شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2441 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1908×
مصاحبه اختصاصی پینوس با احسن احمدی
شناسه : 658

مصاحبه ی اختصاصی وب سایت پینوس با احسن احمدی کاندیدای چهارمین دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر پاوه در روز ۲۱ خرداد ماه ۱۳۹۲  صورت گرفت . احسن احمدی می گوید : پینوس : لطفا بیوگرافی مختصر و سوابق کاری خودتان را بیان نمایید .    سید محمد احسن احمدی فرزند مرحوم حاج سید حسین […]

ارسال توسط :
پ
پ

مصاحبه ی اختصاصی وب سایت پینوس با احسن احمدی کاندیدای چهارمین دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر پاوه در روز ۲۱ خرداد ماه ۱۳۹۲  صورت گرفت . احسن احمدی می گوید :

پینوس : لطفا بیوگرافی مختصر و سوابق کاری خودتان را بیان نمایید .   

سید محمد احسن احمدی فرزند مرحوم حاج سید حسین احمدی متولد ۱۳۵۱ تحصیلات خود را در سال ۱۳۶۸ در رشته علوم تجربی به پایان رسانده و در سال ۱۳۷۴ از رشته مهندسی کشاورزی در دانشگاه تبریز فارغ تحصیل گردیدند.
از سال ۱۳۷۷ تا سال ۱۳۸۳ بعنوان رئیس اداره زراعت و باغبانی در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان پاوه خدمت نمودم.
از سال ۱۳۸۳ بعنوان مدیر عامل شرکت راه و ساختمان اورامانات که در سال ۱۳۵۳ توسط مرحوم پدرم ثبت شده و دارای سابقه درخشانی در زمینه اجرای پروژه های عمرانی در سطح شهرستان پاوه بوده است فعالیت نموده ام.شرکت مذکور مجری پروژه های متعددی از جمله شبکه گاز رسانی به شهر پاوه و روستاهای دوریسان ـ چورژی ـ دره بیان و شمشیر و همچنین قسمتی از جوانرود و شهر سرپل ذهاب و قسمتی از انشعابات شهر کرمانشاه بوده است.
علاوه بر شرکت فوق اینجانب رئیس هیئت مدیره و سهامدار اصلی شرکت مهندسی طاقدیس راه دالاهو می باشم. که در بخش های مختلفی از استان در زمینه تاسیسات و تجهیزات و همچنین راه سازی مشغول فعالیت می باشد.

همچنین عضو:
* انجمن شرکت های ساختمانی و تاسیساتی استان کرمانشاه

*سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان کرمانشاه می باشم

 

پینوس : از آنجا که ماده ۳ وظایف و اختیارات شوراهای شهر، به نظارت بر مصوبات شورا و طرح های مصوب امور شهرداری و سازمان های خدماتی (مخابرات – آب و فاضلاب – برق- بهزیستی و کمیته امداد و … ) اشاره دارد، جنابعالی چه ساز و کاری برای اجرای این بند در نظر دارید؟

اصولا اگر شورا در انتخاب شهردار دقت کند و فردی را انتخاب نماید که فاکتورهای لازم از جمله : صداقت ،تحصیلات ،تجربه ،سابقه اجرائی ،خلاقیت و … را داشته باشد میتواند قسمت عمده ای از دغدغه هایش را از این طریق برطرف نماید. و ز آنجائیکه اعتقاد بنده به محوریت علم و دانش در همه امورات است ایجاد کمیته های تخصصی را در تمامی زمینه ها از جمله عمرانی ،فرهنگی ،ورزشی و….لازم و ضروری میدانم .(ترجیحا شهردار باید عضو یک یا چند کمیته تخصصی باشد تا در جریان مطالعات و بررسی های این کمیته ها بوده و اعضای کمیته ها را ازامکانات و ظرفیت های شهرداری با خبر کند) لذا مصوبات شورا نیز باید استخراج شده و در راستای نظرات این کمیته ها باشد. در صورت وجود چنین چیدمانی مصوبات شورا پر محتوا و مطالعه شده خواهند بود و موانع اجرای آنها دیده شده و راه کارهای رفع موانع نیز اندیشیده شده است. و مصوبات به گونه ای مکمل همدیگر بوده و در نهایت هدفی خاص و از پیش تعیین شده که همان توسعه پایدار و حل معضلات و مشکلات شهروندان صبور است را دنبال خواهند کرد . بنابراین نظارت بر اجرای مصوبات شورا در امورات مربوط به شهرداری در چنین شرایطی آسان و بروز خواهد بودو اعضای شورا فرصت لازم برای نظارت بر شهرداری وسایر ادارات و نهادها را خواهند داشت و از طریق ابزازهای رسانه ای مردم را در جریان امور قرارخواهند دادد . در خصوص سایر ادارات نیز بایستی همین پکیج را داشته باشند و ترجیحا از مسئولین ادارات به عنوان متولیان امورات مختلف در کمیته های تخصصی استفاده نمایند تا بتوانند ضمن احترام متقابل، با تعاملی سازنده با آنها زمینه لازم برای ایجاد تغییرات رافراهم نمایند .البته اهرم هائی به منظور مجاب کردن ادارات مختلف به پاسخگوئی به شورا وجود دارد که میتوان رسانه ای کردن عملکرد آنها را از جمله این اهرم ها دانست و بدون هرگونه ملاحظه ای نقاط ضعف و کم کاری های آنها را به اطلاع مردم و مقامات بالاتربرسانند و بالعکس افراد شایسته و تلاشگر را نیز به همین طریق تشویق و ترغیب نمایند.

 

پینوس : یکی از اختیارات شوراها تایید صورت جامع درآمد و هزینه های شهرداری به صورت شش ماه یکبار و نیز نظارت بر حفظ سرمایه و اموال عمومی و اختصاصی شهرداری است. شما قصد دارید به چه روشی تایید صورت جامع درآمد و هزینه را به اطلاع مردم برسانید؟ در مورد سرمایه، دارایی ها، اموال عمومی و اختصاصی شهرداری تا چه حد اطلاع دارید؟

ابتدا نسبت به تهیه صورت جامع دارائی های شهرداری نقدی و غیر نقدی اقدام و هر شش ماه یک بار نیز بیلان کاری مدت مذکور را به همراه عوامل دخیل در رشد و یا احیانا تنزل آن از طریق ابزارهای رسانه ای به اطلاع مردم خواهم رساند. و در خصوص سرمایه، دارئی ها ، اموال عمومی و اختصاصی شهرداری همانند یک شهروند اطلاع دارم.و گمان می کنم بخش عمده ای از این اموال و دارائی ها به دلیل ضعف مدیریتی و غیره حیف و میل شده است

 

پینوس : از نظر شما اولین اقدام عملی شورای اسلامی شهر برای جلوگیری از سوءاستفاده های ممکن در زمینه های مالی و ….. چه باید باشد؟

به نظر بنده در وحله اول هنگام ورود اعضا به شورا کلیه دارائی های منقول و غیر منقول و اعضا و شهردار پیشنهادی برآورد شده و ثبت گردد و در قدم دوم بودجه های اختصاص یافته مناقصه ها و مصوبات درآمد زا به اطلاع عموم مردم برسد .

 

پینوس : جنابعالی جهت نقد و بررسی عملکرد شورا و ارتباط و اطلاع از دغدغه های مردم به صورت منظم و در بازه های مشخص زمانی چه ساز و کاری در نظر دارید؟

تشکیل تیم ها و شوراهای محلی به عنوان رابطی میان شورا و ساکنین محله جهت انعکاس نظرات و انتقادات های احتمالی ، چاپ بولتن داخلی و توزیع آن در سطح شهر

 

پینوس : رویکرد شما در باره تسهیل در تشکیل سازمان های مردم نهاد (NGO) و ترغیب و تشویق مردم، برای فعالیت در آن ها، چیست؟ به نظر شما کدامیک از NGOهای شهر پاوه موفق تر عمل کرده اند؟

لزوم وجود سازمان های مردم نهاد بر کسی پوشیده نیست و در بسیاری از موارد این سازمان ها تسهیل کننده بسیاری از امور ادارات و ارگان ها هستند و از عوامل ترغیب مردم یک جامعه علیه ناهنجاری ها ی اجتماعی و در برخی موارد نیز تشویق مردم به اعمال انسان دوستانه و مشارکت های مدنی هستند به نظر بنده بررسی عملکرد این نهادها در گنجایش یک سوال مصاحبه ای نیست و جا برای بحث بسیار دارد. هرچند که این جامعه است نمره هر نهاد و یا سازمانی را تعیین می کند و عملکرد مثبت این نهادها بر کسی پوشیده نیست .تعداد این نهادها در شهرستان ما بسیار اندک است و جای بسیاری از این سازمانهای مردم نهاد در این شهر خالی است .

 

پینوس : به نظر شما شورای اسلامی شهر، در کنترل و کاهش معضلات اجتماعی، مانند اعتیاد و ناهنجاری های اخلاقی چه نقشی می تواند ایفا کند؟

در جامعه امروزی نوع ناهنجاری ها به تناسب پیشرفت علم و تکنولوژی تغییر یافته و به همان نسبت که علم پیشرفت نموده مشکلات و معضل های اجتماعی نیز شکل نو و تازه ای به خود گرفته اند . در سطح خرد وظیفه تک تک احاد یک جامعه است که با معضلات اجتماعی برخورد داشته باشند و در سطح کلان و تخصصی تر نهادها، ارگانها و اداراتی هستند که به طور مستقیم با این قضایا درگیر هستند و شورا به عنوان نهادی که در موازات با ادارات جهت رفاه حال شهروندان گام بر می دارد می تواند نقشکلیدی در این مقوله داشته باشد . امروز معضل اعتیاد یک معضل جهانی است و مربوط به بخش یا منطقه ای خاص نیست .و یکی از مهمترین راه های مقابله با آن ایجاد اشتغال است که با توجه به پتانسیل های موجود در این شهر می تواند به صورت جدی مورد بحث و برسی قرار گیرد .

 

پینوس : با توجه به پتانسیل های گردشکری و تفریحی موجود در شهر پاوه، و ارتباط این موضوع با بحث اشتغال زایی چه برنامه و راهکاری برای شکوفا کردن توریسم و گردشگری در سطح شهر پاوه دارید؟

بدیهی است شهر پاوه یکی از شهر هایی است که دارای پتانسیل های فراوان در زمینه صنعت گردشگری و جذب توریسم و در نهایت اشتغال زائی از این طریق می باشد و با شناسائی دقیق تر این ظرفیت ها راهکارهائی اندیشیده شده که در صورت راهیابی به شورا جامع تر و تخصصی تر نسبت به آن اقدام خواهد شد و این مبحث نیز در کمیته های تخصصی مربوطه تصمیم گیری می شود.

 

پینوس : با توجه به اینکه در اکثر نواحی شهر مانند شهرک های ظفر، فرهنگیان و زمین شهری و … هیچ گونه فضای سبزی وجود ندارد، دیدگاه خود را درباره لزوم توسعه و توزیع مناسب فضای سبز شهری بیان فرمایید.

نباید این نکته را فراموش نمود که شهرک سازی کاری بسیار تخصصی است که اگر به صورت اصولی انجام نشود مشکلات بعدی به همراه خواهد داشت و شورا و شهرداری نقشی اساسی در این مقوله ایفا می کنند که اگر قبل شروع به کار آنها در پکیج هایی این فضاهای سبز و سایر اماکن تفریحی و رفاهی را تعریف کنند بعدا مشکلی وجود نخواهد داشت از دید بنده نه تنها لزم فضای سبز باید مد نظر باشد بلکه و جود پاره ای ارگان ها و ادارات و فروشگاه ها نیز باید مد نظر باشد که خود در بسیاری از موارد میتواند راهگشایی خیلی از مشکلات شهرمان چه از نقطه نظر ترافیکی چه اقتصادی و … باشد و در شرایط کنونی نیز بنده در صورت راهیابی رایزنی های لازم را در خصوص این موارد ذکر شده انجام خواهد داد.

 

پینوس : با توجه به عدم پوشش مناسب کلیه ی مسیرهای درون شهری توسط تاکسیرانی چه راهکاری برای حل این مشکل دارید ؟ برای حل معضل ترافیک شهرستان پاوه چه برنامه ای دارید ؟

 تا حدودی این سوال را با سوال قبلی مرتبط می دانم و از نظر من اصل اول نظارت است و در وحله دوم به کار نبردن اهرم های فشار منفی و استفاده از ترغیب رانندگان به حضور در کلیه مناطق شهر است و این میسر نخواهد شد مگر اینکه ما توزیع مناسب ادرات و ارگان ها و بنگاه های اقتصادی و خدماتی را در کلیه نقاط شهر مد نظر داشته باشیم که تجمع روزانه مردم در آن مسیرها باشد و به بدیهی است که خودرو های عمومی و تاکسی ها نیز رغبت بیشتری برای تردد در کلیه این نقاط خواهند داشت و این امر بدون محدود کردن و اجبار صورت پذیرفته و ادامه خواهد داشت در قدم بعدی تقسیم منطقه ای واحد های حمل و نقل عمومی که البته این امر در شهر ما به عهده تاکسی ها می باشد.و می توان از رنگ بندی ویژه هر منطقه جهت تفکیک استفاده نمود و تعدا مشخصی از تاکسی ها را در هر منطقه قرار داد و این امر حتی بدون تعریض خیابان های شهر قابل انجام است.

 

پینوس : جهت بهبود و توسعه خدمات بیمارستان و مراکز درمانی و بهداشتی شهر پاوه چه راهکاری دارید ؟

بدیهی است که هر چه تعداد مراکز بهداشتی و درمانی بیشتر باشد و به موازات آن کیفیت ارئه خدمات نیز بهتر باشد رضایت مردم و در نهایت سطح سلامت جامعه بالاتر خواهد رفت و شورا در این زمینه ها می تواند با رایزنی با متولیان این امر و پیگیری های مداوم تا حصول نتیجه مطلوب مفید باشد

 

پینوس : تهمیدات احتمالی شورای چهارم شهر پاوه برای حفاظت از محیط زیست، مانند جلوگیری از آتش سوزی های جنگل های اطراف شهر و تخریب جنگل ها و … شامل چه مواردی می باشد؟

حفاظت از محیط زیست از طریق فرهنگ سازی و ذکر فرایند محیط زیست سالم به مردم از یک طرف و شناسائی عوامل آتش سوزی مراتع چه به صورت عمدی و غیر عمدی و تلاش برای مجازات و معرفی آنها همسو با اداره محیط زیست عمل نماید.

 

پینوس : در پایان اگر مطلبی دارید یا برنامه هایی در زمینه های مختلف دارید که در سوال ها درج نشده بود مطرح نمایید .

 از همه عزیزانی که این فرصت را در اختیار بنده قرار داده تا بتوانم دیدگاه ها و نظرات خودم رو تا حدودی به صورت مختصر بیان نمایم تشکر می کنم . لازم به یاد آوری است که شهر پاوه متعلق به تک تک شهروندان عزیز است و میزبان و میهمانی وجود ندارد و هر کسی که در این شهر در حال زندگی کردن است شهروند پاوه محسوب می شود فارغ از اینکه از کجا آمده و چه زبان و لهجه و گویشی دارد چه قبل از کاندیداتوری و چه در این مقطع زمانی همیشه آرزوی بنده این بوده و خواهد بود که پاوه مرزهای جغرافیای و انسانی فراتر از این زمان را داشت و دارای جمعیتی بیشتر از این بود و این دغدغه ام را به صورت علمی پیگیری خواهم نمود و سخن آخرم این است از کلیه عزیزانی که در انتخابات شرکت خواهند نمود تقاضا می کنم از دادن تک رای پرهیز کنند و انتخاب های آگاهانه ای داشته باشند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.