پنجشنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 18 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2334 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1908×
ساخت تله کابین در مجموعه قوری قلعه
شناسه : 1053

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: ساخت تله کابین در مجموعه قوری قلعه، گردشگری منطقه را متحول می کند. به گزارش خبرگزاری پاوه پرس ، نصرت اله سپهر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، در این باره اظهار کرد: غار قوری قلعه یعنی […]

ارسال توسط :
پ
پ

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: ساخت تله کابین در مجموعه قوری قلعه، گردشگری منطقه را متحول می کند.

به گزارش خبرگزاری پاوه پرس ، نصرت اله سپهر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، در این باره اظهار کرد:

غار قوری قلعه یعنی غاری که قلعه آن با گل شل درست شده است، این غار یکی از طولانی ترین غار های آبی آسیاست که در میان یکی از غنی ترین مناطق استان کرمانشاه از لحاظ جاذبه های گردشگری واقع شده است.

 وی افزود: این مجموعه در نزدیکی شهرهایی چون پاوه، جوانرود و روانسر قرار گرفته و قرارگیری آن در قطب گردشگری اورامانات و در کنار کوه شاهو جلوه خاصی به آن بخشیده است، ضمن اینکه برخورداری این مناطق از آثار و جاذبه های تاریخی نیز قابل توجه است.

 سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه، گفت: غارقوری قلعه با بهره مندی از موقعیت و شهرت خود هر ساله میزبان تعداد زیادی گردشگران و دوستداران طبیعت بوده است و باوجود سرمایه گذاری محدود در آن به موقعیت قابل قبولی در جذب گردشگر دست یافته است.

 وی یادآور شد: علاوه بر این وجود زیر ساخت های لازم و تمایل مسئولین استان و شهرستان در حمایت و توسعه ی سرمایه گذاری در بخش گردشگری از دیگر مزیت های این منطقه به شمار می آیند.

 سپهر خاطرنشان کرد: تاکنون بالغ بر ۳۱۴۰ متر از عمق این غار شناسایی شده و بخش هایی از آن نیز برای بازدید گردشگران آماده شده است که شامل دو تالار مریم و کوهان شتر می باشد.

 وی اظهارکرد:  همچنین فاز دوم غار که شامل ۱۰۰۰ متر است، شامل ۳ تالار به نامهای برزخ، بلور و عروس است و در عمق ۲۷۰۰ متری غار ۴ آبشار به ارتفاع ۱۰ تا ۱۲ متری وجود دارد اما تاکنون کسی به انتهای این غار دسترسی پیدا نکرده است.

 این مقام مسئول یادآور شد: این غار از سال ۱۳۷۸ برای بازدید عموم بازگشایی شده است.

سپهر افزود: مجموعه قوری قلعه و روستای قوری قلعه از نظر تقسیمات سیاسی در داخل شهرستان روانسر قرار گرفته است. عمده ترین قابلیت ها و توانمندی های بالفعل و بالقوه گردشگری در مجموعه قور قلعه را می توان برخورداری از موقعیت مناسب اقلیمی، فضای طبیعی بکر و دست نخورده، بافت همگن قومی در منطقه اورامان و روحیه مهمان نوازی مردم بومی منطقه دانست.

 وی با بیان اینکه مجموعه گردشگری قوری قلعه قابلیت ساخت تله کابین را دارد، گفت: ساخت تله کابین در مجموعه «قوری قلعه» گردشگری منطقه را متحول می کند.

 این مقام مسئول اضافه کرد: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از تمامی سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری جدید در این منطقه را دارند حمایت های لازم را انجام می دهد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.