شهروز احمدی در گفت و گو با ایسنا، سطح باغات انار شهرستان پاوه را ۶۷۰ هکتار اعلام کرد و افزود: تقریبا تمامی باغات انار شهرستان پاوه بارور هستند.
احمدی متوسط عملکرد باغات انار در شهرستان پاوه در سنوات نرمال را بین پنج تا ۵٫۳ تن در هکتار دانست و گفت: امسال به دلیل خشکسالی و کمبود منابع آبی، گرمای شدید تابستان و نیز سرمازدگی های فصل زمستان و بهار و شیوع آفت کرم گلوگاه، کاهش چشمگیر عملکرد باغات شهرستان را شاهد هستیم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه با اشاره به احتمال افت ۵۰ درصدی تولید انار در شهرستان پاوه در سال جاری، گفت: برآورد می شود امسال مجموع تولید انار شهرستان از ۱۸۰۰ تن بیشتر نشود.
احمدی با بیان اینکه عمده انار تولیدی در باغات انار شهرستان پاوه به صورت تازه خوری به مصرف میرسد، گفت: ارقام ترش و ریز انار که بازارپسندی پایینی دارند و حدود ۲۰ درصد انار تولیدی در شهرستان را شامل می شود، به صورت رب انار پخته و عرضه می شود، لذا همزمان با آغار برداشت انار بساط رب انارگیری در کوچه پس کوچههای پاوه برپا میشود.
احمدی ارقام انار باغات شهرستان پاوه را شامل انواع ملس ساوه، یوسف خانی و ترش و شیرین اعلام کرد.
احمدی با بیان اینکه بیشترین باغات انار استان کرمانشاه در شهرستان پاوه قرار دارند، گفت: انار تولیدی در باغات این شهرستان به دلیل استفاده کم از سم و کود جزو محصولات سالم است.
به گفته احمدی برداشت انار از باغات پاوه تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
ثبت دیدگاه