جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2441 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1908×
رقصیدن اطفال در مهدکودک‌ها ممنوع شد
شناسه : 3419

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ضمن تاکید بر ارائه خدمات آموزشی متناسب با موازین اسلامی و شرعی در مهدهای کودک گفت: آموزش‌هایی همچون رقص در مهدها ممنوع بوده و با مهدهای متخلف برخورد می‌شود. حبیب‌الله مسعودی فرید در گفت‌وگویی با اشاره به برنامه‌ریزی سازمان بهزیستی کشور برای توزیع یک وعده غذای گرم در روستامهدها […]

ارسال توسط :
پ
پ

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ضمن تاکید بر ارائه خدمات آموزشی متناسب با موازین اسلامی و شرعی در مهدهای کودک گفت: آموزش‌هایی همچون رقص در مهدها ممنوع بوده و با مهدهای متخلف برخورد می‌شود.

حبیب‌الله مسعودی فرید در گفت‌وگویی با اشاره به برنامه‌ریزی سازمان بهزیستی کشور برای توزیع یک وعده غذای گرم در روستامهدها و مهدهای حاشیه‌ای اظهار کرد: در راستای بهبود وضعیت تغذیه کودکان ۳ تا ۶ سال خانواده‌های نیازمند در مناطق روستایی و محروم حاشیه شهر، یک وعده غذای گرم به کودکان اشاره شده در مهدها ارائه می‌شود. وی تصریح کرد: در سال ۱۳۹۳ با رشد منفی ۵ درصد، تعدا ۱۵۷ هزار و ۷۷ نفر و در سال ۹۶، تعداد ۲۲۵ هزار و ۷۵۶ کودک با سرانه روزانه ۲ هزار ریال در روستامهدها و مهدهای کودک حاشیه شهرها تحت پوشش طرح قرار گرفتند؛ با توجه به اعلام وضعیت هشدار سوء‌تغذیه در ۷ استان کشور (ایلام، بوشهر، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان)‌ تمام کودکان روستامهدها و مناطق حاشیه‌نشین به‌صورت صددرصد بهره‌مند شدند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۳۹۷ تعداد ۲۲۷ هزار و ۷۷۳ کودک تحت پوشش قرار بگیرند و در این حوزه ما رشد ۴۵ درصدی را نسبت به سال ۹۳ و در زمان اجرای طرح داشته‌ایم. مسعودی فرید گفت: در حوزه ساماندهی کودکان خیابانی نیز سازمان بهزیستی کشور بر اساس وظایف ذاتی خود اقداماتی را انجام داده است به طوریکه در این بخش با هماهنگی شهرداری‌ها و سایر ارگان‌ها اقدام به ساماندهی کودکان خیابانی در مراکز پیش‌بینی شده کرده است. وی ادامه داد: در راستای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از کار و فعالیت کودکان در خیابان، مراکز ساماندهی کودکان خیابانی به‌صورت شبانه‌روزی و رایگان ارائه می‌شود و در سال ۹۳، تعداد ۵ هزار و ۹۴۹ کودک از این خدمات بهره‌مند بودند و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۹۶ تعداد ۱۱ هزار و ۴۸۳ کودک از این خدمات بهره‌مند شوند. وی از ساماندهی کودکان خیابانی در کلانشهرها خبر داد و گفت: این طرح از سال گذشته در دستور کار سازمان بهزیستی و شهرداری‌ها قرار گرفته است و تا پایان سال ۹۷ نیز ادامه خواهد داشت. مسعودی فرید به اقدامات انجام شده و توسعه اورژانس اجتماعی در سطح کشور اشاره و تصریح کرد: این برنامه تلفیقی از مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی است که با رویکرد مداخلات فعال تخصصی به هنگام و دسترس به گروه‌های در معرض آسیب و آسیب‌دیده خدمات ارائه می‌کند.

وی بیان کرد: با اقدامات انجام شده، گسترش برنامه اورژانس اجتماعی در سال ۹۶ در دستور کار سازمان قرار گرفت و در ۱۵۰ شهرستان دارای جمعیت بیش از ۵۰ هزار نفر از دیگر اهداف این برنامه بوده که محقق شده است و تعداد مراکز اورژانس اجتماعی از رشد ۸۰.۴ درصدی و مراکز مداخله در بحران از رشد ۸۴.۴ درصدی و خط تلفن اورژانس اجتماعی از رشد ۳۴۲.۳ درصدی و خدمات سیار اورژانس اجتماعی از رشد ۴۲.۳ درصدی نسبت به سال ۹۳ برخوردار بوده است. معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ضمن تاکید بر ارائه خدمات آموزشی متناسب با موازین اسلامی و شرعی در مهدهای کودک خاطرنشان کرد: در این زمینه، سازمان بهزیستی به‌صورت جدی به مهدهای کودک هشدار داده است و چنانچه تخلفاتی در این حوزه صورت بگیرد با آنها برخورد می‌شود و مهدها نمی‌توانند برنامه‌های غیرآموزشی و غیرشرعی برخلاف موازین دینی از جمله رقص در مهدهای کودک آموزش دهند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.