یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2441 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1908×
مصاحبه اختصاصی پینوس با اعضا شورای شهر پاوه
شناسه : 1165

خبرنگار : نجیبه سبحانی  /  مصاحبه ی اختصاصی وب سایت پینوس با رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر پاوه ( آقایان محی الدینی ، اسلامی نیا و حسینی ) در مورد قضایای اخیر شورا ،  در مورخ ۲۴ و ۲۵ آذر ماه ۱۳۹۲ در دفتر شورا  صورت گرفت . آقای اسلامی نیا می گوید : […]

ارسال توسط :
پ
پ

خبرنگار : نجیبه سبحانی  / 
مصاحبه ی اختصاصی وب سایت پینوس با رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر پاوه ( آقایان محی الدینی ، اسلامی نیا و حسینی ) در مورد قضایای اخیر شورا ،  در مورخ ۲۴ و ۲۵ آذر ماه ۱۳۹۲ در دفتر شورا  صورت گرفت . آقای اسلامی نیا می گوید : افرادی خارج از شورا که قطعا از افراد قابل نفوذ و شناخته شده ی شهر هستند وارد بدنه ی سیستم انتخابی شهردار شده اند ، بنده در آینده ایی نزدیک اسم این افراد را خواهم آورد.

http://s5.picofile.com/file/8104342792/h1.jpg

 

تذکر : شایان ذکر است مسئولیت این مصاحبه به عهده آقایان اسلامی نیا ، محی الدینی و حسینی می باشد و وب سایت پینوس هیچ گونه مسئولیتی در قبال صحبت های مطرح شده در این مصاحبه ندارد .

 

–  آیا شما دو قطبی بودن شورا را قبول دارید ؟ اگر چنین چیزی وجود دارد به نظر شما دلیلش چیست ؟
حیدر اسلامی نیا: بله، جریان دو قطبی شدن شورا دست قدرت حاکم و همچنین نفوذ بعضی از افراد در شورا است که متاسفانه در همان شروع کار تلاش کردند شورا را به سمت و سویی هدایت کنند که در آن منافع خودشان تامین شود به همین سبب من ایمان دارم که شورا دو قطبی است. بنده اعتقاد دارم که اعضای شورا باید هماهنگ و با هدف خدمتگزاری به مردم کار کنند اما متاسفانه در همان شروع کار در جریان انتخاب هیئت رئیسه، ابقای آقای جمال ابراهیمی(شهردار وقت)، انتخاب نماینده به عنوان شورای شهرستان، انتخاب سرپرست شهرداری و اخیرا در قضییه ی انتخاب شهردارجدید برای ما آشکارشد که این دو دستگی وجود دارد و همچنین در سخنان و گفتار دیگر اعضای شورا وجود جریان "خودی" و "غیرخودی" کاملا مشهود است. متاسفانه روند کار شورای پاوه از همان دوره ی اول تاکنون نشان می دهد که دو دستگی در شورا برای رسیدن به قدرت و منافع شخصی است نه برای منفعت مردم. از روز اول ما تعهد دادیم که هدف ما خدمتگزاری به مردم و جلب رضایت آنها باشد. من از شما خواهش دارم که شما دردنیای مجازی یک نظرسنجی ارائه بدهید و از مردم بپرسید:اتفاقاتی که در طول این چهار ماه رخ داده است،آیا اتفاقاتی با سمت و سویی خاص و هدایت شده نبوده اند اگر جواب مردم "نه" باشد من از نظر مردم تبعیت میکنم اما قطعا چنین چیزی نخواهد بود چون ما بارها شاهد بودیم که بعضی از اعضا الان با موضوعی موافقت می کنند اما یک ساعت بعد با یک تماس تلفنی نظرشان به طور کامل تغییر می کند واین نشان دهنده ی چهار به سه بودن شورا است به همین دلیل ما به علت اینکه آنها اکثریت هستند در برابر تصمیمات و رایشان تسلیم می شویم.
کیهان محی الدینی و آزاد حسینی : بنده به عنوان رئیس شورای شهر اعلام میکنم که هیچ جریان دو قطبی در شورا وجود ندارد. هر هفت نفراز اعضای شورا در تصمیم گیری ها نقش دارند.هدف ما خدمت به مردم در زیر سایه ی مسولین محترم است. اختلاف نظرهایی وجود دارد اما اختلافات در سطحی نیستند که ما بخواهیم شورا را به دو دسته تقسیم کنیم. نظرآقای اسلامی نیا در این باره برای ما قابل احترام است؛ هر شخص دیگری هم چنین نظری بدهند برای ما قابل احترام است. در بعضی موارد نظر آنها مناسب تر است و ما احترام می گذاریم اما در بعضی موارد دیگر نظر سایر اعضا مناسب تر است و ما آن را قبول می کنیم.

 


–  آیا این دو قطبی بودن در تمام سطوح تصمیم گیری تاثیر گذار است ؟
حیدر اسلامی نیا: بله، در همه ی کارها دوقطبی بودن شورا نقشی تاثیرگذار دارد. شورا خودش استقلالی ندارد و عملا نمی تواند تصمیمی بگیرد یعنی تا به امروز خودِ شورا نتوانسته است به صورت مستقل تصمیم بگیرد. وجود شورا برای تصمیمات کلان، مهم است البته در صورتی که خودش تصمیم گیرنده باشد که متاسفانه در شهر ما چنین چیزی وجود ندارد.
کیهان محی الدینی و حسینی : اختلاف نظرهایی در بین اعضا وجود دارد اما باید بگویم در مجموع وجه اشتراک اعضای شورا بیشتر از وجه اختلاف آنها است.

 


–  به نظر شما وجود این اختلافات در داخل شورا زیر پا گذاشتن منفعت مردم نیست ؟
حیدر اسلامی نیا: بنده از مردم خواهش میکنم که وارد عمل شوند و در روند تصمیم گیری ها تاثیر گذار باشند در همه جای ایران بجز پاوه مردم برای رسیدن به خواسته هایشان در جایی تجمع و اعتراض می کنند.ترسی که مانع سکوت مردم شده است، بیهوده در دل مردم پاوه بوجود آمده است. مردم ما خودشان این ترس را برای خودشان بوجود آورده اند.تا زمانی که مردم ما برای رسیدن به خواسته هایشان اقدام نکنند مسولان کاری برای آنها انجام نمی دهند. مردم به هیچ عنوان ناامید نشوند من این اطمینان را به مردم می دهم که مسولان منتظر حضور مردم برای اظهار نظرهستند چنین چیزی که حاکمیت مانع این قضییه می شود واقعا وجود ندارد و در طول این مدت من شاهد چنین چیزی نبودم که مسولان با اظهارات مردم مخالف باشند، هدف آنها این است کاری را انجام بدهند که مردم راضی باشند.
محی الدینی و حسینی : در کل شهرداری پاوه چون از نظر مالی ضعیف است و منابع مالی مستمری ندارد کارها و طرح ها به کندی پیش می رود. در این شرایط ما حتی دغدغه ی حقوق کارمندان را هم داریم. ما مشکل کمبود بودجه هم داریم برای مثال اگر استانداری صد میلیون تومان بودجه برای شهرستان در نظر می گیرید این صد میلیون باید بین پاوه، نودشه، نوسود، باینگان و بانه وره تقسیم شود به همین دلیل ما نمی توانیم کارهای زیادی انجام دهیم.

 


– مخالفت با انتخاب و یا برکناری فرد خاصی به عنوان شهردار چه منفعتی برای قطب دیگر دارد ؟
حیدر اسلامی نیا: اگر اجازه بدهید من فعلا این قضییه را باز نکنم چون خود دستگاه حکومت و دولت به دنبال این قضییه است. البته تا حدودی منفعت های آن آشکار است برای مثال جریاناتی اتفاق می افتد که منِ نوعی اگر بدانم ضررهایی برای خودم و کسان دیگر به همراه دارد مانع برخی تغییر و تحولات می شوم. به همین دلیل آنها برای حفظ شرایط با ابقای آقای ابراهیمی موافق بودند. بعدها خود آقای ابراهیمی هم به این مورد اعتراف کرده اند که جریاناتی در پشت انتخاب ایشان وجود داشته است که البته بعدها همان کسانی که آقای ابراهیمی را انتخاب کردند ناملایماتی هایی با ایشان داشته اند. من شخصا به آقای ابراهیمی گفتم که همان کسانی که زمانی به شما رای دادند بعدها در گوشه و کنار جامعه می گفتند که ما آقای ابراهیمی را استیضاح و برکنار می کنیم.
محی الدینی و حسینی :خوب آنها از روز اول اظهاراتی داشته اند مبنی بر اینکه تعداد رایشان از سایر اعضا بیشتر بوده است و شاید این باعث شده است که آنها انتظارات دیگری داشته باشند، اگر هم هدف خاصی داشته باشند بنده بی اطلاع هستم؛ البته بعید می دانم چنین چیزی باشد چون آقایان اسلامی نیا، عبدی و یوسفی انسانهای سالم و محترمی هستند. هدف اعضای شورا خدمت به مردم است.

 


–  صحبت هایی راجع به فشار افراد خارج از شورا از طرف بعضی از اعضای شورا مطرح شده است، آیا چنین چیزی واقعیت دارد ؟
حیدر اسلامی نیا: از روز ۱۰/۶/۹۲ تا ۲۱/۹/۹۲ همه ی اعضای شورا بر روی انتخاب آقای آرش رضایی اجماع داشتند اما دو روز بعد از این تصمیم نظرات قطب دیگر کاملا تغییر کرد به این دلیل که افرادی خارج از شورا که قطعا از افراد قابل نفوذ و شناخته شده ی این شهر هستند وارد بدنه ی سیستم انتخابی شهردار شده اند. بنده در مصاحبه ایی که با سایت "سلام پاوه" داشتم اظهار کردم که در آینده ایی نزدیک اسم این افراد را خواهم آورد. شب گذشته(۲۳/۹/۹۲) شخصی که هیچ سنخیتی هم با شهر پاوه ندارد با آقای صفری صحبت هایی داشته اند؛ سوال من این است که این فرد(که وابسته به خانواده ایی شناخته شده است) چرا باید با ایشان صحبت کنند و ایشان را تحت فشار قرار دهند ودرهنگام جلسه در یک ساعت چندین بار با ایشان تماس بگیرد که همین امر باعث تغییر رویه ی چهار نفر دیگر درانتخاب آقای رضایی شد و همین امر باعث شد ایشان انتخاب نشود و فرد دیگری انتخاب شود.
محی الدینی و حسینی : نه بنده و نه دوستانی که به عنوان شهردار معرفی و انتخاب شده اند تحت هیچ گونه فشاریی نبوده ایم. من اعلام میکنم که بنده نه با کسی ارتباط داشته ام، نه تماس تلفنی با فرد خاصی داشته ام و نه به منزل کسی رفته ام و هیچ فردی-مسول و غیر مسول- نظر خودش را به من تحمیل نکرده است. در مورد سخنان آقای اسلامی نیا هم باید عرض کنم که نظر ایشان برای ما محترم است، اگر صلاح می دانند آن افراد را معرفی کنند. اگر واقعا چنین چیزی وجود دارد چرا این دوستان اسم آن فرد را مطرح نمی کنند. سالهاست که سخنانی بیهوده مطرح می شود مبنی بر اینکه فلانی پاوه ایی است و فلانی غیر پاوه ایی(هورام و جاف) من به سهم خودم و به نمایندگی از شورا و مردم می گویم که این سخنان دیگر کهنه و فرسوده شده اند اما عده ای هستند که همچنان این سخنان را مطرح می کنند بنده به سهم خودم هیچ تفاوتی بین شهروندان پاوه نمی بینم. به نظر بنده هیچ ایرادی ندارد اگر کسی اهل پاوه نباشد اما سالها در این شهر زندگی کرده باشد و هدفش خدمتگزاری باشد بتواند مسولیتی را به عهده بگیرد. بنده همچنین با امام جمعه هیچ دیدار و تماسی نداشته ام حتی دوستان می توانند پرینت تماس های بنده را چاپ کنند و شاهد این قضییه باشند که بنده هیچ تماسی با امام جمعه و فرزندان ایشان نداشته ام. به صراحت می گویم که ارتباط کمی با امام جمعه دارم. اما در رابطه با فرماندار هم باید بگویم وظیفه ی من ایجاب می کند که هفته ایی چند جلسه با ایشان داشته باشم و به حضورشان بروم حتی خود بنده چند بار از ایشان خواسته م که به عنوان فرماندار پاوه و نماینده ی دولت ما را راهنمایی کنند و اگر فرد لایقی را می شناسند به ما معرفی کنند اما ایشان چنین چیزی را قبول نکردند و بارها به ما گفته اند که این وظیفه ی شورا است و من دخالتی در این امور نمی کنم.

 

http://s5.picofile.com/file/8104342968/k.jpg

 

–  ظاهرا در جلسه ی ۲۳/۹/۹۲ سه نفر از اعضا(آقایان اسلامی نیا،عبدی و یوسفی) جلسه را به نشانه ی اعتراض به روند انتخاب شهردار ترک کرده اند، با این وجود آیا این جلسه از نظر قانونی قابل قبول است ؟
حیدر اسلامی نیا: همین مسائلی را که در بالا شرح دادم باعث شد که در جلسه ی دیشب(۲۳/۹/۹۲) من، آقای یوسفی و آقای عبدی به نشانه ی اعتراض و برای دفاع از حق مردم جلسه را ترک کنیم. جلسه ی دیشب هیچ رسمیتی برای ما ندارد چون هیچ صورت جلسه ایی را امضا نکردیم در حال حاضر هم تمام تلاشمان این است که این جلسه اینطور به پایان نرسد چون پایان این جلسه به این شکل نتیجه اش می شود تکرار اتفاقات قبل است. شهرداری نیازمند فردی است که برای مردم شفاف سازی کند.
محی الدینی و حسینی :  ما در صورت جلسه ذکر کرده ایم که این سه نفر در جلسه حضور داشتند اما از امضا کردن خودداری نمودند همچنین براساس قانون اگر در آن جلسه بین چهار نفرموافق، رئیس شورا هم حضور داشته باشد آن جلسه قانونی است و به رسمیت شناخته می شود و با آرا چهار نفر موافق ،  آقای سلام خسروی به عنوان شهردار به مراجع ذیصلاح معرفی گردید .

 


–  گفته شده است که آقای سلام خسروی از اینکه به عنوان یکی از گزینه های شهردار معرفی شده اند بی اطلاع بوده اند، آیا نباید شورا قبل از معرفی افراد با آنها صحبت کند و از آنها بخواهد که برنامه ایی را ارائه بدهند ؟
حیدر اسلامی نیا: در جلسه ی ۲۳/۹/۹۲ آقای "سلام خسروی" به عنوان یکی از گزینه ها مطرح شدند. آقای خسروی مدیر موفقی هستند اما در دستگاه آموزش و پرورش نه در شهرداری چون رشته ی ایشان با امور شهرداری مرتبط نیست. مطرح کردن ایشان ناشی از همان اعمال نفوذ خارج از شورا است. آقای خسروی در گفتگویی که با بنده داشتند اظهار داشتند که از این قضییه اطلاعی نداشته اند این در صورتی است که هر گزینه ایی که مطرح می شود باید در جلسات ما حضور یابد و برنامه های خود را مطرح نماید. در جلسه ی دیشب بنده با آقای رضایی تماس گرفتم ایشان گفتند شرط من این است که در جلسه ایی با اعضای شورا خواسته ها و برنامه هایم را مطرح کنم اما قطب دیگر این خواسته ی آقای رضایی را نپذیرفتند و اظهار داشتند که آقای سلام خسروی گفتنه اند که شما خودتان هر طور تصمیم بگیرید من تبعیت می کنم در این صورت آقای خسروی هم مثل آقای ابراهیمی در تصمیم گیری ها استقلالی نخواهند داشت و آن چهار نفر تصمیم گیرنده ی اصلی می شوند. همین مسائل باعث نگرانی ما می شود. شورای ما شورایی بی تدبیر و وابسته به دیگران است.
محی الدینی و حسینی : چنین چیزی صحیح نیست اگر این دوستان اعتقاد دارند که آقای خسروی اطلاعی نداشتند چطور در جلسه ی شب گذشته(۲۳/۹/۹۲) ایشان به عنوان گزینه ی دوم مطرح شدند. با توجه به نامه ایی که از دستگاه اجرایی وزارت کشور برای ما فرستاده شد، مجبور شدیم جلسه ایی فوری برگزار کنیم. در آن نامه از ما خواسته شده بود که ظرف ۴۸ ساعت شهردار را انتخاب کنیم این در صورتی بود که ما برای سه ماه فردی را به عنوان سرپرست انتخاب کردیم تا فرصت کافی برای انتخاب شهردار داشته باشیم اما بخاطر این نامه برنامه های ما عوض شد. یک شهردار خوب باید قبل از هر چیزی یک مدیر خوب باشد، کسانی که زیر نظر ایشان کار می کنند باید تخصص داشته باشند و این فرد بتواند این تخصص ها را مدیریت کند، ما آقای خسروی را بر اساس سابقه ی خوب ایشان در مدیریت انتخاب کردیم. بنده به صراحت عرض می کنم نظر سه نفر دیگر باعث شد که آقای رضایی انتخاب نشود در حالی که ما چهار نفر تمایل خود را برای انتخاب ایشان نشان دادیم. اگر سه نفر دیگر واقعا قصدشان انتخاب شهرداری با برنامه و هدف خاص بود چرا در این مدتی که بحث برکناری آقای ابراهیمی مطرح بود این دوستان فردی را که برنامه و هدف داشته باشد معرفی نکردند و تا شب برگزاری جلسه(۲۳/۹/۹۲) چیزی را مطرح نکردند. مردم هیچ ضرری نمی کنند بنده حتی به مردم قول می دهم که با انتخاب شدن آقای خسروی ظرف چهار ماه مردم شاهد تغییرات مثبتی در سطح شهر خواهند بود.

 


–  شبهاتی در مورد انتخاب نشدن آقای آرش رضایی به عنوان شهردار مطرح شده است، آیا انتخاب نشدن ایشان بر اساس تصمیمات شورا بوده است ؟
حیدر اسلامی نیا: برای انتخاب شهردار جدید، از تاریخ ۱۰/۶/۹۲ یعنی دو روز قبل از شروع به کار شورا (بنده آن روز در پاوه حضور نداشتم) اعضای شورا که به مراسم ترحیمی رفته بودند در راه بازگشت(در داخل ماشین) بر سر این قضییه بحث کرده بودند که یکی از اولویت های کاری ما(بنا به خواسته ی مردم) تغییر شهردار است، در آنجا این بحث مطرح می شود که پس از برکناری آقای ابراهیمی شهردار اصلح ما باید فردی متخصص و آگاه در حوزه ی مسائل شهری باشد که در همان موقع فردی به اسم آرش رضایی(رئیس بنیاد مسکن) برای این سمت معرفی می شود. از همان روز رایزنی ها شروع می شود اما در روز ۱۲/۶/۹۲ یعنی روز شروع کار، ما شاهد بودیم که قطب دیگر(چهار نفر دیگر) با آمدن آقای رضایی مخالف هستند و به ابقای آقای ابراهیمی رای دادند.
محی الدینی و حسینی : گزینه ی انتخابی اعضای شورا آقای آرش رضایی بودند. بنده در آن جلسه به عنوان رئیس شورا صورت جلسه ایی را تنظیم کردم و خود بنده شخصا برای انتخاب آقای رضایی آن را امضا کردم اما در همان جلسه آقای عبدی از ما خواستند که فعلا برای انتخاب آقای رضایی دست نگه داریم خوب اگر انتخاب این دوستان واقعا آقای رضایی بود باید در همان جلسه صورت جلسه را امضا می کردند، آیا این نشانه ی این نیست که باعث و بانی دو قطبی شدن شورا آنها هستند. همچنین آقای صفری شخصا به دیدار آقای رضایی رفته بودند و از ایشان خواسته بودند که به عنوان یکی از گزینه های شهرداری معرفی شوند که ایشان قبول نکردند. بنده نیز به دیدن آقای رضایی رفتم و خواسته ی خود را مطرح نمودم اما ایشان گفتند اگر گزینه ی مناسب تر از بنده وجود دارد آن را معرفی و انتخاب کنید. بعد از معرفی و انتخاب آقای خسروی بنده دوباره به دیدن آقای رضایی رفتم و به ایشان گفتم که بر اساس این مدارک ما تمایل داشتیم که شما به عنوان شهردار انتخاب شوید اما خود شما قبول نکردید. آقای رضایی خودشان تمایلی به انتخاب شدن نداشتند. شب گذشته(۲۳/۹/۹۲) قبل از جلسه و در هنگام برگزاری جلسه آقای صفری چندین بار با ایشان تماس گرفتند و از ایشان خواستند که این سمت را قبول کنند اما ایشان قبول نکردند. شاید یکی از دلایلی که ایشان این سمت را قبول نکردند همین جریانات دو قطبی بودن شورا باشد. در جواب آقای اسلامی نیا هم باید عرض کنم که ما تحت هیچ گونه فشاری نبوده ایم و با انتخاب شدن آقای رضایی هیچ گونه مشکلی نداشتیم. بعد از انتخاب نشدن آقای رضایی ما به سراغ گزینه ی دوم یعنی آقای خسروی رفتیم و ایشان را به عنوان شهردار انتخاب کردیم.

 


– آقایان اسلامی نیا،عبدی و یوسفی سخنانی در مورد استعفا مطرح کرده اند، آیا واقعا چنین تصمیمی گرفته شده است ؟
حیدر اسلامی نیا: بنده مخالف استعفا دادن هستم اما اگر آقای عبدی و یوسفی تصمیم بر استعفا بگیرند و همچنین اگر مطمئن شوم که اعضای علی البدل هم استعفا می دهند و این امر سبب انحلال شورا می شود بدون شک با این دوستان همراهی می کنم چون در این شرایط منحل شدن شورا به نفع شهراست تا به ضرر آن، اما اگر شرایط طوری پیش برود که خواسته های مردم در شهر اجرا شود بنده حاضر به ادامه ی همکاری می شوم. ما خواستار این هستیم که درحوزه های متفاوت شهری از کسانی که صاحب فکر و توانایی هستند کمک بگیریم. ازجلسه ی اول ما بارها خواستار فعال کردن کمیسیون های شورا بوده ایم که سه نفردیگربا این امر مخالف بوده اند. همچنین در جلسه ی دوم آقای یوسفی خواستار این شدند که خبرگزاریها و خبرنگارها در جلسات ما(به استثنای جلساتی که مصوبه های محرمانه در آن مطرح می شود) حضور داشته باشند و اتفاقات را منعکس کنند. چیزی که من خواستار آن هستم این است که مردم نسبت به مسائل شورا بی توجه نباشند و واکنش هایشان به امور شورا فقط در حد کوچه و بازار نباشد و واقعا وارد عمل شوند اگر اعضای شورای مرتکب اشتباهی شدند تذکر بدهند.


_ تاکنون از افراد خارج شورا فشاری بر روی شما برای استعفا بوده است ؟
حیدر اسلامی نیا: نه، اینطور نیست کسی با ما ارتباطی ندارد. من تا بحال نظری منفی از طرف اطلاعات پاوه راجع به شورا نشنیده ام و اطلاعات همیشه به عنوان یک پشتیبان قوی به ویژه در قضییه ی ساخت و سازهای غیرمجاز و برخورد با متخلفان ما را حمایت کرده است. خواهش من از مردم این است که هر شواهدی که نسبت به جریانات شورا و شهرداری دارند آن را مطرح کنند و اطمینان داشته باشند که هیچ اتفاقی نمی افتد، اگر کسی هم نمی خواهد مشکلات و اعتراضاتش را به دیگر مسولان بگوید؛ آنها را به خود من بگوید تا خودم آن را مطرح کنم. قصد من این است که مسائل آشکار و حل بشود
محی الدینی و حسینی :نظر این دوستان برای ما قابل احترام است اما به نظر من هرکسی باید در سختی ها بتواند خدمت کند. گله ی من از این دوستان این است که چرا با برخورد با کوچکترین مشکلات این گونه مسائل را مطرح می کنند. اختلاف نظرهایی که در بین اعضا وجود دارد نباید باعث دوری و جدایی اعضا و ایجاد مشکلاتی در روند کار شورا شود. ما باید مشکلات را بحث و گفتگو با یکدیگر حل کنیم.

 


– گفته می شود که بعضی افراد در روند ساخت و سازهای غیرمجاز در سطح شهر، نفوذ دارند آیا چنین چیزی هست ؟
حیدر اسلامی نیا: با اطمینان می گویم کسانی در ساخت و سازها نفوذ کرده اند. مواردی بوده که بخاطر ساخت و ساز غیرمجاز باید ۵۰ میلیون تومان جریمه می شده اند اما با پرداخت پنج میلیون تومان از پرداخت جریمه خودداری کرده اند. ما مخالف ساخت و ساز نیستیم ما مخالف عده ایی افراد سودجو هستیم که برای رسیدن به منافع خودشان کار می کنند ما مخالف وجود و فعالیت این گونه افراد هستیم.
محی الدینی و حسینی : شاید در گذشته چنین اتفاقاتی افتاده باشد اما در این دوره ما قصد داریم با قاطعانه با این موارد برخورد کنیم.

 


– آیا همه ی اعضای شورا به یک اندازه درانتخاب شهردارنقش دارند ؟
حیدر اسلامی نیا: چون در انتخاب شهردار رای اکثریت قابل قبول است متاسفانه ما نمی توانیم مانع انتخاب شهردار شویم. هدف ما درحال حاضر روشنگری برای مردم است. بنده به سایت "سلام پاوه" هم گفتم که مردم باید در مورد این قضییه وارد عمل شوند. من قبل از انتخابات هم گفتم که حمایت بعد از انتخاب برای ما مهم است.
محی الدینی و حسینی : بنده چنین چیزی را قبول ندارم که این چهار نفر نظر خود را به سه نفر دیگر تحمیل می کنند. برای تشکیل هیئت رئیسه با رای سه نفر از اعضا و رای شخص خودم بنده به عنوان رئیس انتخاب شدم. ما در روز اول برای اینکه حسن نیت خودمان را به آنها نشان دهیم حضور آقای اسلامی را به عنوان نماینده ی شورا در کمیسیون ماده ی صد مصوب کردیم و همچنین حضور آقای عبدی در کمیسیون معاملات و حضور آقای یوسفی در کمیسیون تجدید نظر را مصوب نمودیم، اگر جریان چهار به سه وجود داشت قطعا ما چنین تصمیماتی نمی گرفتیم.


– آیا صحبت هایی که در مورد فساد مالی برخی از افراد هست صحت دارد ؟
حیدر اسلامی نیا: من نمی توانم با اطمینان چنین چیزی را مطرح کنم اما تا نباشد چیزکی مردم نگوید چیزها. دستگاه دولت در شهرستان مشغول بررسی این قضییه است. مطمئنا این قضییه با برکنار شدن آقای ابراهیمی و پایان کار شورای قبلی پایان نمی پذیرد وجریانات شورا در دستگاههای امنیتی و سیاسی درجریان است. امیدوارم این جریانات طوری پیش برود که به نفع مردم باشد و باعث یک نوع سنت شکنی در این شهر بشود که از این پس کسی بخاطر منافع شخصی خود تمام ارزش ها را زیر پا نگذارد.
محی الدینی و حسینی : اگر دوستان دیگر هرگونه سند و مدرکی دارند آن را برای عموم مطرح کنند.

 

– در پایان اگر سخنی دارید، بفرمایید:
حیدر اسلامی نیا: در پایان از شما تشکر می کنم و باز هم از مردم خواهش میکنم که نسبت به مسائل شهر و شورا و شهرداری بی تفاوت نباشند و پیگیر تمام مسائل باشند.
محی الدینی و حسینی : از شما تشکر می کنم. ما تمام واقعیت ها را بیان کردیم(به نظر خودمان)، دوستان دیگر هم واقعیت ها را بیان کردند(به نظر خودشان). قضاوت درباره ی این سخنان را می گذاریم به عهده ی مردم.

 

—————————————————————————————————————–

* لازم به ذکر است که مصاحبه های فوق به طور جداگانه گرقته شده است ، مصاحبه با آقای اسلامی نیا در تاریخ ۲۴ آذر ماه و مصاحبه با حضور آقایان محی الدینی و حسینی در تاریخ ۲۵ آذر ماه صورت پذیرفته است .

 

ثبت دیدگاه

18 دیدگاه برای “مصاحبه اختصاصی پینوس با اعضا شورای شهر پاوه”
  1. با این حساب سخنان اسلامی نیا فقط از روی انتقام جوئی است که حس قدرت طلبی دارند و چون در انتخابات اول شده باید رئیس می بود و نشده نه آقای اسلامی نیا ایطور نیست . شما یک فضای مجازی برای خودتان درست کرده اید مثلا خودتان را مدینه فاضله و سرتر میدانید و حامی مردم و این حرفا فقط جنبه تبلیغاتی دارد آن هم فقط برای مردمی که با نیت درونی شما آگاه نیستند خواهشآ کم با احساسات مردم بازی کنید مردم بشتابید باید از امورات شورا مطلع باشید بنده خدا مردم مثل تو که سیر نیستند برای یک لقمه نان شب و روز تلاش میکنند خیر سرشان آمدند شماها را بعنوان نماینده این شهر انتخاب کرده اند که تغییریی در مدیریت این شهر ایجاد شودولی شماها همش به دنبال قدرت طلبی. و حسادت که کی چکار کرد و چکار میکنه آخه تو کی هستی که میخای سینه سپر کنی ‘و برای خودت دسته گل میفرستی و خودتو تحویل میگری که مردم بگویند حیدر اسلامی نیا آدم خوبه است آخه خوب بودن تو برای مردم نان و آب میشه نه جانم این کارها دیگه دمده شده مردم زندگی میخان . تفریح میخان . تغییر میخان نه حرفها و شعارهای بیهوده شما را حرف آخر اگر میتونید خدمت کنید نه با شعار و هیاهو بلکه مخلصانه و در خفا بسمالله
    من از مردم عزیز تمنا میکنم گول این نظرات و حرفها را نخورند این نظرات را چند نفر بیکار با اسامی الکی مینویسند و با احساسات مردم بازی میکنند تا در این وسط یکی کنار بکشد و یکی به قدرت برسد

    پاسخ
  2. جناب حسن زاده چرا فرافکنی میکنید برادر من؟؟ گفتگو را خوب نخواندی! اگر خوب آنرا بخوانی میفهمی که چه کسی شعار میدهید، چه کسی تغییر میخواهد، چه کسی با احساسات مردم بازی میکند. عزیز من بزرگترین توهین به مردم شده! مگه مردم اعضای شورا رو واسه چی انتخاب کردن؟؟ اگر قرار بود اعضای شورا بدون استقلال رای و تفکر منطقی رای دهند و تصمیم بگیرند دیگر شورا چه صیغه ایست؟؟؟!!!! خودتان را هم مردم معرفی نکنید و به جای مردم رای صادر نکنید. بگذارید مردم خود تصمیم بگیرند و قضاوت کنند……………….

    پاسخ
  3. اعضای هیئت رئیسه هرکدام با ۴ رای انتخاب شدند (یعنی رئیس ۴ رای، نایب رئیس ۴ رای، خزانه دار۴ رای و منشی ۴ رای) / شهردار ردصلاحیت شده پیشین با ۴ رای ابقا شد / نماینده شورای شهر در شورای شهرستان با ۴ رای انتخاب شد / شهردار جدید (البته اگه رسمی شده باشه) با ۴ رای انتخاب کردید / و ……… همه ی اینها اتفاقی بوده! هیچ کسی با ۴ نفر حرفی نزده، هیچ توصیه و یا خداناخواسته اعمال نفوذی نشده! اصلا برنامه ریزی قبلی درکار نبوده! همه ی اینها تصادفی بوده! مگر ما را بلانصفت الاغ فرض کرده اید، بابا مردم پاوه کاغذ سفید را هم می خوانند!!!

    پاسخ
  4. واقعا من نمیدانم با انتخاب شدن آقای خسروی بعنوان شهردار چه حقی از مردم ضایع شده و چه توهینی ؟ این شلوغی فقط بخاطر به کرسی ننشستن حرف به قول خودشان ۳ از چهار میباشد وگر نه برادر من یک نفر سالم و مدیر و از همه مهمتر فرهنگ ساز بعنوان شهردار انتخاب شده خواهشآ با احساسات مردم بازی نکنید به خدای بالا سر اگر آن سه نفر گزینه خودشان انتخاب میشد خبری از شلوغی و بیانیه نبود آقای کریمی عزیز منصفانه حرف بزنید

    پاسخ
  5. جناب حسن زاده خوب معلومه با اسمی تقلبی این نظر بی ربط رو گذاشتین لطفا بگذار مردم نظر بدهند

    پاسخ
  6. جناب رضایی یعنی بنظر شما در شورا دو قطبی شدن وجود نداره ؟ یعنی اون چهار نفر فضای شورا رو خراب نکردن ؟

    پاسخ
  7. ۱- چرا آقایان عبدی و یوسفی (مخصوصا عبدی ) نیز در مورد این جریانات نظر خود را به طور شفاف اعلام نمیکنند
    ۲-آیا نظر آقای محی الدینی و حسینی دقیقا مثل هم است ؟ اگر اینطور است شورای پاوه ۶ نفر است نه ۷ نفر واقعا جای تاسف دارد
    ۳-در متن مصاحبه به طور تلویحی کسانی که از نظر آقای اسلامی نیا در شورا اعمال نفوذ میکنند معرفی شده اند البته مردم هم میدانند اما قدرت ((ده سلاتی)) ندارند.
    ۴- آقای خسروی تا نظر تمامی اعضا با شما موافق نباشد نباید شهردار شوی. عزت نفس هم خوب چیزی است
    ۵- من نمیدانم توی این مملکت ما هرکسی مسئولیتی را به عهده میگیرد چرا از قبل خبر ندارد و علی رغم میل باطنی قبول میکند.
    ۶- آقای خسروی بازیچه دست عده ای نشوید خودتان مستقلا تصمیم بگیرید نه دیگران برای شما تصمیم بگیرند.

    پاسخ
  8. مخاطبان عزیز و دوستان گرامی باور بفرمائید اگر مطالب آقای مظفر اسلامی نیا برادر کاک حیدر را دیشب مطالعه میکردید هیچوقت طرفداری نمیکردید که چطور گستاخانه به آقای صفری توهین و تهدید میکردند متاسفانه مدیر وبلاگ سلام پاوه از ترس آن را برداشت ولی مردم به اندازه کافی آن را دبدند که چهره و شخصیت واقعی خانواده آقای اسلامی را بدونند

    پاسخ
  9. برادرشان چه ربطی به ایشان داره ؟ مردم پاوه با شخصیت اقایان اسلامی نیا – یوسفی و عبدی آشنا هستند که در دوران مختلف مدیران سالم و بدور از حاشیه بوده اند اما گروه چهار نفر چی ؟

    پاسخ
  10. من کاری به چهار به سه ندارم در ضمن من مخاطبم اقای اسلامی نیا بود نه عبدی و یوسفی مطالب دبشب در شان یک طایفه که به قول خودشان خون دادن و از خون دادن هراسی ندارن نیست این حرفها چه معنی میده اگر یک نفر دیگر این حرفها را میزد الان به بی فرهنگی و عشیره بازی محکومش میکردین در ضمن تمام اعضای شورا از نظر انسانی و خدمت به مردم مشکلی ندارند ولی متاسفانه بعضی ها تشنه قدرت و میخواهند بالای هرم باشند و نمیتوانند تصمیماتی که خود در آن سهم ندارن هضم کنند که بیشتر تحت تاثیر عوامل بیرون قرار میگیرند

    پاسخ
  11. صد در صد چهار نفر محترم برای همه معلومه که دارن چکاره میکنن برای کسانی که بهشون رای دادن فقط باید تاسف خورد در جواب جناب رحمتی با این نظر شما نظر مردم نسبت اقای حیدر اسلامی نیا عوض نمیشه چه زمانی که مدیر بودن چه بعد از ان اونقدر در خدمت مردم بوده اند که همه براش احترام واقعی رو قائلن مطمئن باشید با بیدار شدن مردم دستای پشت پرده اشکار و خیلی ها رسوا میش

    پاسخ
  12. نگاه کنید معلومه که اینا میخوان کسی رو شهردار کنن که مطیع شون باشه و بهشون کاری نداشته باشه چون خیلی چیزا بر ملا میشه مطمئنن اگه اقای رضایی شهردار میشدن نمیذاشتن هیچ رانت خواری صورت بگیره بعدشم اقای اسلامی نیا در تمام پاوه نام شون به نیکی برده میشه و فقط التیام برای کارنامه شون کافی ایه که مردم تا دنیا دنیا است ازش ممنون باشن

    پاسخ
  13. متاسفانه این دودستگی ها و دوقطبی بودن ها فقط مختص به شهرستان پاوه نمی باشد و با و جود این مشکلات شوراهای شهر هیچ گاه در امور مربوط به شهرستان نمی توانند تصمیمات مناسبی اتخاذ کنند مگر انتخاب کردن یک شهردار خوب وکارا که بتواند برای شهرستان فرد مناسبی باشد آن قدر مشکل است …

    مصاحبه زیبایی بود خبرنگار گرامی خسته نباشید …

    پاسخ
  14. همش تقصیر خودمونه باید وقت انتخاب چشامون رو بیشتر باز میکردیم ببینیم کیا رو میاریم بالا

    پاسخ
  15. آقای تاسف راست میگی واقعآ ما از اسلامی نیا و عبدی و یوسفی خیلی انتظار داشتیم و خیلی با ظرفیت از این نه اینکه هر اتفاقی داخل شورا میفته مثل بچه ها قهر میکنند و به همه میگن بابا شما مثل یک خانواده اید مشکلاتتون را خودتان بی سرو صدا حل کنید نذارید به عهده دیگران الحق که حرف خوبی زدی تاسف جان مرحبا فکر میکردیم اگر این اقایان باتجربه بیان بالا همه چی عوض میشه ولی صد رحمت به کمتجربه ها للاهن اونا بهترند

    پاسخ
  16. آقای مرادی منظورم گروه چهار نفری نبود نه این سه نفر ، این سه نفر اومدن که پرده ها رو بردارن و مردم رو در جریان همه چی بذارن واسه همین میخواستن شهرداری شجاع انتخاب کنن که از کسی خط نگیره

    پاسخ
  17. با سلام

    پاک کردن نظرات شهروندان درست نیست .

    پاسخ
  18. با سلام و احترام خدمت شما ….
    نظری پاک نشده است لطفا دوباره نظر خود را درج نمایید

    پاسخ
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.