دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2442 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1908×
شناسه : 268

گردآورنده : ناصر منصوری همه ما این را تجربه کرده ایم که بعضی روزها از قدرت و انرژی زیادی برخورداریم و قادر به انجام هر کاری هستیم و بعضی وقتها آنقدر خسته و بی رمق هستیم که از انجام کارهای ساده خود نیز رنجور می شویم. گاهی اوقات سرحال و شاداب هستیم و برعکس بعضی […]

ارسال توسط :
پ
پ
گردآورنده : ناصر منصوری

همه ما این را تجربه کرده ایم که بعضی روزها از قدرت و انرژی زیادی برخورداریم و قادر به انجام هر کاری هستیم و بعضی وقتها آنقدر خسته و بی رمق هستیم که از انجام کارهای ساده خود نیز رنجور می شویم.
گاهی اوقات سرحال و شاداب هستیم و برعکس بعضی روزها بی دلیل کسل و بی حوصله هستیم و نیز در مورد قدرت ذهن ما نیز چنین است بعضی روزها خوب یاد می گیریم.
به خاطر وجود بیوریتم در سیستم بدن ماست که ما تغییر حالت می دهیم، در واقع انرژی فیزیکی، حالات روحی و وضعیت احساسات ما و نیز توان فکری و قدرت یادگیری و حتی حس ششم ما همه به شکل دوره ای کم و زیاد می شوند و در وجود انسان سطوح انرژیهای مختلفی وجود دارد که از بدو تولد فرد شروع به زیاد شدن و سپس کم شدن و تکرار این دوره ادامه می یابد و تغییر این سیکل ها باعث تغییر حالات مختلفی در انسان می شود.

تعریف بیوریتم در آکسفورد
هر الگوی مکرری از فعالیتهای فیزیکی، احساسی و اداراکی که بر رفتار انسان اثر می گذارد و معادل فارسی آن زیست آهنگ نامیده می شود.

تاریخچه کشف بیوریتم
 در سال ۱۸۹۰ میلادی برای نخستین بار یک پزشک آلمانی بنام ویلیام فلیس وجود سیکل های بیوریتم در بدن انسان را کشف کرد.
وی در حین کار بر روی بیمارانش پی به وجود سیکل های ۲۳ روزه ی فیزیکی و ۲۸ روزه احساسی در وجود بیماران خود برد.همزمان با وی، روانشناس دیگری بنام پروفسور هرمان اسووبودا در اتریش نتایج دوره ای ۲۳ روزه فیزیکی و ۲۸ روزه احساسی را بدست آورد که این نتایج یکسان و مستقل از هم باعث تأیید نظریه بیوریتم و علاقمندی دیگر دانشمندان همچون فروید و نیز انجام آزمایشات دیگری در این زمینه شد .
در سال ۱۹۲۰ دکتر آلفرد تلتشر با بررسی توان یادگیری و قدرت فکر شاگردان خود سیکل ۳۳ روزه ادراکی را کشف نمود و بعدها سیکل ۳۸ روزه که بر حس ششم و الهامات درونی تأثیر داشت نیز کشف شد.

انواع سیکل های بیوریتم
•    فیزیکی
•    احساسی
•    ادراکی
•    حس ششم
 تمام سیکل های بیوریتم به شکل نمودار سینوسی از بدو تولد آغاز می شوند و حول خط مبنا یا محور زمان با پریودهای متفاوت در حال زیاد و کم شدن ادامه می یابند

سیکل فیزیکی
این سیکل بر نیروی جسمانی، قدرت و بنیه و تکاپوی انسان تأثیرگذار است.
دارای دوره ۲۳ روزه است که ۱۱.۵ روز آن در منطقه مثبت و پرانرژی به سر می برد و ۱۱.۵ روز دیگر آن در حالت سطح انرژی پائین و در نتیجه قدرت و استقامت نیز پایین می باشد.

سیکل احساسی
این سیکل که بر سیستم عصبی ، حالات روحی و احساسات انسان تأثیرگذار است دوره ۲۸ روزه دارد که ۱۴ روز اول احساس شادی و نشاط و خوش بینی را ایجاد کرده و ۱۴ روز دوم که نمودار در حالت منفی است امکان کسالت، بی حوصلگی و کج خلقی وجود دارد.

سیکل ادراکی
این سیکل بیوریتم که بر قدرت ذهن و کارکرد مغز و میزان یادگیری و حافظه تأثیرگذار است داراییک دوره ۳۳ روزه است که ۱۶.۵روز نمودار مثبت و باعث کارکرد بهتر مغز و تصمیم گیری و یادگیری بهتر می شود و از روز ۱۷ تا ۳۳ که نمودار منفی است کارکرد مغز پایین و حافظه و قضاوت و تصمیم گیری ضعیف می گردد.

حس ششم
این سیکل از سیکل های فرعی محسوب می شود و مؤثر بر حس ششم و الهام و دریافت مستقیم می باشد و دارای دوره ۳۸ روزه «19 روز مثبت و ۱۹ روز منفی» است.

روز بحرانی
باعث آشفتگی و یا احتمال بروز خطا و اشتباه و در نتیجه حادثه برای فرد است و به فرد توصیه می شود در این روز بیشتر مراقب خود باشد . روزهای بحران سیکل فیزیکی، احساسی، ادراکی و حس ششم به ترتیب در روزهای ۱۱.۵ و ۱۴ و ۱۶.۵ و ۱۹ روز از ابتدای نمودار محسوب می گردد.

 

کاربرد های بیوریتم
زمان اوج انرژی فیزیکی مناسب برای کارهای سنگین مسابقات ورزشی و اعمال جراحی و دندانپزشکی است.
برای مدیران و تاجران نیز اتخاذ تصمیم های مهم در دوره مثبت تفکر و ادراک نتیجه بهتری دارد .
در زمینه تحصیلی برای دانش آموزان و دانشجویان  بیوریتم می تواند آنها را از روز هایی که توانایی یادگیریشان زیاد است آگاه کند که در آن مدت میتوانند با صرف انرژی کمتر مطالب بیشتری یاد بگیرند.

استفاده کاربردی از بیوریتم
مهم تر از این ها دانستن روزهای بحرانی است که فرد باید بیشتر مراقب خود باشد چون امکان اشتباه و خطا برایش وجود دارد و از انجام کارهای حساس و پرخطر بپرهیزد.
در ژاپن و آلمان به خلبانها و رانندگان قطارهای پرسرعت در روزهای بحرانی اجازه کار نمی دهند و حتی در کارهای پرخطر صنعتی به کارگران در روزهای بحرانی مرخصی می دهند و این باعث شده که آمار حوادث و تلفات آنها تا حدود ۶۰ درصد کاهش یابد.

محاسبه بیوریتم
http://raze4fasl.com
http://biorhythms.perbang.dk
—————————————————————————–
منابع
http://raze4fasl.com
http://biorhythms.perbang.dk
http://en.wikipedia.org/wiki/Biorhythm

ثبت دیدگاه

7 دیدگاه برای “بیوریتم”
  1. ناصر جان جزاک الله؛ همیشه سربلند و پایدار باشی، مطلبِ جالبی بود.

    پاسخ
  2. سلام به دوست خوب،آقا ناصر. بابت مطلب بسیار جالبی که تهیه کردین بسیار متشکرم. برا من خیلی جالب و کاربردی بنظر اومد. اما یه سوال مهم که بتونونم کاربردیش کنم اینکه: شروع دوره کجاس و از کجا بدونیم الان تو چه زمانی از هر منحنی هستیم؟ (تا بتونیم روز بحرانی و… رو بدست بیاریم.)

    پاسخ
  3. سلام. جالب بود ولی فکر می کنم تحقیق بیشتر لازم داره و سوال saye هم مطرحه. با تشکر+))

    پاسخ
  4. واقعا جالب بوددستت درد نکنه منم سوالم همون بود که جناب سایه پرسیدن

    پاسخ
  5. سلام برادر منتظریم باور بفرمایید.

    پاسخ
  6. سلام بر همگی ببخشید یه مشکلی داشتم نتونستم جواب بدم!
    باید برین نرم افزارشو دانلود کنید و بعد از روی اون حساب کنید.

    پاسخ
  7. سلام مجدد به دوستان عزیز برای این که بدونین کجای دوره قرار دارین باید به سایت http://www.raze4fasl.com مراجعه کنید که بیوریتم شما رو در یک ماه بصورت رایگان نشون میده ولی اگه کاملش رو میخواین باید از همین سایت نرم افزارش رو بخرین

    پاسخ
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.