بیوگرافی ، تحصیلات و دوره های آموزشی ، سوابق فعالیتی ، راهبردها و … محمد عرفان صالحی کاندیدای چهارمین دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر پاوه .
محمد عرفان صالحی می گوید :
————————————————————————————————————————–
برنامه ریزی با مردم برای مردم با مدیریت شهری مشارکت طلب /محمد عرفان صالحی
یکی از راهکارهای قانونی در شرح وظایف شورای اسلامی شهر همانا تأکید قانونگذار بر تشکیل کمیسیون ها و کارگروه های تخصصی جهت هرچه علمی و عملی تر کردن طرح ها و برنامه های کاربردی شورای شهر می باشد.
هر شهری را شهروندان آن شهر می سازند. شورایی موفق است که میزان مشارکت عمومی را در تصمیم گیری ها افزایش دهد؛ چرا که به باور نگارنده، مردم همچنان که در صحنه انتخابات مشارکت داده می شوند، باید در تصمیم گیری ها و ساختن ها نیز مشارکت داده شوند. شورای شهر با جلب مشارکت عمومی می تواند روح زندگی و طراوت را در کالبد شهر دمیده و شهر را به سوی توسعه ی پایدار سوق دهد.
یکی از مهمترین راهکارهای من برای تحقق مشارکت عمومی و نیز رسیدن به هدف (برنامه ریزی با مردم برای مردم)، تشکیل کمیسیون ها و کارگروهای تخصصی در شورا با حضور اقشار مختلف مردم است که به عنوان نمونه می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
-ایجاد کمیته های فرهنگی، عمرانی، بهداشتی، ورزشی، جوانان، بانوان، محیط زیست و گردشگری.
-همچنین تعیین شوراهای محله(شورا یارها) و شهرداران محلی در راستای ایجاد فضایی مناسب برای دخالت مستقیم و بدون واسطه ی مردم در تصمیم سازی و عمران محل زندگی شان.
————————————————————————————————————————–
برنامه ریزی با مردم برای مردم/محمد عرفان صالحی
در تمام عرصه ها از قبیل اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی است.
نیروی انسانی بزرگنرین پتانسیل توسعه در هر جامعه ای است و تنها راه بهره گیری از این پتانسیل جلب و جذب آن است.
خوشبختانه در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حق مشارکت مردم در تصمیم سازی و تصمیم گیری برای سرنوشت خویش پیش بینی شده است که بارزترین و بهترین نماد آن انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا است
زمانی که اداره ی شهر و محل زندگی ما به خودمان سپرده می شود اگر از این فرصت به نحو احسن استفاده نگردد مقصر خود ما هستیم، اکنون که در انتخابات شورای اسلامی شهر پاوه دستگاههای دست اندر کار انتخابات جهت هر چه با شکوه تر برگزار شدن انتخابات شوراها نهایت همکاری و تلاش خود را نموده اند و کاندیداهایی از تمام اقشار و گروهها و طیف های مختلف را احراز صلاحیت کرده اند و توپ را به میدان مردم فرستاده اند، هر گونه انتخاب نادرستی گناهش به گردن خود ماست.
از نظر نگارنده افرادی باید به شوراها راه بیابند که ویژگیهای ذیل را دارا هستند.
– تحصیلات دانشگاهی (حتی المقدور مرتبط با مدیریت شهری) داشته باشند.
– تعهد و مسولیت پذیری آنها برای مردم محرز شده باشند.
– معتقد به کار جمعی بوده و برای خرد جمعی احترام قائل باشند.
– افرادی که خود را موظف به رعایت اصل جلب مشارکت عمومی در تصمیم گیریها می دانند، چرا که هر تصمیمی برای محل زندگی مردم، زمانی قابل اجراست که برآمده از نیازها و اراده همان مردم باشد.
امید است اینبار مردم فهیم پاوه در انتخاب اعضای آینده ی شورای اسلامی شهرمان دقت بیشتری به خرج داده و افرادی را انتخاب کنند که اولا ویژگیهای فوق را داشته باشند و ثانبا کسانی باشند که بیشترین هماهنگی را با هم دارند.
ثبت دیدگاه