در گذشته ی نچندان دور ، پدران و مادران با توجه به عدم مشکلات و موانعی که احتمال داشت بر سر راهشان باشد ، در تربیت فرزندان خود ، چه دختر چه پسر،تا حدودی آگاه بودند. اما امروزه گسترش علم و تکنولوژی ، تغییر ارزشها ، از دست دادن ارزشهای معنوی درخانواده ها و …….. تربیت را تا حدودی تغییر داده و موانع و مشکلات جدید و متعددی را پیش روی هر پدر و مادری قرار داده است .
بسیاری از خانواده ها داشتن پسر را بر دختر ترجیح می دهند و با استفاده از تکنولوژی و علم پزشکی پیشرفته ، سعی در جلوگیری از داشتن دختر می کنند. به نظر می رسد خانواده ها تربیت دختر را در این مقطع زمانی مشکل تر می دانند ، لذا به نظر میرسد ارائه ی راهکارها و الگوهای مناسب از این مشکل فکری بعضی از والدین جلوگیری و یا مانع عملی کردن آن شد.
امید است که در این راستا خدمتی کرده باشیم .
گام دوم : به خانواده ی شوهرتان احترام بگذارید تا این درس عملی را دخترتان از شما یاد بگیرد .
گام سوم : خشم لذت گرانی است که تنها زنان مهیب و ترسناک از عهده ی آن بر می آیند پس هیچ وقت خشمگین نباشید ،خوددار باشید و خودداری را در عمل به دخترتان بیاموزید .
گام چهارم : هیچ وقت نگذارید که دخترتان به مال ودارایی دوستش غبطه بخورد ،مادران گوش به زنگ باشند :قبل از اینکه هیولای حسد زندگی دخترتان را نابود کند شما آن را از بین ببرید .
گام پنجم : کتاب خواندن برای دخترتان را جزء برنامه ی روزانه یا شبانه ی وی قرار دهید، کتابخوانی را به یک فرهنگ در خانه تبدیل کنید .
گام ششم : همیشه این را مد نظر داشته باشید که در حضور دخترتان غر زدن بر سر شوهرتان ،الگو دهی خیلی بدی است . بیاد داشته باشید دخترتان فعلاً ضبط می کند ودر زندگی مشترک (آینده ) آنرا عملی می کند .
گام هفتم : با تشویق کردن دخترتان در انجام کارهای خانه و سپردن کارهای ساده ی بیرون از خانه ،باعث می شوید که او خیلی سریع از نظر روانی بزرگ شود .
گام هشتم : با دخترتان بازی کنید حتی اگر لازم باشد که نقش یک بچه را بازی کنید .
امید است با گام به گام عملی کردن وانجام دادن این راهکارهای هشتگانه (بطور خلاصه ) بتوانیم مادری خوب و مهربان ،و الگوی مناسب و درستی برای دخترمان باشیم .
باسلام خدمت شما خواهر عزیزم و تشکر از مطلب مفیدتان جزاک الله خیرا
زور سپاس بو ئیوه خوشکی به ریز هیوادارم خودا ژنانی وه ک ئیوه له ناو کومه لگادا زیاد پکا /هه ر بژی:}:}