یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2441 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1908×
زنان نیمی از جامعه وتأثیرگذار برنیمی دیگر
شناسه : 1639

افتخاری دگر حاصل آمد تا در سلسله جلسات تعاملی شورای اسلامی شهر با اقشار مختلف جامعه ، این بار کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر پاوه رأس ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه روز چهارشنبه مورخ ۹۳/۰۳/۲۸ درمحل سالن جلسات فرمانداری پاوه، میزبان نیمی از جامعه ی پویا شهرمان باشد، نیمی که بی شک تأثیرگذار بر نیم دیگر […]

ارسال توسط :
پ
پ

افتخاری دگر حاصل آمد تا در سلسله جلسات تعاملی شورای اسلامی شهر با اقشار مختلف جامعه ، این بار کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر پاوه رأس ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه روز چهارشنبه مورخ ۹۳/۰۳/۲۸ درمحل سالن جلسات فرمانداری پاوه، میزبان نیمی از جامعه ی پویا شهرمان باشد، نیمی که بی شک تأثیرگذار بر نیم دیگر جامعه اند.

کمیسیون فرهنگی 2

خبرگزاری پاوه پرس، افتخاری دگر حاصل آمد تا در سلسله جلسات تعاملی شورای اسلامی شهر با اقشار مختلف جامعه ، این بار کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر پاوه رأس ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه روز چهارشنبه مورخ ۹۳/۰۳/۲۸ درمحل سالن جلسات فرمانداری پاوه، میزبان نیمی از جامعه ی پویا شهرمان باشد، نیمی که بی شک تأثیرگذار بر نیم دیگر جامعه اند.

 

کیهان محی الدینی زاده رئیس شورای اسلامی شهر و نیز حیدر اسلامی نیا، آزاد حسینی و محمدفاروق یوسفی اعضای کمیسیون فرهنگی اجتماعی شهر پاوه به تبیین وچرایی نشست مذکور پرداختند، وعلاوه برتأثیرگذاری و نقش آفرینی مثبت و ارزنده ی بانوان در فعالیت های اجتماعی برحضور مستمر بانوان درراستای فعالیت های کاری شورای اسلامی شهر تأکیدی مجدد داشتند.

 

رعایت حقوق شهروندی وارتقاء مدیریت شهری منوط به همراهی وهمکاری بی شائبه ی این قشر پویا در ساختن جامعه ی آرمانی خواهد بود، به همین مناسبت شورای اسلامی شهر پاوه همواره خود را نیازمند توان فکری فعالین این عرصه دانسته وتحقق اهداف پیش رو را منوط به تعامل سازنده درجهت تحقق اهداف پیش رو می داند.

 

اعضای شورای اسلامی شهر پاوه در ادامه ی برنامه ی کاری خویش ، به نشست های دوره ای شورای اسلامی با اقشار مختلف جامعه در ماههای مبارک رمضان اشاره نمودند ودر این راستا شدند که با برنامه ریزی معمول مقرر است شورای اسلامی شهر پاوه به صورت دوره ای برابر برنامه اعلام شده هر شب را در خدمت نمازگزاران مساجد محلات شهر پاوه باشند ضمن هم اندیشی در خصوص اداره شهر، به تناسب جمعیت از هرمحله بین ۳ تا ۵ نفر به عنوان شورایار انتخاب می گردند، ضمن دعوت از حضور خواهران در ادای نماز تراویح، خواستار شرکت فعال بانوان محلات وعضویت به عنوان شورایارمحلات شدند، از آنجایکه بخشی از برنامه های پیش رو مربوط به جامعه بانوان شهرمان می باشد بی شک حضور خواهران گرانمایه می تواند در پیشبرد اهداف موردنظر کمک شایانی را داشته باشد.

 

در ادامه جلسه جمعی از خواهران محترمه به نمایندگی از سایرین به شرح ذیل به ارائه ی دیدگاه خویش در خصوص مسائل مختلف حوزه ی شهری پرداختند و در نهایت با معرفی جمعی به عنوان منتخب کمیته بانوان شورای اسلامی شهر پاوه ختم جلسه در ساعت ۲۰:۳۰ اعلام گردید کمیته ای که با تشکیل کمیته های فرعی در زمینه های مختلف فرهنگی، ورزشی، اجتماعی و… توان جذب بیشتر فعالین عرصه های مورد نظر و کاربست اندیشه ها و ارتقاء شاخص های مورد انتظار در پی خواهد داشت.

 

کمسیون بانوان       2

پرشنگ احمدی دبیر دبیرستان های دخترانه شهرستان : ممنونیم از جمع و امیدواریم که این نشست نتیجه ی عملی داشته باشد، ( چون به قول معروف دوصدگفته چون نیم کردار نیست) مسائلی که مطرح می گردد ممکن است دغدغه ی همه ی عزیزان باشد چرا که ما در این شهر زندگی می کنیم ومسائل را می بینیم، مباحث خود را در دو بخش یکی جنبه فرهنگی و شورا ودیگری زنانه وخانواده .. ارائه می نمایم در پایان چند پیشنهاد ارائه می گردد.

 

در دوران کودکی ام یکی از آرزوهایم این بود کاش شهرما مثل کرمانشاه هم ماشین های زیادی می داشت، کاش همه ی مغازه ها تابلو داشتند، آنوقت شهر ما ، شهر می شد، آرزوی من برآورده شد ماشین ها وتابلوها خیلی زیاد شدند، اما ماشین ها خود دردسرساز شدند، تابلوهای یک در میان وسائل آرایشی ، قلیان فروشی و… متأسفانه آرزوی من به شکل خوبی برآورد نشد. بازهم به خوبی نمی دانم که اینجا شهر است یا روستاست، اگر روستاست ، خیلی روستای باکمالاتی است خیلی از امکانات دارد که بسیاری از روستاهای دیگر ندارد، اگر هم شهر است خیلی از ویژگی های شهر هم در آن وجود ندارد.

 

در شهرما گاهی اوقات اقداماتی صورت می گیرد که مفید هم هست وجای تقدیر وتشکر را دارد. ولی نصفه ونیمه می ماند. در دوره های گذشته شورا وشهرداری یکسری اقدامات برای اولین بار توی شهر پاوه اتفاق افتاد. کاشت گل وگیاه ودرخت ونصب وسائل ورزشی و… چیزهای جالبی بودند وقتی ما آنها را می دیدیم تقدیر وتشکر می نمودیم.

 

ولی الان دلم برای همه ی آن گل وگیاه هانی که در اوایل بهار می کارند می سوزد چون علف های هرز اجازه رشد ونمو را به گلها نمی دهد وباغبانی نیزوجود ندارد که با عشق وعلاقه انجام وظیفه نماید. شلنگ آبی را بر می دارد وبا فشار آبیاری می نماید بطوریکه فشار آب ریشه گیاه را از زمین بیرون می آورد.

 

وسائل ورزشی چیز خوبی است اما نه برای جاده کمربندی که یک پیاده رو دارد ومسافر مجبور هست برای طی طریق مسیر خیابان را انتخاب نماید.

 

وضعیت شهر ما نسبت به امکانات موجود( مثل پارک )جای تأسف دارد چرا که شهر ما همانند شهرهای دیگر پارک ندارد، ما نمی خواهیم خدای ناکرده آیه ی یأس بخوانیم و بر روی همه خط قرمز بکشیم، زحماتی کشیده شده و یکسری امکانات از قبل و حالا فراهم شده اما ویژگی که بتواند مردم در جوار آن استراحت نمایند در این پارکها وجود ندارد ، وسائل ورزشی موجود در پارک ها نیز مخصوص آقایان است ، خانم ها استفاده نمی کنند وعملاً از این وسائل ورزشی محروم هستیم، لازم است فکری به حال بانوان به عمل آید جایی برای بانوان درنظر گرفته شود که بتوانند انرژی خویش را تخلیه نمایند .

 

خیلی از وسایل غیر قابل استفاده است ، بعضی ممکن است از جا کنده بشود وخسارتی را به وجود آورد…. عدم استفاده خود پیامی دیگر در بر دارد حداقل موضوع تغییراتی در این خصوص داشته باشند تا جذبه ی لازم را فراهم سازند.
این پارک فقط مخصوص سه ماهه تابستان است یعنی فرزندان مان در طول ایام سال دلخوشی زیادی برای سرگرمی ندارند.

 

کمیسیون فرهنگی 4

یک درخت برقی در ورودی پارک شهید کاظمی وجود دارد که بخش از آن خاموش می باشد، نمی دانم کسی این را نمی بیند که چرا روشن نیست و چرا تاکنون اقدامی در جهت تعمیر آن صورت نکرفته است؟ در پارکها موادغذایی به فروش می رسد که قیمت آن چند برابر مناطق دیگر است( پفک ۵۰۰ تومانی را ۱۶۰۰ تومان به فروش می رسانند ) وقتی اعتراض می نمائید می گویند قانونی است اما وقتی با اداره صنعت ومعدن وتحارت خلاف آن را بیان می کنند اما در پاسخ به عدم پیگیری اظهار می دارند نیروی کافی نظارتی نداریم.

 

یکسری امکانات رفاهی مثل موسیقی برای شهروندان تعبیه شده ، این موسیقی آنقدر مبتذل است که قابل توصیف نیست ، موسیقی یا باید محتوا داشته باشد ویا اینکه آهنگ مجاز پخش گردد، که این امر برای خانواده های مجاور پارک نیزمزاحمت ایجاد نموده وشکایت هایی هم به عمل آمده است.

 

به هر حال ، یک پارک ویک بلوار ویک شیر آب ، آنهم چنان بلند است که بچه ها بدان دسترسی ندارد.سرویس های بهداشتی نیاز به تعریف ندارد، آبخوری ودستشویی در سطح شهر به تناسب وجودندارند.

 

این همه گدای جورواجور در سطح شهر پاوه با انواع واقسام نژادها و رنگها و زبان های مختلف در شهر ما چکار می کنند، مخصوصاً در شهرما که موسسه های خیریه به وفور وجود دارد، یعنی در عمل وقتی قرار است کمکی به عمل آید ، این افراد تحت پوشش قرار می گیرند. چرا با این موضوع برخوردی نمی شود…. درجلو درب مساجد با انواع ترفندها مردم را سرکسیه می نمایند، در این راستا لازم است بین شورا وشهرداری وهیئت امنای مساجد هماهنگی لازم به عمل آید.

 

دستشویی های مسجد سابقی آیا قابلیت استفاده دارند ویا مخروبه است؟ اگر استفاده می شوند خیلی منظره ی بدی دارد…؟
بحث نظافت شهرمان ورعایت بعضی از مسائل که جزء حقوق شهروندی است ( شهرما خانه ی ماست) در این بخش تذکر ونظارت مکفی به عمل آید، خانم ها وآقایان با ظاهری آراسته وقتی به پارک مراجعه می نمایند مقدیر زیادی پوست تخمه و… را در محیط اطراف پرت می نمایند، مردم خود باید تذکر لازم را بدهند ، وجود نخاله های ساختمانی در جوار خیابان ها که سالهاست به همان شکل باقی می ماند…

 

ساختمان های نیمه کاره حداقل نمای بیرونی را درست نمایند تا نمای شهر را به چالش مواجه نسازد،
واقعاً نمی دانم خیابان رسالت چه تأثیری درکاهش ترافیک را داشته است خیابانی که هیچ شرایط لازم برای تردد وسائل نقلیه در آن مهیا نیست، همه ی مردم بدان معترض هستند ونمی دانیم چه اصراری به ادامه تردد در این مسیر وجود دارد؟
سال گذشته در همین سالن یکی از مسئولین وقتی بحث قهوه خانه ها مطرح شد اظهار نمود که از ساعت ۱۲ شب به بعد هیچ قهوه خانه ای نباید باز باشد و بنابراین هیچ فعالیتی ندارند. ولی شب بعد از همان جلسه ساعت ۱۲ شب اوج فعالیت قهوه خانه بود، اگر نظارتی وجود داشته باشد جوانان ما ، حتی مردانی که زن وبچه دارند مجبورند برگردند خانه هایشان، نه اینکه همه ی وقت مفید خودشان را در قهوه خانه ها سپری نمایند، آن بزرگوار با تآکید گفت که نباید باز شود اما همچنان باز هستند….

 

جمعبندی مسائل را داشته باشیم وپیشنهادات را ارائه نمائیم این است که فراخوان عمومی داده شود تا همه ی مردم نظر بدهند وهمه مشکلات شهر را جمعبندی نمایند.

 

کمیسیون فرهنگی 10

در خصوص وضعیت نظافت به خود آئیم ، در پارکی تخمه دور ریخته می شود با نوشته ای (شب هنگام با المان های رنگی (شب نما) خواهشی به عمل آید تا اشغال را در محیط نریزند، تا یواش یواش در ذهن ما نهادینه شود. مردم باید همکاری کنند، شما باید با آموزش وپرورش در مدارس ابتدایی هماهنگی نمایید تا در جهت شهرما خانه ما اقداماتی شروع گردد،  پارک سربسته ای برای بچه ها در طول زمستان و…وجود داشته باشد که بتواند آنان را سرگرم نماید، درآمد خوبی هم می تواند داشته باشد. باغبان هایی را جذب کنید که خود عاشق گل باشند وبا دیده ی احترام به گل بنگرند تا نمای شهرمان زیبا باشد به عبارتی با اکراه گلها را آبیاری ننمایند. از نظر کارشناسان فضای سبزاستفاده بشود، درخصوص خانم های محترم واقعیت آن است که پوشش وحجاب مناسبی هم وجود ندارد، خیلی چیزها دست به دست هم داده اند تا این وضعیت را به وجود آورده اند، تهران شهر بزرگی است واقیانوسی است که اگر هر اتفاقی در آن روی دهد کسی به کس دیگری کاری ندارد، اما این شهر بزرگ تالارهای عروسی مردانه وزنانه جداست، اما نمی دانم چه قانونی در این شهر دارد که بدین شکل است، همه هم اعتراض می کنند، اما نظارتی وجود ندارد وکسی هم رسیدگی نمی کنند. یک نظارتی بر تالارهای عروسی وجود داشته باشد. به هر حال درست است که به زور نمی شود آدمها را تغییر داد ویا با اخلاق نمود. اما نظارت دیگر وظیفه است، درست است که پیشگیری بهتر از درمان است اما موقعی که بیمارشدیم باید درمان شویم ودر این شرایط نیاز به معالجه هم داریم.

 

وقتی که از اول نظارتی بر مهد کودک ها نداریم،…. یادم هست که بچه ام که در مهد کودک بود …دختر بچه ای که جشن تولد داشت و به سبب رفتن به سالن آرایش مراسم با ۳ ساعت تأخیر تشکیل گردید. حال وقتی دختر بچه ۳٫۴ ویا ۵ ساله ای از ابتدا  با وی چنینبرخورد می شود وقتی بزرگ می گردد چه انتظاری را باید از آن داشته باشیم. چرا برنامه های تربیتی درمهد کودک ها اجراء نمی گردد؟ انواع واقسام موسیقی های زشت وزننده در آنجا اجرایی می گردد. دوران کودکی بهترین دورانی است که می توان بیشترین استفاده را داشته باشیم تا خوب تربیت گردند.

 

کمیسیون فرهنگی 11

وضعیت قیمت ها در شهرما بسیار نابسامان است، تقریباً چند روز پیش یک وسیله ی کادویی را از بازارچه تا میدان مولوی در سه نقطه با قیمت های متفاوت ۱۲۰۰۰، ۱۰۰۰۰ و ۸۰۰۰ توامن وجود داشت، این تفاوت قیمت در یک شهر کوچک معنی ندارد!! قطعاً یکی از این کاسب ها  سر مردم کلاه می گذارد چرا با ایشان برخورد جدی نمی شود؟ … چرا کیفیت رنگ آمیزی خیابان ها طوری است که شب رنگ آمیزی می نمایند وروز پاک می شود؟!!!

 

سرکار خانم شکوفه نقشی: ( درختان پارک شهید کاظمی در معرض تخریب ونابودی هستند بطوریکه تهدیدی برای نما وزیبایی کلی پارک می باشند، بعضی از وسائل ورزشی پارک غیر قابل استفاده است؟ بر اساس اصل روانشناسی وقتی اقناعی وجود ندارد… پدری که آشغال می ریزد نباید انتظار رعایت از فرزند را داشته باشیم، خرابی ورودی مدارس و…)

 

سرکار خانم جمیله محمدی مطلق: (تشکر از برنامه ی مناسب امروز، اکثر فعالیت های شورا وشهرداری را از سایت پاوه پرس رصد می نمائیم، اما موارد قابل بازگو: ورودی هر شهر نماد فرهنگی مردمان آن دیار است که چندان رضایت بخش نمی باشد،مقرر گردیده بود با جابجایی ترمینال ، میدان تره بار احداث شود، ماشین های حمل میوه در بلوار نه تنها خود سد معبرند بلکه صندوق هایی نیز تعبیه نموده اند که تردد به سختی انجام می گیرد، در بلوار بنگاه ماشین ها دهها وسیله نقلیه در پیاده رو پارک شده ودهها نفر نیز در آنجا تجمع نموده وامکان تردد برای رهگذران فراهم نیست؟ مامورین فضای سبز شهرداری همانند سایر شهر سلیقه به خرج داده و انواع اشکال مختلف را در غرس درختان به وجود آورند..، درپارک ها کف پوش وسایل ورزشی تخریب شده واین امر ممکن است خسارتی را برای کودکان به وجود آورد، تجهیزات پارک ها به نسبت جمعیت کمتر به بانوان تعلق می گیرد، وضعیت تنها استخرشهرستان نامناسب می باشد….!! خانواده ها به پوشش فرزندانشان بیشتر از گذشته توجه نمایند.

 

کمیسیون فرهنگی 3

سرکار خانم مرادی مربی ورزش: سالن استخر شنا از موقع احداث تاکنون تعمیر نشده است، به ورزشکاران توجهی نمی سود، ۷ نفر از ورزشکاران مقام های مختلف کشوری را تصاحب شدند اما کسی بدان ها توجه ننمود وخیلی از ورزشکاران بی انگیزه شدند، در اعزام های ورزشی کسی نظارتی بر ورزشکاران در برگشت اعمال نمی نمایند ، بلاتکلیفی برای برگشت بانوان ورزشکاربه وجود می آید که در بسیاری از مواقع مشکل زاست؟ ساختمان های آنچنانی می سازیم اما برای تربیت فرزندان خود هزینه ای نمی کنیم؟ توجه به آموزش قرآن ونماز در کودکستان ومدارس ابتدایی مورد توجه قرارگیرد، خیابان خاکی زمین شهری به سبب مشکلات وارده آسفالت گردد.

 

سهیلا بهشتی زاده مدیر هنرستان: برای حل مشکلات باید از چرایی موضوع شروع کنیم، چرا وضعیت پاوه بدین شکل است؟بعضی از مسئولین درگیر وضعیت خویش اند ونمی دانند در سطح شهر چه می گذرد؟ چرا وضعیت بدان حال روی آورد که زن های منطقه ما رانندگی را برای تفریح برگزیده اند؟ جایگاه زن در شهر پاوه تعریف نشده است، چرا هیچکس این مشکلات کوچک را آنطور که هست نمی بیند؟ چرا به فرزندان خود در خصوص مسائل تربیتی تذکری نمی دهیم؟ جاده مدارس از خیابان تا درب مدرسه اصلاح آن وظیفه ی شورا وشهرداری است؟ مسائل را ریشه ای حل وفصل نمائیم،هزینه ی رنگ آمیزی سرعت گیری که شب رنگ آمیزی می شود وصبح پاک می گردد چقدر باید باشد؟ چرا در میدان مولوی آنقدر مردان جمع می شوند که جای برای تردد دیگران باقی نمی ماند؟ هر تعداد سرعت گیر داریم نشانه بی فرهنگی ماست، پاوه شهری توریستی است برای این امر چه بستری را فراهم نمودیم؟

 

کمیسیون فرهنگی 6

مریم حسنی مربی ژمناستیک وعظیمی کاراته کار: نیز به مشکلات حیطه ورزشی پرداختند وامکانات موجود را متانسب با ورزشکاران ندانسته وتخصیص زمان های دراختیار جهت سالن های ورزشی جهت بانوان وکودکان را تبعیض آمیز برشمردند، حسنی در ادامه به غیر بهداشتی بودن استفاده از تشک برای رده های ورزشی خواهران وبرادران بصورت همزمان بالاخص کودکان تأکید نمود.

 

نعیمه طبیب زاده دبیر مدارس دخترانه شهرستان: از اینکه به صحبت هایمان گوش دادید تشکر می نمائیم امیدوارهستیم کمیته بانوان در زیز شاخه های ورزشکاران، هنرمندان، فرهنگیان و.. بتواند در رده های مختلف بستری برای بهره وری از افکار دیگران را فراهم سازد، پیشنهاد ایجاد صندوق قرض الحسنه برای زنان با مدیریت آنان بنحوی که بتواند بر مشکلات آنان فائق آید. ساماندهی بر اوقات فراغت بانوان در قالب تیم های ورزشی و… وحمایت همه جانبه از این موضوع

 

سرکارخانم ملیحه جراح زاده مسئول کمیته بانوان شهرستان ومشاور فرماندار نیزدر خواست احداث پرچم به سان شهرهای دیگر در خیابان کمربندی را دادند، ضمن تقدیر از مجموعه رانندگان محترم تاکسی بر تخلفات متعدد ومستمر تعدادی اندک گله مند بوده بنحوی که علاوه بر دریافت افزایش بهای مازاد از بردن مسافر به انتهای مسیر اجتناب می ورزند، ماشین های دست فروش با نصب بلندگو موجبات سلب آسایش شهروندان را به ویژه در ایامی که اکثریت در حال استراحت می باشند ویا اینکه بیمار در بستر بیماری دارند شدند. نصب آبخوری و دستشویی عمومی در بخش هایی از سطح شهر بطوریکه عدم وجود این امر مشکلات متعددی را برای میهمانان معزز فراهم نموده است، وی با برشمردن رشادت های مردم وتقدیم صدها شهید افزودنباید مردم پاوه بی تفاوت باشند وخواستارحضور زنان در انتخابات در جهت تعیین سرنوشت خویش شدند. ضرورت احداث صندوق قرض الحسنه بانوان نیز موضوع دیگری بود که خانم جراح زاده بر آ« تأکید نمود.

 

کمیسیون فرهنگی 5

احترام کریمی از شبکه بهداشت ودرمان: در پاسخ به سوال عزیزی که مطرح نمود در بیمارستان به سبب نداشتن پول امکان معالجه به سختی انجام گرفته به نحوه خدمات ارائه شده پرداخت و فعالیت بیمارستان ها در سطح کشور تحت حمایت خیرین هستند وعزیزانی که تمایل دارند در این راه گام بردارند را جهت ارائه وتهیه خدمات بیشتر به مرکز بهداشت درمان شهرستان معرفی نمائید.

 

ایستگاه تاکسی سایبان داشته باشد،روزهای تعطیل، ویا ایامی که مدارس فعالیت ندارند تاکسی ها کمتر در سطح شهر تردد می نمایند، جدول گذاری جاده بیدمیری ویا بهسازی واسفالت آن ، تردد موتور سواران  در پارک جنب بلوار آسایش شهروندان را سلب نموده وموجبات بروز اعتراض اهالی را درنیز پی دارد.

 

کمیسیون فرهنگی 9

سرکار خانم معاذی نژاد: اگر اعضای شورای شهر منسجم ومتحد باشند بهتر می توانند کار کنند، وی در ادامه در خصوص مجتمع جدیدالاحداث گشین پاوه که فضایی کاملاً زنانه بوده وخدمات مختلفی را در زمینه های مختلف ارائه می نمایند توضیحاتی ارائه نمود وخواستاربیان نکته نظرات وبازحورد موارد نقص جهت اصلاح شدند، لازم به ذکر است این مجتمع در بخش های مختلف رفاهی، بهداشتی، هنری، تربیتی و…در اهم نیازمندی های زنان فعالیت می نماید.

 

 مونا شیلانان ورزشکاری که بر عدم توجه به امر ورزش در سطح شهرستان بلاخص دررأس دستگاه گله مند بود ، تعطیلی سالن ورزشی در اثر لجاجت حاصله را سبب افت ورزش رزمی شهرستان دانست، این جوان ورزشکار در ادامه خواستار شرایطی برای انجام ورزش بانوان دوچرخه سواری و..شدند.، اسراء خسروی جوان ورزشکار دیگر بر نقش تربیتی ادبیات کلامی در تأثیر رفتار اشاره نمود وافزود اگر ازجملات مثبت استفاده کنیم  نتیجه بهتری دریافت می نمائیم (لطفاً در اینجا آشغال نریزید، رحمت بر پدر ومادر کسی که در اینجا اشغال نمی ریزد……)

 

زهره سابقی معاون مجتمع آموزشی شهدای دوریسان نیز بر نصب صندوق ارتباط با شهروندان در میادین سطح شهر تأکید نمود، وی این امر را در تعاملی سازنده با شهروندان برشمرد، لازم به ذکر است علاوه بر تکریم نظرات مردم اعضای شورای شهر می توانند بطور مستقیم وبی پرده مسائل ومشکلات را از جانب شهروندان کسب اطلاع نمایند.

 

 

سرکارخانم مهوش مقصودی دبیر مدارس دخترانه شهرستان نیز به عنوان آخرین نفر به ضعف های آموزشی وتقویت آن پرداخت وبها دادن به جوانان را امری مهم توصیف نمود، وی خطاب به شورای اسلامی شهر وشهرداری پاوه افزود ما انتظار معجزه از شما نداریم ، آنچه که برای ما مهم است آن است که از امکانات موجود به بهترین شکل مورد استفاده قرار گیرد.

 

کمیسیون فرهنگی 8

با کلیک نمودن بر روی تصاویر می توان تصاویر را در اندازه واقعی مشاهده نمود.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.