نهادهای مربوطه درباره نقشه کثیف رژیم اشغالگر برای قتلعام خبرنگاران در نوار غزه بعد از قطع کامل اینترنت و ارتباطات این منطقه با هدف جلوگیری از افشای تصاویر و اخبار جنایات شنیع این رژیم در جهان هشدار دادند.
دفتر رسانهای دولتی در نوار غزه با اشاره به حملات تروریستی عامدانه رژیم اشغالگر علیه اصحاب رسانه در غزه اعلام کرد که از زمان آغاز تجاوزات وحشیانه صهیونیستها از ۳ هفته قبل، ۳۴ خبرنگار به شهادت رسیدهاند.
«اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد، تعداد پرسنل بهداشتی که از ابتدای تجاوزات اشغالگران به غزه به شهادت رسیدهاند، تاکنون ۱۰۴ نفر بوده است و ۱۲ آمبولانس نیز منهدم و از خدمت خارج شدهاند.
وی افزود، رژیم اشغالگر همچنین ۵۷ مرکز بهداشتی را نیز هدف قرار داده است و ۱۲ بیمارستان و ۳۲ مرکز مراقبتهای اولیه بهطور کامل از کار افتادهاند.
هشدار درباره کشتار خبرنگاران در غزه
درحالی که رژیم صهیونیستی خبرنگاران و خانوادههای آنها را همچنان عامدانه هدف حملات تروریستی خود قرار میدهد، اتحادیه روزنامهنگاران فلسطینی هشدار داد که در سایه قطع کامل ارتباطات و اینترنت در نوار غزه و تشدید بمبارانهای دشمن در غزه، ممکن است اشغالگران به یک قتلعام فجیع علیه خبرنگاران و اصحاب رسانه دست بزنند.
این اتحادیه در بیانیهای که امروز شنبه صادر شد اعلام کرد رژیم صهیونیستی تاکنون دهها روزنامهنگار و خانوادههای آنها را قتلعام و دهها نهاد رسانهای و منازل اصحاب رسانه را ویران کرده است.
اتحادیه روزنامهنگاران فلسطینی افزود، این بخشی از سیاست سیستماتیک و یک تصمیم رسمی از جانب اشغالگران برای ارعاب اصحاب رسانه با هدف جلوگیری از انتشار اخبار و تصاویر جنایات رژیم صهیونیستی به سراسر جهان است.
این اتحادیه از همه سازمانهای بینالمللی مربوطه خواست مسئله قتلعام روزنامهنگاران و اصحاب رسانه در نوار غزه را جدی بگیرند.
صهیونیستها به خبرنگاران هم رحم نمیکنند
این درحالی است که ارتش رژیم صهیونیستی جنایات خود علیه اصحاب رسانه را اینگونه توجیه میکند که «ما نمیتوانیم امنیت خبرنگاران را در غزه تضمین کنیم».
ارتش رژیم اشغالگر به خبرگزاریهای بینالمللی رویترز و فرانسه اعلام کرد که نمیتواند امنیت خبرنگارانی را که از ابتدای جنگ تاکنون در نوار غزه حضور دارند، در سایه بمباران این منطقه و محاصرهای که علیه آن اعمال شده است، تضمین کند.
این اظهارات مسئولان ارتش صهیونیستی بعد از آن مطرح شد که خبرگزاریهای رویترز و فرانسه از اسرائیل خواستند تضمینهایی در خصوص هدف قرار ندادن خبرنگاران آنها در نوار غزه ارائه دهد.
در نامهای که ارتش رژیم اشغالگر برای این دو خبرگزاری بینالمللی ارسال کرده آمده است: حملات شدید به مناطق مختلف غزه ممکن است به همه مراکز آسیب برساند و در این شرایط اسرائیل نمیتواند امنیت کارکنان شما را تضمین کند.
خبرگزاری رویترز در واکنش به این نامه صهیونیستها اعلام کرد که اوضاع روی زمین بسیار وحشتناک است و خودداری ارتش اسرائیل از تضمین امنیت خبرنگاران و اصحاب رسانه، تواناییهای آنها را برای انتقال کامل و دقیق اخبار تحت تأثیر قرار میدهد و آنها دائماً در معرض مرگ یا زخمی شدن قرار دارند.
خبرگزاری فرانسه نیز بهنوبه خود اعلام کرد: ما در وضعیت فوقالعاده خطرناکی قرار داریم و همه جهان باید بداند تیم بزرگی از خبرنگاران در غزه در شرایط بسیار خطرناکی کار میکنند.
ثبت دیدگاه