گزارشگر : بنان فخرالدینی
در سی و پنجمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران ، شورای هماهنگی اصلاح طلبان استان کرمانشاه در همایشی به منظور انتخاب اعضای شورای مرکزی در مورخ سه شنبه ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۲ از ساعت ۱۵ الی ۱۸ ، با تشکیل جلسه ی رأی گیری اعلام موجودیت نمود .
دراین جلسه که به منظور اعلام همگانی آغاز به کار شورا و نیز رأی گیری برای تعیین شورای مرکزی این تشکل ، درسالن شهرام ناظری کرمانشاه برگزار شد ، برخی از مقامات اجرایی شهر از جمله فرماندارشهرستان ، برخی از مدیران کل استان ، هیئت اولیه ی مؤسس ، نمایندگان جامعه ی پزشکان ، فرهنگیان ، اساتید دانشگاه ، خانواده ی شهدا ، کارمندان ادارات ، اصناف ، اعضای شورای هماهنگی شهرستان ها ، دبیران احزاب اصلاح طلب استان ، ستاد جوانان اصلاح طلب استان وسایراقشار جامعه ی شهری کرمانشاه حضورداشتند.
درابتدای این جلسه سرود جمهوری اسلامی ایران نواخته شد. سپس آیات زیبا و امیدوارکننده ی قرآن ومشوق انسان به تغییر و اصلاح از سوره های متعدد،جمع آوری شده وقرائت شدند.
درادامه ی جلسه جناب آقای ابراهیم فتاحی که بانی وعامل ایجاد این همایش و مؤسسه ، که دردوران ریاست جمهوری خاتمی ، مدیرکل ارزشیابی ونظارت استانداری کرمانشاه، و بازنشسته ی وزارت کشوراست ، ضمن تبریک به حضار، برای حضور دراین اولین گام و اولین همایش اصلاح طلبان استان ، مراتب تقدیر خود را از حضور افراد حاضر در جلسه و نیز هیئت مؤسس اولیه ی این تشکل به جا آوردند. ایشان ضمن بیان نیت و روند شکل گیری این مؤسسه از یک و نیم سال پیش تاکنون و شاخه های آن در دیگر شهرستانهای استان ؛ اعلام کردند که از میان بیست وهشت کاندید حاضر ، در شورای مرکزی لازم است که پانزده نفر را که حائز اکثریت رأی خواهند بود را انتخاب کرده و مسؤلیت اداره ی تشکل را به ایشان واگذار نمایند .
درادامه ، سرکارخانم کتایون محمودی نیز دکلمه ای سرشار از احساسات خفه شده ی اصلاح طلبی ، و مردی را که در باران آمد ، و مردی را که در طوفان آمد ، قرائت کردند.
مهمان ویژه ی این مراسم جناب آقای عباس عبدی بودند ، که متأسفانه نرسیدند و نتوانستند درجلسه ، حضور بهم برسانند. اما متنی را با عنوان تبارشناسی اصلاح طلبان فرستاده بودند که توسط جناب آقای عرفان پیرصاحب قرائت شد. دراین نوشته ، به طورخلاصه ، به اصل تبار شناسی اصلاح طلبان پرداخته ، و جریان های موجود درنگرش سیاسی تاریخ ایران را به چهار جریان ۱. جریان رادیکال سنتی ؛ ۲. جریان محافظه کار سنتی ؛ ۳. جریان محافظه کار جدید و ۴. جریان رادیکال جدید تقسیم بندی کرده ، و به طور خلاصه به سرچشمه های این اندیشه ها و بانیان و ادامه دهندگان این خط مشی های فکری پرداختند. سپس تمایل یا عدم تمایل امام خمینی به هرکدام از این جریان های فکری و موفقیت یا عدم موفقیت و جایگاه حکومتی و اجتماعی هر یک از این افکار را ، پس از انقلاب و بویژه در دهه ی شصت و سپس ایجاد شکاف تدریجی میان این چهار گرایش را مورد تحلیل قرار دادند. در ادامه ، به طور خلاصه به جایگاه گفتمان مذهبی و محافظه کار جدید که همان اصلاح طلبان امروز هستند ، در دهه ی هفتاد پرداخته و دلایل استقبال اقشارمختلف اجتماعی از این نگرش را بیان کردند…
سپس درادامه ی جلسه و در یکی از احساسی ترین قسمت های این جلسه کلیپی که توسط شورای هماهنگی اصلاح طلبان سنقر تهیه شده بود نمایش داده شد و با استقبال شدید حضارمواجه شد. دراین کلیپ ، تصویر اغلب چهره ها و نمادهای شاخص اصلاح طلب تاریخ ایران از زمان مشروطیت و دهه های چهل و پنجاه و شصت و هفتاد و هشتاد و حال حاضر آن و نیز قربانیان این مسیر ، با چیدمانی خاص و با آهنگی که روایتگر داستان چیدمان این چهره ها بود به نمایش گذارده شد. البته واکنش حاضران به هر کدام از این تصاویر متفاوت بود. اولین شخصیتی که پخش تصویرش با تشویق شدید همراه بود ، دکتر محمد مصدق بود. همچنین تصویر مهندس بازرگان که با تشویق فراوان همراه بود تا اینکه نوبت به پخش تصویر سیدمحمد خاتمی رسید که در این لحظه تشویق ها به اوج خود رسید و دراین هنگام صدای تشویق شورانگیزحاضران سالن خسته نباشید و بیعتی دوباره بود با آرمان های گفتمان دیرپای گذشته ، فدائیان وفرسودگان طریق اصلاح طلبی و تشکل نوبنیاد حاضر که تولدش را به سرور نشسته بودند. اما در ادامه واکنش ها به تصویر احمدی نژاد هم در نوع خود جالب توجه بود.
درادامه ی جلسه جناب دکتراحمدیان دکترای علوم سیاسی ، واستاد دانشگاه رازی بحث خود را درمورد تاریخچه ی نگرش ها و گفتمان های سیاسی جهانی نیمه ی قرن ۱۹ ، برپایه ی انقلاب های صنعتی و مدرنیزاسیون درحال وقوع و تقسیم بندی مؤلفه های آن به چهار دسته ی ۱. اومانیسم ، ۲. سکولاریسم ، ۳. عقل گرایی و ۴. پوزیتیزیسم پرداختند . و مصادیق این مدرنیته را در عصرجدید برشمرده ، و ضمن بیان این نکته که ایران نیز با وجود اوضاع نابسامان اقتصادی و فرهنگی آن زمان ایجاد پرسش های جدید، برسریک پیچ تاریخی بزرگ قرار گرفته بود. ایشان تصریح کردند ، که در پاسخ به این پرسش ها بود که روایت های ۱. اندیشه ی چپ برپایه ی عدالت ، ۲.عقل گرایی برپایه ی مدرنیته ۳. اسلام گرایی باتکیه برتعالیم اسلام به وجود آمدند. و از گفتمان سوم ، سه خرده گفتمان ایرانی الف.اسلام گرایی شریعت مدار ب. اسلام گرایی عدالت مدار ج. نواندیشی دینی بوجود آمدند. که دو خرده گفتمان اخیر تا حد زیادی از اندیشه های سید جمال الدین اسدآبادی تأثیر پذیرفته بودند.سپس ایشان نیز نقش این خرده گفتمان ها را درسیر تحول انقلاب ایران و پس از آن بررسی کرده ونقش چند شخصیت برجسته ی ایجادکننده ی تحول را براین ساختارها بررسی کردند و درپایان جلسه ، درموردفضای سیاسی و انتخاباتی ۱۶ سال گذشته ی ایران و هشت سال اخیر و انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران نکاتی را مطرح نموده و درپایان توصیه هایی رابرای همه ی اصلاح طلبان برگرفته از درس های دوران ریاست جمهوری سید محمد خاتمی ، تاکنون به حضاراعلام کردند….
در بخش بعدی نیز از نامزدهای گروه دعوت شد که خود را برای حضارمعرفی کنند .
در پایان جلسه و درضمن پذیرایی از مدعوین ، رأی گیری شورای مرکزی تشکل نیز انجام شد….
درنتایج اعلام شده ی انتخابات از سوی ناظران ، اسامی زیر به عنوان برگزیدگان رأی گیری و در نتیجه لیست شورای مرکزی شهر کرمانشاه به قرار زیر اعلام شد :
– دکترقدرت الله احمدیان
– ابراهیم فتاحی
– دکترگیتی آزادی
– دکترمحمدرضاسعیدی
– سلیمانی
– زرندی
– علی اصغراسفندیارپور
– بسامی
– محسنی نسب
– باقرآبادی
– عرفان پیرصاحب
– ربانی
– فتح الله حقانی
– امینی
– زندی
سلام دست مریزاد خیلی خوب بود خوشحال شدم از دیدن این گزارش در سایت شما