یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2441 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1908×
تشریح فعالیتهای موسسه صلاح الدین ایوبی پاوه
شناسه : 1663

هیأت مدیره موسسه خیریه صلاح الدین ایوبی شهرستان پاوه طی فراخوان عمومی در آستانه ماه مبارک رمضان و در راستای ۳ سال فعالیت مستمر موسسه و در جهت تکریم مساعی ارزنده ی مجموعه ی خیرین و نیک اندیشان شهرستان، مراسم معنوی در مسجد صلاح الدین ( واقع شهرک فرهنگیان) با حضور امامان محترم جمعه شهرهای […]

ارسال توسط :
پ
پ

هیأت مدیره موسسه خیریه صلاح الدین ایوبی شهرستان پاوه طی فراخوان عمومی در آستانه ماه مبارک رمضان و در راستای ۳ سال فعالیت مستمر موسسه و در جهت تکریم مساعی ارزنده ی مجموعه ی خیرین و نیک اندیشان شهرستان، مراسم معنوی در مسجد صلاح الدین ( واقع شهرک فرهنگیان) با حضور امامان محترم جمعه شهرهای پاوه و نوسود، رئیس اوقاف شهرستان، جمعی از علماء، فرهنگیان، خیرین شهرمان در رأس ساعت ۱۷:۳۰ روز پنجشنبه مورخ ۹۳/۰۴/۰۵ در مسجد صلاح الدین ایوبی پاوه برگزار نمود.

امام جمعه پاوه

خبرگزاری پاوه پرس؛ هیأت مدیره موسسه خیریه صلاح الدین ایوبی شهرستان پاوه طی فراخوان عمومی در آستانه ماه مبارک رمضان و در راستای ۳ سال فعالیت مستمر موسسه و در جهت تکریم مساعی ارزنده ی مجموعه ی خیرین و نیک اندیشان شهرستان، مراسم معنوی در مسجد صلاح الدین ( واقع شهرک فرهنگیان) با حضور امامان محترم جمعه شهرهای پاوه و نوسود، رئیس اوقاف شهرستان، جمعی از علماء، فرهنگیان، خیرین شهرمان در رأس ساعت ۱۷:۳۰ روز پنجشنبه مورخ ۹۳/۰۴/۰۵ در مسجد صلاح الدین ایوبی پاوه برگزار نمود.

 

ماموستا ملا قادر قادری هدف از حضور خویش در این مجلس معنوی را به دو نیت عنوان نمود: اول اینکه عرض خسته نباشی به این اعضای محترم که در راستای خدمت به خلق زحمت می کشند، دوم برای تشویق اینکار که کار خیر است. قبل از اینکه به مبحث مورد نظر بپردازم تقدیر و تشکر از موسسه صلاح الدین ایوبی دارم، بلاخص جناب آقای دکتر جهانگیر ولدبیگی و همراهان عزیزشان، جناب آقای دکتر لازم است قبل از موسسه از شما بخاطر قلمت تشکر و تجلیل داشته باشم، قلمت مفیدتر است برای مسلمانان اهل سنت و مسلمانان کردستان و موسسه که مختص شهرستان پاوه می باشد. از خداوند متعال آرزو می نمایم امثال شما را در جامعه زیاد باشند، که بتوانید به قدم تان، به قلم تان وبه فکرتان خدمت به خلق نمائید.

 

ما شما را به خاطر چند مسئله دوست داریم یکی اعتدال تان (امروزعصری است که بی توجهی هنر نیست و کنار کشیدن نیز مورد قبول نمی باشد و در عین حال تندروی نیز جواب نمی دهد استناد به کشورهای لیبی، مصر، افغانستان، سوریه، عراق و..) و در کناراین کم گویی و زیاد عمل نمودن شما و دوستانتان را می پسندیم.

امام جمعه پاوه در ادامه به استناد آیات و احادیت نبوی به تفصیل به مبحث ایثار و انفاق پرداخت.

ماموستا ملا قادر قادری در پایان دو پیشنهاد به دکتر ولدبیگی داد؛ اول آنکه بجای کمیت به کیفیت بپردازید، برای مثال اگر مقرر است به ازای هر نفر از مجموعه ۱۳۰۰ نفری مبلغ ۲۰ یا ۳۰ هزار تومان بدهید در این شرایط بحران مالی شما به ۶۰۰ نفر با مبالغ بیشتر خدمات دهی نمائید.

دکتر جهانگیر ولدبیگی

موضوع دیگر در پاسخ به دکتر ولدبیگی که عرض نمود، روحانیون سنندج برای گرفتن مبلغ ۳۰ هزار تومان عزت خویش را زیر سوال می برند به همین دلیل کسی حاضر به ادای نماز جماعت پشت سرشان نمی باشد تصریح نمود: مشکل از خود ماست اگر مردم زندگی ماموستا را تأمین نماید این وضعیت پیش نمی آید بنابراین در این قضیه ۳۰% ماموستا مقصر است و۷۰ % مردم.

 

امام جمعه پاوه افزود: از روزی که شخصی متولد می شود تا هنگام فوت ماموستایان مردم را لحظه ای فراموش نمی نمایند و همواره ناصح و ارشاد کننده می باشند.

جمع کثیری از همشهریان محترم دعوت هیأت مدیره محترم موسسه صلاح الدین را اجابت نموده و بعد از نمازعصر پای برنامه های متنوع ومعنوی نشستند ملا مومن نوری با اقتباس از طبیعت بکر هورامان ونغمه پرندگان و… عرض خیرمقدم خدمت حاضرین وعلمای اعلم حاضر در مجلس نمود.

 

دکتر جهانگیر ولدبیگی نویسنده توانمند و فعال اجتماعی شهرمان در سخنان مبسوطی ضمن بیان مقدمه ای به تشریح فعالیتها، اهداف و چشم اندازهای موسسه صلاح الدین ایوبی پرداخت.

 

رئیس هیئت مدیره موسسه در ادامه افزود: به استناد آیات قرآن مردم ما در طول تاریخ به عنوان ابزاری (نه هدف) از مال و منال در جهت باقیات و صالحات برای دنیا و آخرت انسان استفاده نموده است ، منال (فرزندان) تبدیل می شود به اولادی صالح که ستون هر جامعه ی سالم می باشد و مال نیز توشه ای دنیوی و اخروی برای انسان خواهد بود.

 

دکتر ولدبیگی در ادامه افزود: در استان های کرمانشاه و کردستان موسسات خیریه ی زیادی وجود دارند که توانسته اند گام های اساسی را در این راستا معمول نمایند بطوریکه نسبت به روش سنتی اقداماتی را مد نظر داشته اند که اولین آن را می توان به تجمیع و تقسیط عادلانه و آگاهانه اموال دومین هدفی که در این نهادهای عام المنفعه دنبال می گردد حفظ کرامت وعزت انسانی فقراست و سومین موضوع نیز محفوظ بودن صدقات واموالی که در راه خدا بخشیده می شود.

 

دکتر جهانگیر ولدبیگی خاطر نشان ساخت جمعی از دوستان در سال ۸۷ به نیت کسب مجوز موسسه خیریه برای اولین بار در سطح شهرستان پاوه جمع شدیم که الحمدلله در سال ۸۹ موفق به اینکار شدیم.، در آن سال با ۷ نفر خیر و۲۰ نفر مددجو شروع بکار نمودیم و امروز بعد از سپری شدن سه سال ۱۱۰۰ نفر خیر جذب شده اند تا کمک و یاوری برای ۱۳۰۰ نفر مددجو باشند، الحمدلله آماری خوب و قابل توجه می باشد.

 

ایشان در ادامه گفت از میان مددجویان حاضر ۲۵۰ نفر دانش آموز و ۳۱ نفردانشجو تحت پوشش خدمات ارائه شده موسسه می باشد.

دکتر ولدبیگی خاطر نشان ساخت علاوه بر خانواده های نیازمند و خانواده های بی سرپرست و یا بدسرپرست با تخصیص جهیزیه جمعی دیگر از زوجین را به خانه بخت رهنمود نمودیم.(خبرگزاری پاوه پرس، انشالله در زمان های دیگر به تفصیل به خدمات ارائه شده موسسه می پردازد)

مراسم موسسه صلاح الدین ایوبی

رئیس هیأت مدیره موسسه در ادامه افزود: این موسسه دولتی نیست، سیاسی نبوده و به هیچ جناح و یا گروهی وابسته نیست، اعضای هیئت مدیره از تمام اقوام تشکیل شده است، سیاست کاریمان تعامل با کمیته امداد امام و بهزیستی بوده و خود را در مقابل این نهادهای خدماتی نمی دانیم.

 

دکتر ولدبیگی گفت: اعتدال را در جذب کمک های مردمی و حتی تبلیغات داشته ایم، بعضی نقد بر ضعف تبلیغات ما دارند، باور کنید که بچه ای که به دنیا می آید حتما با موسسه صلاح الدین آشناست و این دلیل بر سالم بودن تبلیغات ما را دارد، درهیچ مراسم، مسجد ویا تعزیه ای یک ریال پولی دریافت ننموده ایم، صندوقی نصب ننموده ایم

 

دکتر ولدبیگی چشم انداز آینده موسسه خیریه صلاح الدین را در سه بعد چنین برشمرد:  ۱– توجه بیشتر به امور تحصیلی مددجویان( طلاب علوم دینی، دانش آموزان ودانشجویان) ۲- حذف متکدیان خیابانی با هماهنگی دستگاههای مرتبط و… ۳- راه اندازی مرکزشبانه روزی برای اسکان افراد بدسرپرست وبی خانمان

 

دکتر نصرالله ابراهیمی ملقب به پدرنابینایان استان کردستان نیز در سخنانی افزود: اجتماعی زندگی کردن انسان ناشی از خاقت ویژگی های انسان است ، خداوند وقتی انسان را خلق نمود خصوصیات جمعی بودن را بدان بخشید. وی در ادامه به تفاوت طبقه بندی خانواده های گسسته (۱- خانواده متلاشی ۲- خانواده متزلزل ۳- خانواده متعادل و ۴- خانواده متعالی ؛ خانواده ای که به یکدیگر کمک می نمایند) وی در ادامه تصریح نمود هدف دین از خانواده ، به خانواده ای تأکید می نماید که علاوه به خود به دیگران نیز یاری وهمراهی نمایند.

 

مختار برزگرفرد مجری توانمند با بیان تماثیلی از ایثار وازخودگذشتگی، جمال مرادی با قرائت شعری ونابینای دیارمان کاک فاروق خسروی وگروه عرفان باینگان با سرودهای مذهبی حال وهوای خاصی را به مجلس بخشده بودند.

ماموستا اکرم سابقی

از یاد نمی بریم که استاد امین اسدی قاری مشهور کردستانی برگزیده دو بار مقام اولی وی ک بار مقام دومی مسابقات بین المللی کشوری در مسابقات فرهنگیان، با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید تحسین همگان را برانگیخت.

 

پایان بخش برنامه وزین موسسه صلاح الدین ایوبی قرائت دعای پایانی مراسم با صدای ماموستا ملا اکرم سابقی بود. این ماموستای بزرگوار در آستانه ماه مبارک رمضان مقدمه ای به تفسیر دعای نبی مکرم اسلام (ص) در صحرای عرفات پرداخت  و همه ی حاضرین را به مفاهیم دعا های قرائت شده  تشویق وترغیب نمود.

 

 لازم به ذکر است اعضای هیئت مدیره موسسه صلاح الدین ایوبی عبارتند از: دکتر جهانگیر ولدبیگی، منصور سبحانی، مجید صالحی، صلاح بهرامی،  مظفر امینی،  برزان اقصانورد، اسماء عبدالهی، جزاء فرجی ، کمال عزیزی و منوچهر صالحی.

 

خبرگزاری پاوه پرس افتخار دارد به عنوان شهروندی از این دیار به سبب احساس مسئولیت شهروندانش برخود ببالد، شهری که پویایش را می توان در فعال بودن NGO هایش مشاهده نمود، امیدواریم با حمایت و همراهی جمعی همچنان شاهد خلق حماسه های بی بدیل مردم مان باشیم.

 

مراسم موسسه صلاح الدین ایوبی2

 

مراسم موسسه صلاح الدین ایوبی6

مراسم موسسه صلاح الدین ایوبی4

مراسم موسسه صلاح الدین ایوبی5

مراسم موسسه صلاح الدین ایوبی3

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.