شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2441 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1908×
اعتراض جمعی از شهروندان و فعالان اجتماعی
شناسه : 2437

جمعی از شهروندان و فعالان اجتماعی به روند رد صلاحیت  نامزدهای شورای شهر  پاوه بیانیه ای اعتراضی به شرح زیر صادر نمودند : بنام خداوند دادگر میزان ، رای مردم است. یکی از شعارهای اساسی و مهم این انقلاب مردمی جمهوریت است که در مشارکت جمهور ملت در سرنوشت خود تحقق می یابد. به همین […]

ارسال توسط :
پ
پ

جمعی از شهروندان و فعالان اجتماعی به روند رد صلاحیت  نامزدهای شورای شهر  پاوه بیانیه ای اعتراضی به شرح زیر صادر نمودند :


بنام خداوند دادگر


میزان ، رای مردم است.
یکی از شعارهای اساسی و مهم این انقلاب مردمی جمهوریت است که در مشارکت جمهور ملت در سرنوشت خود تحقق می یابد. به همین خاطر خبرگان این ملت با صراحت کامل این مهم را در قانون اساسی گنجانده اند.
از سوی دیگر، یکی از سیاست های اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران به منظور سپردن اداره بخشی از امور به دست مردم  در راستای توسعه سیاسی در مقیاس محلی، اجرای قانون شوراهای اسلامی شهرو روستا بود که پس از دو دهه این مهم اجرا شد و اکنون با سپری شدن چهار دوره‌ شورا، این واگذاری قدرت به لایه های زیرین جامعه به تثبیت رسیده و به تدریج هم، میزان اهمیت آن آشکار می گردد.
بزرگان نظام با انواع روشها،  مردم را به مشارکت در این ساز و کار تشویق می کنند و همواره از کسانی که توان و تخصص لازم را در خود می بینند برای به دوش کشیدن این مسئولیت، دعوت می نمایند.
همانند دوره های پیشین انتخابات شورای شهر پاوه ، این بار افرادی از روی احساس مسئولیت، اقدام به ثبت نام نمودند و حتی در پاره ای موارد برخی از این اشخاص با خواهش و پافشاری بزرگان شهر  پای در این میدان نهادند.
بعداز بررسی صلاحیت کاندیداها در هیئت های اجرایی و نظارت، امیدهایی که دردل مردم بخاطرحضور افراد دلسوز و کاردان در شورای شهر زنده شده بود  به یأس بدل گردید چراکه عملا بخشی از چهره های مردمی و دلسوز که تعدادی از آنها در طول دوران خدمت چندین ساله خود مورد وثوق و تأیید مقامات کشوری بوده اند با دلایل بی اساس، بدون استناد بر مدارک موثق و معتبر و صرفا از دیدگاهی سلیقه ای رد صلاحیت شده اند . این اقدام  موجبات دلسردی مردم را فراهم آورده و به تبع ، مشروعیت نهادی با درجه مقبولیت بالا و منسجم و فراگیر را به مخاطره انداخته است.
لذا ما جمعی از افراد و شهروندان این دیار با توجه بر شناخت کافی از این افراد و سابقه پیشین این عزیزان،  روند تایید صلاحیت ها را  به هیچ عنوان به صلاح منطقه نمی دانیم.مخصوصا که در شرایط حاضر که دشمنان در بیرون و درون در پی تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران هستند ، عملا وضعیت پیش آمده چالشی بزرگ را در مقابل آمال و آرزوهای مردم برای  تشکیل شورایی مقتدر و کارآمد قرار داده است.
 در راستای ابراز نگرانی مضاعف نسبت به حذف چهره های دلسوز و مردمی و دارای توان و شایستگی حضور در چنین نهادی،  از مقامات مسئول علی الخصوص هیئت عالی نظارت و مسئول ستاد انتخابات استان می خواهیم با تجدیدنظر نسبت به این قضیه، از تضییع حق افراد مذکور جلوگیری نموده  بار دیگر شور و شوق مشارکت را در میان مردم زنده کنند.
 بدیهی است عدم اقدام مناسب و عاجل در تجدید نظر نسبت به رد صلاحیت های  هیات های نظارت شهرستان، خسارت های زیادی را متوجه مردم و نهاد شورا کرده  و  سکوت و چشم پوشی از این اجحاف آشکار در حق کاندیداهای رد صلاحیت شده به ناحق  ، شهروندان را نسبت به  مشارکت دلسرد خواهد کرد.
امضا کنندگان این نامه خواستار تجدید نظر در آرا صادره و ایجاد بستری عادلانه به منظور تشکیل نهادی بر پایه مقبولیت و مشروعیت حداکثری می باشند. این مهم قطعا جز از طریق تکیه بر واقعیات و جلوگیری از اعمال نفوذ برخی چهره ها و سلیقه ای عمل کردن نهادهای نظارتی میسر نخواهد بود.  امیدواریم با عملکرد صحیح،  مصالح عموم مردم و شهر فدای مصالح و سلیقه های شخصی نگردد.
لازم به ذکر است کسانی که به روند مذکور معترض هستند می توانند با اضافه کردن اسم خود  نامه را امضا کنند.

 

اسامی امضا کنندگان نامه
۱_  ادریس پیرصاحب  دکترای مدیریت بازرگانی
۲_کامران ویسی کارشناس ارشد مدیریت
۳_ مقداد پیرصاحب پروفسور بهداشت محیط
۴_یاسر خالدی زاد کارشناس علوم اجتماعی
۵_ اسامه قادری کارشناس حسابداری
۶_  میلاد یوسفی کارشناس ارشد تربیت بدنی
۷_   احسان خلیلی  کارشناس ارشد علوم سیاسی
۸_   عرفان پیرصاحب کارشناس ارشد پژوهش اجتماعی
۹ _  سید عبید فخرالدینی کارشناس بازیافت
۱۰_  جمال صادقی کارشناس ریاضی
۱۱_ پیام صافی پور مهندس عمران
۱۲ _رستگار امینی کارشناس ارشد جامعه شناسی
۱۳_  نشمین سیاری دانشجوی کارشناسی مدیریت صنعتی
۱۴_جهانگیر امینی کارشناس آموزش ابتدایی
۱۵-  فرشید چچانی دانشجوی دکترا روانشناسی
۱۶- فتح الله احمدی کارشناس علوم اجتماعی
۱۷- فرنام طاهرپور کارشناس علوم تربیتی
۱۸-  جمال کاری کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری
۱۹-  صباح جباری مهندس عمران
۲۰-  کامران بادفر  کارشناس ارشد مهندسی آب
 21-  سیداحسن احمدی مهندس کشاورزی
۲۲_فردین عبدی کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی
۲۳- سید هدایت فخرالدینی کارشناس دینی و عربی
۲۴- عبدالرحمن وهابی مهندس مکانیک
۲۵- حیدر غلامی مهندس بهداشت محیط
۲۶- فاضل ضیایی مهندس بهداشت محیط
۲۷-  متین لطفی دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت دولتی
۲۸_حیدر اسلامی نیا کارشناس مشاوره
۲۹_سعید لطفی کارشناس ارشد عمران
۳۰_سعدی سپنجی کارشناسی ارشد زبانشناسی همگانی
۳۱_برهان عبدی کارشناس ارشد شهرسازی
۳۲_جمال سبحانی مهندس عمران آب

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.