آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

در این بخش مطالب متفرقه در این زمینه قرار داده می شود

مديران انجمن: CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Banowan

چگونـگی تشخیـص رسیـده بودن هنـدوانه، طالبـی و خربـزه

پستتوسط parvaz69 » شنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:57 pm

اگر در گرمای تابستان و حین عرق*ریزی و عطش به خوردنی*ای دلچسب فكر كرده باشید، احتمالا مواقعی را به یاد خواهید آورد كه هوس خوردن هندوانه، طالبی، یا خربزه*ای شیرین و خنك گوشه*ای از ذهنتان پركشیده است. البته در ماه رمضان هم زینت بخشیدن هر سفره افطاری با این سه میوه خوشمزه فصل تابستان خالی از لطف نیست ...

اما برای چگونگی تشخیص رسیده بودن این میوه ها، لطفا راهنمای درج شده در ادامه ایمیل را بخوانید تا پس از عملی كردن چنان هوس و آرزویی، حالتان از هدر رفتن پول و خرید محصولی پوك و بی*مزه گرفته نشود!

- تشخیص هندوانه رسیده:






پوستی نازك، صاف و براق دارد.اگر بین دو دست، نزدیك گوشتان بگیرید و اندكی فشار دهید، صدای قرچ*مانندی حاكی از ترك برداشتن محتویاتش خواهد داشت (به این روش هم خیلی اطمینان نكنید چون ممكن است نشانه پوكی آن باشد!).

با كف دست یا پشت ناخن انگشتتان، به آن ضربات كوتاه و متوالی بزنید. در صورتی كه صدای بم، آهسته و طبل*مانندی مثل تاپ*تاپ داد، رسیده است و در صورتی كه صدایی زیر و بلند مثل تق*تق داشت، زمان چیدن یا خوردن آن نرسیده است.

به قسمتی كه هندوانه از بوته جدا شده نگاه كنید؛ اگر هنوز مقداری از ساقه به آن چسبیده، احتمال شیرین بودنش اندك است، چون هنوز نارس و كال به بازار آمده، اما اگر ساقه كاملا از هندوانه جدا شده و تورفتگی ایجاد كرده، به*دلیل رسیدگی، آسان*تر چیده و جدا شده، بنابراین شیرین*تر است. هر قدر ترك*های ریز در این قسمت بیشتر باشد، هندوانه شیرین*تری انتخاب كرده*اید.


- تشخیص طالبی رسیده:




پوستی زبر دارد.اگر آن را از نزدیك بو كنید، عطر خوبی دارد و بوی خوشایندی می*دهد.

سر طالبی، آنجا كه شبیه دكمه به نظر می*رسد، اندكی نرم*تر است (مواظب باشید همه قسمت*ها نرم نباشد چون در این صورت احتمالا از رسیدگی هم گذشته و در حال ترشیدن است).

یا رنگی زرد و فقط اندكی متمایل به سبز دارد؛ یا زردی آن كمرنگ و كرم*مانند است.

خطوط آن سبز كمرنگ است (خطوط سبز با تیرگی بیشتر، معمولا نشانه ماندگی محصول در مغازه است).


- تشخیص خربزه رسیده:





برعكس طالبی، هیچ قسمت آن نرم نیست (هرقدر نرم*تر باشد نشانه اسیدی شدن بیشتر یا قرار داشتن در آستانه ترشیدگی است)

همانند هندوانه، ساقه یا ریشه آن، هنگام برداشت براحتی از خربزه جدا شده و برآمدگی اندكی دارد یا حتی فرورفتگی ایجاد كرده است.

همانند طالبی، پوستی زبر و زرد دارد.

راه*های طولی آن به رنگ سبز كمرنگ است.

سراغ خربزه*های نوبر نروید! چون معمولا بی*مزه*اند. خربزه شیرین حدود یك ماه بعد از نوبرانه به بازار می*آید.


برای نویسنده این مطلب parvaz69 تشکر کننده ها: 4
bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), Modir-Banowan (سه شنبه ارديبهشت ماه 10, 1392 12:45 pm), naseh_azizi (جمعه مرداد ماه 4, 1392 2:53 pm), tarannom (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 28.57%
 
نماد کاربر
parvaz69
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 140
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 21, 1391 12:30 am
تشکر کرده: 368 بار
تشکر شده: 197 بار
امتياز: 1100

پستتوسط Modir-Banowan » سه شنبه ارديبهشت ماه 10, 1392 2:16 pm


عضويت  / ورود




مواد لازم

گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان ۷۵۰گرم

لپه ۱ استکان(100گرم)

پیاز سرخ کرده ۳تا ۴ قاشق سوپخوری

لیمو عمانی ۴تا ۵ عدد

رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری

سیب زمینی پشندی ۷۵۰ گرم

روغن برای سرخ کردن سیب زمینی

نمک و فلفل به قدر کافی

ادویه ۱ قاشق مرباخوری

زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری



طرز تهیه

گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم , سپس لپه رابه دقت تمیز می نمائیم و می شوئیم .

پیاز سرخ کرده را با دو قاشق روغن و لپه در ظرف می ریزیم و ظرف را روی شعله می گذاریم تا لپه با پیاز کمی سرخ شود.

این عمل از له شدن لپه بعد از ریختن جلوگیری می کند.

در مرحله بعدی گوشت را می شوئیم و داخل پیاز و لپه می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا آب گوشت کشیده شود.

سپس دو لیوان آب داخل گوشت می ریزیم و لیمو عمانی را می شوئیم و به گوشت اضافه می کنیم

و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و بپزد کمی نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی و زعفران را به گوشت می زنیم و می گذاریم خورش جا بیافتد .

سیب زمینی را بصورت خلال نازک یا چهارگوش چهارگوش خرد می کنیم و آنرا می شوئیم و کمی نمک می زنیم و در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم.

می توان سیب زمینی را با خورش یکی دو جوش بدهیم و یا خورش را در ظرف بکشیم سیب زمینی را روی آن بریزیم.

در طبخ قیمه اگر تیره گی رنگ خورش برای شما مهم نمی باشد می توانید از دارچین هم به عنوان چاشنی استفاده نمایید.

برای تنظیم مزه قیمه می توانید از گرد لیمو استفاده نماییدکه طعم بی نظیری به خورش قیمه می بخشد.












برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها: 2
bahar (شنبه ارديبهشت ماه 13, 1392 12:51 am), hoda (جمعه شهريور ماه 1, 1392 6:02 pm)
رتبه: 14.29%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط bahar » شنبه ارديبهشت ماه 13, 1392 12:50 am


سوفله گوشت و بادمجون


مواد لازم

بادمجان قلمی 4  عدد

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز 1 عدد متوسط

پودر فلفل سیاه و زدچوبه و نمک به مقدار لازم

پنیر که آب بشه 180 گرم

جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس سفید

کره 50 گرم

آرد 50 گرم

شیر 250 میلی لیتر

طرز تهیه سوفله


بادمجا نها را پوست بگیرید و نمک بزنید و بگذارید 20 دقیقه بماند و بعد انها را بشورید و

حلقه حلقه کنید و داخل تابه مقداری روغن ریخته وروی حرارت ملایم سرخشون کنید و درب تابه را هم هنگام

سرخ کردم بگذارید که روغن کمتری ببره،من اکثرا با روغن زیتون سرخ میکنم.

پیاز ها را خرد میکنیم و به همراه گوشت سرخ میکنیم وقتی که گوشت ما سرخ شد نمک , فلفل , زردچوبه و

رب گوجه فرنگی را روی گوشت هاریخته و کمی تفت میدهیم بعد از اینکه تفت دادیم نصف لیوان آب روی

مواددمان میریزیم تا خوب بپزد و در آخر هیچ آبی نداشته باشد.

3 قاشق از سس سفید را ریخته و بعد بادمجانها را چیده و بعد هم روی بادمجان ها مقداری گوشت ریخته و

کمی جعفری و بعد دوباره سس سفید به همین ترتیب تا اخرو ردیف اخر که رسیدیم سس سفید باشه و بعدم هم پنیر

و فر از 15 دقیقه قبل روشن بوده باشه با درجه حرارت 175 و طبقه وسط به مدت 20 تا 30 دقیقه.

طرز تهیه سس سفید

کره را داخل یک قابمله کوچیک بریزید و هم بزنید تا آب شود و بعد هم ارد را اضافه کنید و

خوب با کره مخلوطش کنید وبعد اول نصف شیر و بعد بقیشو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گوله گوله نشه و

غلظتش متوسط باشه،نه خیلی سفت باشه نه خیلی شل.













برای نویسنده این مطلب bahar تشکر کننده ها: 2
hoda (جمعه شهريور ماه 1, 1392 6:02 pm), Modir-Banowan (دوشنبه ارديبهشت ماه 16, 1392 4:58 pm)
رتبه: 14.29%
 
نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5121 بار
امتياز: 33890

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط Modir-Banowan » دوشنبه ارديبهشت ماه 16, 1392 5:01 pm

کیک میوه ای سریع و راحت





مواد لازم:



تخم مرغ : سه عدد


آرد سفید : دو لیوان


روغن مایع : نصف لیوان


آب میوه : یک سوم لیوان


شیر : دو سوم لیوان


شکر : یک لیوان سر پر


هل و وانیل : نصف قاشق چایخوری از هر کدام


بیکینگ پودر : یک پنجم قاشق مربا خوری


جوهر جوش : یک چهارم قاشق چایخوری


در صورت تمایل سیب یا موز یا گردوی خورد شده به میزان لازم


طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه هل و وانیل به مدت 5 دقیقه خوب با مخلوط کن برقی بزنید

سپس یک لیوان شکر را به آن اضافه کرده و همچنان 5 دقیقه دیگر این مخلوط را خوب با هم بزنید.
از این مرحله به بعد مخلوط کن برقی را کنار گذاشته و از هم زن دستی استفاده کنید.
اول به آرامی روغن را و سپس آب میوه مورد نظرتان را که می تواند آب پرتقال یا نارنگی یا سیب و یا هر میوه دیگری باشد

و پس از آن شیر را به آنها اضافه کرده و با حرکتی دورانی و آرام با هم مخلوط کنید .
دو لیوان آردی که بیکینگ پودر و جوهر جوش را داخل آنها ریخته اید آرام آرام با این مواد مخلوط کنید

و به هم بزنید به طوری که مواد کاملا یک دست شوند .
میوه مورد نظر و گردوهای خورد شده را داخل مواد ریخته و درون ظرفی که از قبل ته و اطراف آن را با کمی

روغن جامد چرب کرده اید بریزید و داخل فری که آن هم از قبل روشن بوده و کاملا گرم است با پایین ترین

درجه حرارت به مدت نیم الی سه ربع ساعت قرار دهید و پس از پختن بگذارید کاملا سرد شده و میل نمایید .

این کیک برای تغذیه بچه ها در مدرسه بسیار مفیداست و می توانید آن را در قالبهای کوچک کیک یزدی هم درست کنید.






برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها: 2
bahar (دوشنبه ارديبهشت ماه 16, 1392 6:12 pm), hoda (جمعه شهريور ماه 1, 1392 6:03 pm)
رتبه: 14.29%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط bahar » پنج شنبه ارديبهشت ماه 26, 1392 3:48 pm


جوجه را این بار به سبک ایتالیایی درست کنید



مواد لازم :

سس مایونز      سه چهارم پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده      یک دوم پیمانه

پودر سیر      سه چهارم قاشق چای خوری

آرد سوخاری ایتالیایی      سه چهارم پیمانه

سینه مرغ، نصف شده      دو عدد (چهار تکه)



روش تهیه :

_ دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.

_ سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.

_ آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.

_ تکه‌های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید.

_ طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.

_ آن‌ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده

قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.


جوجه ایتالیایی برای یک پذیرایی بی نظیر آماده است.





برای نویسنده این مطلب bahar تشکر کننده ها: 3
hoda (جمعه شهريور ماه 1, 1392 6:03 pm), Modir-Banowan (چهارشنبه خرداد ماه 1, 1392 11:11 pm), tarannom (جمعه ارديبهشت ماه 27, 1392 10:05 pm)
رتبه: 21.43%
 
نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5121 بار
امتياز: 33890

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط Modir-Banowan » چهارشنبه خرداد ماه 1, 1392 11:15 pm

طـرز تهیه خورش گوجه سبز



عضويت  / ورود


مواد لازم :


گوشت گوسفند نیم کیلوگرم(اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم)
سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا) نیم کیلوگرم
گوجه سبز نیم کیلوگرم
پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری
ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین) به اندازه لازم
نمک و فلفلبه اندازه لازم
روغنبه اندازه لازم


طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد.

سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم.

سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند).

سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد.

البته این خورشتو با مرغ هم میشه پخت.




Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط Modir-Banowan » چهارشنبه خرداد ماه 1, 1392 11:19 pm

طـرز تهیه دسـر خوشمـزه هندوانه



عضويت  / ورود


مواد لازم :



آب هندوانه ۳ لیوان
خامه پاستوریزه ۱ پاکت یا یک لیوان
بستنی ساده وانیلی ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۴ ق.غ
شکر ۱ لیوان پر

رنگ غذایی در صورتی که بخواهید رنگ دسر پر رنگتر باشد .

طرز تهیه :
پودر ژلاتین را با کمی آب سرد نصف لیوان خیس کنید … بعد از ۱۰ دقیقه روی بخار آب بگذارید تا به روش بن ماری کم کم گرم شده و کاملا حل شود .
ژلاتین که حل شد در صورتی که میخواهید از رنگ خوراکی اضافه کنید به ژلاتین حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا یکنواخت رنگ در آب ژلاتین حل شود .
در مخلوط کن آب هندوانه و خامه و بستنی و شکر را ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود .

سپس ژلاتین آب شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید .

قبل از ریختن مایع در قالب حتما طعم دسر را بچشید اگر به نظرتان کم شیرین آمد به آن مقداری دیگر شکر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

سپس دسر آماده شده را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید حداقل ۴ تا ۵ ساعت بماند تا خود را بگیرد.





Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط Modir-Banowan » دوشنبه خرداد ماه 13, 1392 4:34 pm




کوکوی سبزی قالبی

مواد لازم:
سبزی کوکو 1 کیلو گرم (تره ، جعفری ، شبت ، گشنیز ، چند برگ کاهو)
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
زرشک (در صورت تمایل) یک قاشق سوپخوری
گردوی خرد کرده (در صورت تمایل) یک یا دو قاشق سوپخوری
جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری
روغن 1 پیمانه سر خالی (150گرم )
آرد گندم 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم و در سبد می ریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود بعد ریز خرد می کنیم .

سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و می گذاریم سبزی سرد شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب بهم می زنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه می کنیم و زرشک و گردوی خردکرده را نیز می افزایم .

سبزی که کاملاً سرد شد در مایه می ریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی میریزیم و در صورتیکه از تابه استفاده کردیم آن را روی شعله می گذاریم تا روغن داغ شودُ بعد مایه را داخل روغن میریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف می کنیم و در آنرا می گذاریم. و حرارت زیر را ملایم میکنیم تا زیر کوکو کاملاً برشته شود.

در مرحله بعدی کوکو را به هر فرم که بخواهیم می بریم و قطعات کوکو را بر می گردانیم تا روی آن نیز کاملاً برشته شود .

اگر از ظرف نسوزاستفاده می کنید،روغن را در ظرف ریخته وداخل فر می گذاریم تا داغ شود بعد مایه را داخل روغن می ریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت 350 درجه قرار می دهیم.

در فر درب ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم کوکو را مدت سه ربع در فر می گذاریم تا کوکو پف کند و زیر و روی آن برشته شود ، کوکو در ظرف نسوز به آسانی بر می گردد . اطراف آنرا می توانیم با حلقه های گوجه فرنگی تزئین کنیم .



برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها: 2
bahar (دوشنبه خرداد ماه 13, 1392 4:48 pm), hoda (جمعه شهريور ماه 1, 1392 6:04 pm)
رتبه: 14.29%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط Modir-Banowan » دوشنبه خرداد ماه 13, 1392 4:49 pm

شیرینی نان بـرنجـی

مواد لازم:
آرد برنج نيم كيلو
شكر 200 گرم
تخم مرغ 1عدد
كره يا روغن كرمانشاهي 200 گرم
گلاب نصف فنجان قهوه خوري
زعفران آب شده يك قاشق مرباخوري
خرفه يا سياه دانه به مقدار لازم


طرز تهیه :

- ابتدا آرد برنج را الک مي كنيم.

2- آرد را با روغن مخلوط كرده و كمي آن را ورز مي دهيم تا روغن در آرد حل شود.

3- شكر را در نصف ليوان آب حل كرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا بصورت شربت درآيد. 4- بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه مي كنيم.

5- تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه ميكنيم و خمير را ورز مي دهيم.

6- خمير را مدت 5 ساعت در جاي مناسبي با دماي معتدل قرار مي دهيم و روي آن با پارچه ي تميزي مي پوشانيم. خمير را نبايد در يخچال بگذاريم، ولي در گرما هم نباشد.

7- بعد از 5 ساعت آن را مجددا كمي ورز مي دهيم و از خمير، تکه هايي به صورت گردو درست مي كنيم و در كف دستمان كمي پهن مي كنيم.

8- چند دانه خرفه (سياه دانه) روي شيريني ها مي ريزيم و در سيني فر مي چينيم.

9- سيني حاوي شيريني ها را در طبقه ي وسط فري كه از قبل روشن كرده ايم و دماي آن 170 درجه است، براي 20 دقيقه تا نيم ساعت قرار مي دهيم.

اين شيريني را مي توانيد خارج از يخچال و در محل خنکي نگهداري کنيد.

Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط tarannom » دوشنبه خرداد ماه 13, 1392 11:14 pm

سلام


تشکر فراوان از مدیر خوب تالار بانوان

ممنونم از دستور پخت های خوبت

اگه امکانش بود حتما استفاده میکنیم


مرسی گلم



برای نویسنده این مطلب tarannom تشکر کننده ها:
Modir-Banowan (يکشنبه تير ماه 8, 1392 12:27 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط Modir-Banowan » چهارشنبه خرداد ماه 29, 1392 10:48 am

سلام خدمت مدیر تالار فرهنگی _ اجتماعی

کم پیدا شدی نگین جان ؟
نوش جان ، یادت نره هر وقت درست کردی منم دعوت کنی .

تزئین های مختلف پلو

با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو بنفش رنگ تهیه می‌کنیم. با استفاده از یک لیوان، روی پلو سفید را تزئین می‌کنیم .


تزئین با پلو زعفرانی، زرشک و ته دیگ سیب زمینی به شکل برگ




عضويت  / ورود



تزئین با پلو زعفرانی، زرشک و ته دیگ سیب زمینی به شکل عدد هفت




تزئین با پلو زعفرانی، زرشک و ته دیگ سیب زمینی به شکل بوته جقه




تزئین با پلو زعفرانی و زرشک




تزئین با پلو زعفرانی، ته دیگ سیب زمینی به شکل ماه و زرشک




تزئین با پلو زعفرانی، ته دیگ سیب زمینی و زرشک




تزئین با پلو زعفرانی، ته دیگ سیب زمینی به شکل ستاره و زرشک




تزئین با پلو زعفرانی، ته چین و زرشک



عضويت  / ورود











برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها:
bahar (جمعه مرداد ماه 3, 1392 12:07 am)
رتبه: 7.14%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط tarannom » چهارشنبه تير ماه 5, 1392 10:29 pm

سلام

ممنونم عزیز

تو که میدونی من کجا بودم ببخش  


باشه حتما دعوتت میکنم عزیزم


برای نویسنده این مطلب tarannom تشکر کننده ها:
Modir-Banowan (يکشنبه تير ماه 8, 1392 12:27 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط Aryrang » دوشنبه تير ماه 23, 1392 12:44 am


این پستی که واسه آشپزی گذاشتین خیلی مفید
واقعا بابت این پست باید ازتون تشکر کنم
بعلاوه ..، آموزش با تصویر خیلی بهتره
یه جذابیت خاصیم به مطالب داده
میگن هنر دختر به آشپزیشه ..،
دست شمام درد نکنه ...
مام میخوایم هنرمونو ارتقا بدیم...،آوررررین

برای نویسنده این مطلب Aryrang تشکر کننده ها: 2
Modir-Banowan (دوشنبه تير ماه 23, 1392 12:52 am), tarannom (پنج شنبه مرداد ماه 3, 1392 11:32 pm)
رتبه: 14.29%
 
Aryrang
کاربر فعال
کاربر فعال
 
پست ها : 92
تاريخ عضويت: يکشنبه تير ماه 2, 1392 6:00 pm
تشکر کرده: 254 بار
تشکر شده: 222 بار
امتياز: 2220

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط CafeWeb » پنج شنبه مرداد ماه 3, 1392 11:30 pm

                                                     
            
شیرینی های ماه رمضان/
            
           روش تهیه زولبیا و بامیه خانگی          
       
          
         لقمه: زولبیا و بامیه یکی از انواع شیرینی ها است که معمولاً بیشتر مصرف آنها در ماه مبارک رمضان است.
         
       
          
            

عضويت  / ورود
            

          
       
                                          مواد لازم برای شربت:

شكر                   2فنجان
آب                      یك فنجان
گلاب                   2 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده    یك قاشق مرباخوری
آبلیمو                 یك قاشق مربا خوری


طرز تهیه شربت:
آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.




مواد لازم برای تهیه زولبیا:

نشاسته                     200 گرم
ماست                       180 گرم
آرد                            20 گرم
زعفران حل شده          یك قاشق سوپخوری
روغن جامد                 یك قاشق چایخوری
جوش شیرین              یك دوم قاشق چایخوری
آب یا گلاب                  یك قاشق سوپخوری


طرز تهیه:
نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.

زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.





مواد لازم برای تهیه بامیه:

آرد                    200 گرم
آب                    300 گرم
تخم مرغ            3عدد
روغن جامد         یك قاشق سوپخوری
شكر                 نیم كیلو
نمك                  یك سوم قاشق چایخوری
آبلیمو                2 قاشق سوپخوری
گلاب                 به مقدار لازم


طرز تهیه :
آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می كنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه )، به طوری كه خمیر به صورت یك تكه درآید. سپس بعد از كمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه می كنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این كه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یك قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه كرده و با خمیر مخلوط كنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره كنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می كنیم.

برای سهولت كار بهتر است روغن را كمی داغ كرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یك دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال كه داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می كنیم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.


نکته: برای سرخ كردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنها خواهد شد.





عضويت  / ورود


وب سایت پینوس
دینی ، علمی ، فرهنگی - اجتماعی
Www.Penous.Com , http://Www.Penous.ir  ,  http://Www.Penous.Net




واحد خبری پینوس
جدیدترین اخبار پاوه و اورامانات ، ایران و جهان
News.Penous.Com



برای نویسنده این مطلب CafeWeb تشکر کننده ها: 3
bahar (جمعه مرداد ماه 3, 1392 12:06 am), Modir-Banowan (سه شنبه مرداد ماه 29, 1392 6:04 pm), tarannom (پنج شنبه مرداد ماه 3, 1392 11:32 pm)
رتبه: 21.43%
 
نماد کاربر
CafeWeb
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
 
پست ها : 924
تاريخ عضويت: جمعه آذر ماه 25, 1389 12:30 am
محل سکونت: کرمانشاه / پاوه
تشکر کرده: 1073 بار
تشکر شده: 906 بار
امتياز: 101619

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط bahar » شنبه مرداد ماه 12, 1392 5:30 pm


فوايد مصرف سوپ در ماه رمضان



در ماه مبارک رمضان يکي از غذاهايي که در سفره افطار ديده مي شود سوپ است.

سوپ داراي خواص زيادي است. مصرف سوپ، مايعات از دست رفته بدن در طول روز را جبران مي کند

و سيستم گوارشي را براي هضم بقيه غذاها آماده مي کند.

سوپ منبع غني ويتامين، مواد معدني و مغذي است که براي بدن به ويژه در ماه مبارک لازم است.

خواص سوپ:


* مصرف سوپ پس از ساعت ها روزه داري،

معده را گرم مي کند و مانع از نفخ يا هر نوع ناراحتي گوارشي مي شود.

* سوپ غني از آب است که براي سلول هاي بدن و شادابي و سلامت پوست مفيد است.

* سوپ از مواد مغذي مختلفي مانند سبزيجات، گوشت، مرغ،

گياهان بنشني و برنج تهيه مي شود و غذاي مغذي به حساب مي آيد.

روش پخت سالم سوپ، باعث حفظ ارزش غذايي آن و حفظ ويتامين ها،ماده مغذي و پروتئين ها مي شود.

* سوپ سرشار از فيبر است (ازجمله سوپ سبزيجات و غلات) که به عملکرد

سيستم گوارشي کمک مي کند و ميزان نفخ و يبوست را نيز کاهش مي دهد.

* طعم خوبي دارد و به آساني جويده و قورت داده مي شود.

ازاين رو غذاي مناسبي براي کودکان و سالمندان است.

* احساس سيري ايجاد مي کند. در نتيجه مي توانيد ميزان مصرف غذا

را کنترل کنيد و هنگام افطار وعده هاي کوچک تر بخوريد.





برای نویسنده این مطلب bahar تشکر کننده ها:
Modir-Banowan (سه شنبه مرداد ماه 29, 1392 6:05 pm)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5121 بار
امتياز: 33890

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان