یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2441 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1908×
عملکرد سال۹۲ موسسه خیریه صلاح الدین ایوبی
شناسه : 1425

خبرگزاری پاوه پرس؛ اگر به جوامع مختلف بنگریم به تناسب افراد دردمند و نیازمند را در آن می بینیم، انسان هایی که آنقدر در مصائب و مشکلات خویش گرفتارند که با سر سوزنی محبت بخشی از رنج های خویش را فراموش می نمایند. در کشورمان دستگاههای حمایتی وجود دارند که بخش اعظم جامعه نیازمند را […]

ارسال توسط :
پ
پ

خبرگزاری پاوه پرس؛ اگر به جوامع مختلف بنگریم به تناسب افراد دردمند و نیازمند را در آن می بینیم، انسان هایی که آنقدر در مصائب و مشکلات خویش گرفتارند که با سر سوزنی محبت بخشی از رنج های خویش را فراموش می نمایند. در کشورمان دستگاههای حمایتی وجود دارند که بخش اعظم جامعه نیازمند را پوشش می دهد، اما باید قبول کنیم که دولت ها به تنهایی نمی توانند تمام  مسئولیت را تقبل نماید…

نیازمندان

به هر حال هر فعلی معیاری برای ارزیابی دارد، ارزش گذاری جوامع انسانی را با معیارهای اخلاقی و انسان دوستانه می سنجند، و در دنیای مادی امروز نیز جمعی سبب شده اند که این خصائص نیکو همچنان با اهتمام مردمان نیک اندیش اش بدرخشد و از پرتو آن نور امید را در دلهای امیدوار بکارد. شاید محبت های معمول تناسبی با میزان مصائب موجود نباشد، اما همین که احساسی به وجود آید که در این دنیا هستند کسانیکه به سان آنانفکر می نمایند و به یادشان هستند، … شاید کافی باشد. سعدی علیه الرحمه در به نظم در آوردن حدیث نبوی (ص) که می فرماید:

 

بـنی آدم اعضای یکــــدیگرند            که در آفرینش ز یک گوهرند

چو عضوی به درد آورد روزگار             دگـر عضـــوها را نمانـد قـرار

 

چه کسی می فهمد

به زیبایی بنیان های تفکر انسان را در این شعر پارسی آورده است،  آری اگر نیک بیندیشیم در این دو بیت شاهد آموزش روشن های انسان مداری هستیم:۱- برابری انسان ها ۲- به هم پیوسته بودن انسان ها ۳- همبستگی انسان ها ۴- همدردی و ۵- مسئولیت پذیری


این همه ی آن آموزشی است که یک مکتب انسان مدار به ما می آموزد تا بدانیم که به عنوان انسان همگی مشابهت ذاتی داریم، سرنوشتمان به هم وابسته است، درد دیگری را باید درد خود بدانیم، انسان ها را دوست بداریم و نسبت به رنج بشر بی تفاوت نبوده و تا پایان دادن به آن، آرام و قرار نداشته باشیم.

مردم این دیار باید بر خود ببالند که توانسته است توفیقات بس ارزنده را به نام خویش خلق نمایند، وجود انجمن های صلاح الدین، التیام، هیئت امنای قبرستان، انجمن حمایت از خانواده زندانیان غیرعمد، هیئت امنای مساجد، جمعیت مبارزه با اعتیاد و …. هریک چون ستاره ای منور در آسمان این دیار می درخشند و ندای انسان دوستی و بزرگواری مردم این خطه از میهن اسلامی را بر افلاک می رساند. ضمن تکریم اراده ی جمعی شهروندان ارجمند، از بانیان امر خیر نیز به گرمی یاد می کنیم و امیدوار هستیم این راه پر فروغ همچنان با عزم مردمان متدینش پرشورتر از گذشته هموار گردد و در آستانه سال نو با نیتی مخلصانه این نهادهای حمایتی را از یاد نبریم.

 

در ذیل کارکرد یکساله شما خوبان را در مؤسسه ی صلاح الدین ایوبی با هم مرور می نماییم به امید آنکه این مؤسسات عام المنفعه بتوانند در راستای اهداف متعالی شان گام بردارند و بارقه امید در دل نیازمندان جامعه بکارند.

salahadin logo

موسسه در جهت شفاف سازی عملکرد بنا به عادت سالیانه خود خیرین محترم را از فعالیت سال ۹۲ به شرح زیر مطلع می کندو از عزیزان جهت همکاری معنوی، مالی و امورات اداری موسسه با کمال افتخار دعوت به عمل می آورد و عرض می کند که موسسه متعلق به هیچ فرد حقیقی و حقوقی نبوده بلکه متعلق به همه آنانی است که خواستار حضور فعال و مخلصانه در آن می باشند.

خانوار بی بضاعت (۲۴۰ پرونده)

بیماران (۱۵ پرونده خاص – ۸۰ پرونده عمومی)

دانشجویان (۲۱ مشغول تحصیل – ۱۰ فارغ التحصیل)

دانش آموزان (۲۵۰ نفر)

بچه های یتیم (۸۰ پرونده)

افراد بدسرپرست (۱۰ پرونده)

افراد خاص (۵۰ نفر)

کمک های موردی (۲۶ پرونده)

جهیزیه (۲۰پرونده)

 

چشم انداز موسسه توجه بیشتر به قسمت تحصیلی و اشتغال زایی مددجویان است بنابراین از همه ی صاحب نظران در این زمینه جهت همکاری و ارائه طرح های خود دعوت به عمل می آورد.

هیئت مدیره موسسه صلاح الدین ایوبی

 

چه خوش گفت آن یگانه منجی عالم بشریت (ص)

” هرکس در دنیا بپوشاند برادر مومنش را خداوند در دنیا و آخرت او را خواهد پوشاند. هرکس مشکلی از مشکلات دنیای برادرش را آشان کند خداوند مشکلات قیامت او را برایش آسان می کند. خداوند در رکاب و معیت بنده اش است تا زمانی که بنده در رکاب و معیت برادرش باشد.”

پس بیاییم شادیهایمان را با همنوعانمان تقسیم کنیم.

 

شماره حساب های موسسه:

بانک ملی: ۰۱۰۷۵۳۱۹۸۳۰۰۰

بانک کشاورزی: ۴۸۵۴۴۱۱۱۴

بانک سپه: ۱۴۰۶۸۰۰۰۴۶۶۰۷

صندوق قرض الحسنه هورامان: ۵۰۲۵۳۹۱

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.