شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 18 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2461 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1908×
چند توصیه برای کنکوری‌ها
شناسه : 3097

نویسنده: فرشاد سعیدی /// بیش از دو سه روز به آغاز آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها باقی نمانده و داوطلبان عزیز باید آماده‌ شوند تا نتیجه‌ی تلاش و پشتکارشان را محک بزنند. برای همه‌ی این عزیزان آرزوی موفّقیّت داریم و امیدواریم که با رعایت نکات زیر، شاهد نتایجی خوشایند باشند و بعد از سالیان، از […]

ارسال توسط :
پ
پ

نویسنده: فرشاد سعیدی /// بیش از دو سه روز به آغاز آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها باقی نمانده و داوطلبان عزیز باید آماده‌ شوند تا نتیجه‌ی تلاش و پشتکارشان را محک بزنند.

برای همه‌ی این عزیزان آرزوی موفّقیّت داریم و امیدواریم که با رعایت نکات زیر، شاهد نتایجی خوشایند باشند و بعد از سالیان، از تجربه‌ی کنکور و داستان تلاش‌های‌شان خاطره‌ای دلنشین در ذهن داشته باشند. 
 
– توجّه به اطّلاعیه‌های سازمان سنجش و پرینت کارت ورود به جلسه (sanjesh.org)
 
– مرور مهم‌ترین نکات و یادداشت‌های از پیش مطالعه شده و جواب دادن به کلّ سؤالات چند آزمون سراسری سال‌های قبل (شبیه‌سازی کنکور برای خودتان)
 
– وقت نگذاشتن برای مطالبی که تاکنون فرصت مطالعه‌ی آن‌ها وجود نداشته
 
– حدّاقل ٨ ساعت خواب مفید در شب پیش از آزمون و عدم استفاده از قرص‌های خواب‌آور
 
 – برنامه‌ریزی برای وسیله نقلیه حدّاقل یک روز پیش از آزمون و در نظر داشتن ترافیک احتمالی روز آزمون
 
– عدم صرف غذاهای بیرونی در روز قبل از آزمون و استفاده از غذاهای کم‌چرب پروتئینی مانند مرغ و ماهی
 
– صبحانه‌ی روز آزمون بهتر است یک غذای پروتئینی کم‌چرب مانند نان، گردو و عسل باشد
 
– عدم توجّه به شایعات در مورد سختی و دشواری سؤالات
 
– همراه داشتن ساعت مچی ترجیحاً دیجیتال به منظور مدیریت زمان
 
– همراه داشتن دو مداد نرم، یک پاک‌کن، یک ظرف آب و میوه‌های خشک مانند کشمش و انجیر برای جلوگیری از ضعف احتمالی
 
– استفاده از «استراتژی بازگشت» برای استفاده بهتر از وقت. به این شکل که سؤالاتی که پاسخ آن‌ها را نمی‌دانید، با علامت ضربدر مشخص کنید و از آن‌ها بگذرید و در کنار سؤالات دشوار علامت منفی بگذارید تا پس از اتمام پاسخگویی به همه سؤالات، ابتدا به سراغ سؤالات دشوار و سپس در صورت داشتن وقت کافی به سراغ سؤالاتی بروید که با علامت ضربدر علامت‌گذاری کرده‌اید.
 
– هنگام یافتن پاسخ سؤال بلافاصله در پاسخنامه علامت‌گذاری کنید؛ چراکه اگر پاسخ‌ها را در دفترچه علامت‌گذاری نمایید تا در پایان به طور یک‌جا وارد پاسخنامه کنید، ممکن است منجر به علامت‌گذاری اشتباه در پاسخنامه یا کمبود وقت شود.
 
– توجّه به وجود افعال منفی در برخی سؤالات
 
– اگر مشکلی در صندلی، شرایط محیطی و … وجود دارد، به مسؤولان اطلاع دهید و سر جلسه به دستورالعمل‌هایی که ارائه می‌شود توجّه کرده و راهنمایی‌ها را به‌کار بگیرید.
 
 – نباید از خود انتظار داشته باشید که به همه‌ی سؤالات پاسخ دهید. پس واقع‌گرا باشید. اگر آزمون سخت باشد، برای همه سخت است.
 
– برای اینکه ٢۴ ساعت قبل از کنکور ذهن‌تان مشغول کنکور نشده و مضطرب نباشید، بهتر است این اوقات را همراه خانواده و دوستان‌تان سپری کنید، به پیاده‌روی رفته و یا ورزش سبک انجام دهید تا شب بتوانید راحت و بدون دغدغه و پریشانی بخوابید.
 
 – هیچ وقت روی سؤالی که نمی‌دانید، زیاد درنگ نکنید و وقت خود را هدر ندهید، چون بیشتر ناراحت و نگران می‌شوید و از جواب دادن به بقیّه‌ی سؤالات نیز باز می‌مانید.
 
– با توکّل به خداوند مهربان که در همه حال یاری‌کننده‌ی ماست، به نتیجه‌ی  کنکور اصلاً فکر نکنید، به چشم و هم‌چشمی دیگران نیندیشید، به مباحثی که فرصت نکرده‌اید خوب بخوانید فکر نکنید. این فقط مشکل شما نیست و اکثراً مباحثی را نظیر  شما نخوانده باقی گذاشته‌اند. 
 
 – فقط به این فکر کنید که: «آموخته‌هایتان را با آرامش بر روی پاسخنامه منعکس کنید.»
 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.