شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2441 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1908×
جریانات پشت پرده سونامی های سیاسی پاوه
شناسه : 2003

نویسنده : محمد فاروق یوسفی  / دلایل و شواهد امر حکایت برآن دارد که به سبب بروز مقاومت هایی در انتصاب افراد خاص جبهه ای هدفمند برعلیه مسئولین سیاسی شهرستان درحال شکل گیری است، اخیراً نیز عده ای با طرح برکناری فرماندار پاوه برخلاف رویه و انتظار عمومی ایده های خام را در مخیله خویش […]

ارسال توسط :
پ
پ

نویسنده : محمد فاروق یوسفی  / دلایل و شواهد امر حکایت برآن دارد که به سبب بروز مقاومت هایی در انتصاب افراد خاص جبهه ای هدفمند برعلیه مسئولین سیاسی شهرستان درحال شکل گیری است، اخیراً نیز عده ای با طرح برکناری فرماندار پاوه برخلاف رویه و انتظار عمومی ایده های خام را در مخیله خویش دنبال می نمایند..؟!! 

چندی پیش به عنوان یک فعال رسانه و نیز عضو شورای اسلامی شهر در نقد شایعه انتصاب معاون فرمانداری پاوه تحلیلی به استناد قوانین مصوب نظام جمهوری اسلامی بیان نمودیم. گویا این تحلیل برای عده ای گران آمد و متعاقب آن نیز منجر به واکنش های قابل تأملی شد.. اولین واکنش نیز خبر از جابجایی بخشدار باینگان بود و دومین نیز به نقل از دکتر منوچهری مطرح گردید که مدیران ترددی و پروازی برای مردم قابل قبول نیستند سومین نیز برخلاف تکذیبیه فرماندار پاوه، پرسشی مطرح گردید که: بخشدار باینگان چه کسی خواهد بود؟؟…

 

همانطوریکه عرض گردید از قضای روزگار تحلیل مورد نظر خوشایند عزیزانی واقع نشد وخیلی سریع نسبت به آن جبهه گیری هایی را موجب گردید که برونداد آن اصرار برخلع بخشدار باینگان است، بخشداری که (بدون اطلاع ازماوقعه) به صرف وابستگی سببی با اینجانب ، باید مورد عتاب عالیجنابان قرار گیرد؟ !!! (این امر مبارکی است آنهم از جانب ……!!) به هرحال آنچه که سبب این موضعگیری ها گردید مقابله به مثلی بود که ما را به یاد پند حکیمانه ی شیخ اجل: گنه کرد در بلخ آهنگری / به شوشتر زدند گردن مسگری نمود.

 

و اینک نیز در آخرین موضع گیری ها نیز عزل فرماندار پاوه به نوعی مطرح گردید که در ادامه علت را مخالفت امام جمعه پاوه و نماینده مردم در مجلس عنوان نمودند که در ادامه با صدور تکذیبیه ای از جانب دفتر امام جمعه پاوه و بعضی از گزینه های پیشنهادی، دسیسه های مطروحه را به نوعی خنثی و کمرنگ نمود. به هرحال چند نکته را در این راستا یادآوری می نماییم، به امید آنکه مفید واقع شود:

 

 

ابتدائاً پیشنهاد می کنیم: در اولین فرصت جناب نماینده محترم برخلاف شرح وظایف محوله!!! آقای اردلان حاتمی را برخلاف ضوابط و مقررات قانونی و به صرف خطای یکی از وابستگان خلع و نیروی شایسته ی دیگری را از ادارات دیگر جایگزین نمایند، شاید این به مصلحت نزدیکتر باشد و تعریفی دیگر از شایسته سالاری را در این دیار به عینه داشته باشیم!!!

 

دوم آنکه: بعضی مواقع جریاناتی روی می دهد که برای ما می تواند سراسر تجربه باشد، بی شک به سبب همزمانی اتفاقات اخیر که منجر به واکنش گردید، جریان اعتراض نمایندگان محترم مردم درمجلس شورای اسلامی استان در تعیین استاندار شیراز وپاسخ وزیر محترم کشور ونیز دکتر مطهری نماینده مردم خالی از لطف نیست که عزل و انتصاب کار مجریان دولت است نه قوه مقننه، «دکتر مطهری: نمایندگان نمی توانند برای دولت الزامی ایجاد کنند و بگویند که این فرد باشد یا نباشد زیرا این کار دخالت در امور اجرایی و قانون اساسی است.» دخالت نمایندگان درعزل ونصب درواقع تفکیک قوا را زیر سوال می برد وانتظار می رود نمایندگان محترم خود تابع قانونی باشند که در مجلس شورای اسلامی آن را مصوب نموده اند.

 

سوم اینکه: واقعیت امر آن است که مردم منطقه پاوه اعتقادی به اصلاح طلب و یا اصولگرا ندارند و اگر چنین نیز باشند به نوعی مصلحت گرایی را پیشه می نمایند به عبارتی مردم منطقه ی ما تابع دولت مرکزی است ومسئولین مربوطه نیزاز فرامین مقامات مافوق (از هرطیف) تبعیت امر می نمایند( کمااینکه جناب حیدری وحاتمی بخشداران ثلاث باباجانی وباینگان وخیلی های دیگر در دولت قبلی انتصاب یافته اند ….آنچه که گفته شد ملاک ومعیار انتصاب ذر منطقه اورامانات جناح های سیاسی نبوده ونخواهد هم بود…..)لذا با این حربه نمی توان مخالفین را برکنار وموافقین را انتصاب نمود، البته این هم درنوع خود بی نظیر خواهد بود که نماینده اصولگرا به صرف اصولگرایی قصد جابجایی نیروی اصولگرا را داشته باشد؟!!

 

چهارم آنکه: فرماندار پاوه هرچندکه نقدهایی نیز بر وی وارد باشد لکن به عنوان یکی از نیروهای مردمی و در عین حال روشنفکری که با تدبیر و درایت خاصه با مسئولین محترم منطقه ای واستانی در تعامل مثبت بوده وبه عنوان یکی از فرمانداران موفق استان فراجناحی عمل می نمایند، نامبرده در دوران تصدی توانسته است محبوبیت نسبی را در بین شهروندان شهرستان پاوه به وجود آورد، علی ایحال باتوجه به شواهد عینی جریاناتی هدفمند درسطح شهرستان درحال شکل گرفتن است که نظم وانضباط کاری و هماهنگی بین مسئولین محترم امر را نشانه گرفته وبه عبارتی به چالش کشیده اند، این رویه به هیچ وجه به مصلحت شهرستان نیست در زمانیکه مسئولین مناطق دیگر طراحی وبرنامه ریزی را برای جذب اعتبارات بیشتر از حصر تحریم ها دنبال می نمایند، اینگونه تفرقه افکنی و برخوردهای ناروا را شایسته ی مردم فهیم دیارمان نمی دانیم.

 

البته آنچه که عیان است عده ای منتسب به نماینده محترم پشت قضیه جریانات اخیر نقش بازی می کنند و انتظار می رود جناب دکتر منوچهری با بینش و تدبیر خاصه ی خود موضعگیری قاطع را در این راستا اعمال نمایند و اجازه سوء استفاده از جایگاه ایشان را به دیگرانی که در پی منافع ایشان نیستند، ندهند …؟!!!

 

پنچم اینکه: در طول سنوات گذشته اصطلاح مدیران پروازی به عنوان نقطه ی ضعف مدیریت مورد توجه قرار گرفته و همواره بر آن نقدهایی وارد بوده است، اما این اصطلاح برای شهرهای پاوه، بانه وره، باینگان، نوسود و نودشه که در شب نشینی های شبانه در کنار هم حضور دارند موضوعیت چندانی نداشته و ندارد، قطعاً عزیزان علم و اطلاع کافی و وافی بر قضیه دارند که معلمان و کارکنان ادارات شهرهای یادشده روزانه بین محل کار و محل سکونت خویش در ترددند، علی ایحال اگر اقدام عاجلی صورت گیرد که متعاقب آن کلیه پروازی ها (کارکنان ادارات، معلمان مدارس و مدیران دستگاهها) درمحل سکونت خویش رجوع داده شوند اقدامی بس شایسته و قابل تمجید خواهد بود ….. مدیر پروازی به نیروی غیربومی اطلاق می شود که ساعت ها حائل زمانی ومکانی با محل سکونت دارد بی شک شهرستانی که به لطف نمایندگانش درکمتر از ۱۰ دقیقه (وارد حوزه استحفاظی شهرستان روانسر می شوی) می توان از محدوده ی جغرافیایی آن خارج گردید؛ به هیچ وجه مدیران پروازی بدان اطلاق نمی گردد. البته  آنچه که به عنوان ضعف مدیران پروازی قلمداد می گردد، بیشتر نه به جهت فاصله بلکه نیروهای غیرکارآمدی هستندکه بنا به توصیه هایی بکار گرفته می شوند، مدیران سفارش شده ای که به عنوان پازل توازن قدرت، حاشیه امنیت را برای عده ای به وجود می آورند. این عزیزان در بیشترمواقع شناخت، تعلق خاطر و… به محل خدمت خویش ندارند وحوزه استحفاظی خود را به عنوان سکوی پرتاب آینده ی کاری خود می بینند ومی نگرند.

 

در این راستا انتظار می رود جناب نماینده محترم مردم نیز به تبعیت از فرمایش خویش با انتقال محل سکونت از مرکز استان دیگر به یکی از شهرهای اورامانات زمینه ی حضور بیشتر خویش با موکلینش را فراهم نمایند. قطعاً حساسیتی که ایجاد شده است بیشتر ناشی از آن است که جناب نماینده محترم به عینه این تجربه را لمس نموده و به سبب دوری از حوزه استحفاظی خویش کمتر در جریان نارسایی ها ومشکلات منطقه اورامانات می باشد به همین جهت به این نتیجه گیری قاطع نائل آمده اند،

 

منبع : http://www.pavehpress.ir/%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D8%B4%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%88%D8%A8%DB%8C-%D8%A7/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.