بوده باشد تا موجب تحرک و سرحالی و انرژی برای کارکنان شود و پرسنل احساس بی انرژی ای و خستگی و دلزدگی نکنند.
3-تجهیزات صنعتی آشپزخانه استاندارد واستیل :

تجهیزات صنعتی آشپزخانه بایستی بر طبق لیست غذای پخت و گنجایش رستوران باشد و اینکه از استیل مرغوب باشد که تمیز کردن آن راحت تر باشد ساخت و تامین شوند .



4-سرآشپز حرفه ای :
سرآشپز نقش مهمی دارد باید بداند چگونه و کجا باید از تتجهیزات صنعتی آشپزخانه به درستی استفاده کند.

5-مواد غذایی با کیفیت:
به کار گیری از مرغوب ترین ماده های غذایی و تهیه ی هر روز آن به منظور صرفه جویی از دو ریخته شدن ماده های غذایی الزاما پیشنهاد میشود.



6-ماشین آلات استاندارد ومناسب :
در این باره با مشورت با یک مشاور خوب از یک کمیسیون آماده سازی رستوران قابلیت این را دارید که ماشین آلات استاندارد و مطلوب ایرانی یا خارجی مورد نیازخود را انتخاب و تهیه نمایید.


7-تیم حرفه ای وآموزش دیده :
پرسنل و کارکنان به منظور پخت و پز و چگونگی کاربرد تجهیزات صنعتی آشپزخانه و ابزار آلات الزاما بایستی آموخته های ضروری را برای کم کردن مشکلات و خطرات و مانع شدن از خرابی و آسیب دیدگی دستگاه ها و…به خوبی یاد گرفته باشند. علاوه بر آن مرغوبیت غذای رستوان وابسته به بکارگیری تجهیزات بدست پرسنل آموزش دیده و خبره است .




8-مدیر یا مالک با انگیزه :
هرآشپزخانه صنعتی پویا بدون تردید شامل مدیرعاملی با انگیزه و ذوق و شوق و خلاق وعلاقه مند به ترقی و گسترش است، به این صورت به متن های مربوط به رمز موفقیت رستوران های موفق و مشهورو بکارگیری نقش خلاقیت در شروع کار رستوران مراجعه نمایید.
9-نظافت مستمر ومرتب آشپزخانه :
حفظ نظافت ورعایت قوانین اداره بهداشت به طور کامل به منظور یک آشپزخانه صنعتی لازم است، برای این منظور در مقاله مزایای حفظ بهداشت در رشد رستوران مراجعه نمایید.



10-رعایت استانداردهای اورگونومی و بهره وری انرژی :
لازم است به گونه ای که پرسنل به منظور انجام کارهای مربوط به خود اقدامات کمتری را انجام دهند و همه ی وظایف خود را بدون هیچ تحرک سختی مثل خم شدن برای برداشتن چیزی، دست دراز کردن به قفسه های بالا، برگشتن به پشت سر و راه رفتن طولانی انجام دهند.
این متن به شکل کوتاهی اشاره ای به موقعیت آشپزخانه صنعتی نمودیم ، اگر تصمیم به شروع کار رستوران دارید و قصد تهیه تجهیزات صنعتی آشپزخانه دارید می توانید با مشاوران تهران تجهیز مشورت کنید.منبع:تجهیزات صنعتی آشپزخانه تهران تجهیز















melinaa
کاربر کوشا
کاربر کوشا
 
پست ها : 15
تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 27, 1397 1:50 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

بازگشت به مقالات متنوع علمی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان