جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2342 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1908×
شناسه : 330

نویسنده : ناصر احمدی بیشتر ما سیره خوانده ایم و در آن تحقیق کرده ایم .  و برای بیشتر ما این سوالاتی پیش آمده است . چرا محمد (ص)؟  چرا خداوند از میان تمام انسانها  او را برای این ماموریت انتخاب کرده است ؟ چرا انسانهای دیگر را انتخاب نکرده است ؟ و اصولا فضیلت […]

ارسال توسط :
پ
پ
نویسنده : ناصر احمدی

بیشتر ما سیره خوانده ایم و در آن تحقیق کرده ایم .  و برای بیشتر ما این سوالاتی پیش آمده است .
چرا محمد (ص)؟  چرا خداوند از میان تمام انسانها  او را برای این ماموریت انتخاب کرده است ؟ چرا انسانهای دیگر را انتخاب نکرده است ؟ و اصولا فضیلت این پیامبر بر سایرین چیست که او را بر دیگران ترجیح داده است؟
او تنها  نابغه ای نبود که در میان امتی ظهور کرده باشد و رهبری ان امت را به عهده گرفته باشد و پس مدتی تنها نامی از او در تاریخ باقی مانده باشد بلکه او پیامبری بود که از جانب خداوند امده بود او یک ملت را رهبری نکرد بلکه او تاریخ را دوباره نوشت و انقلابی در وجود انسانهای زمان خویش به راه انداخت که تا امروز انسانها در ارزوی دوباره شدن ان هستند .
او  دعوتگری سیری نا پذبر بود که هیچگاه ابایی از انجام ماموریت خود نداشت و انسان بی نظیری بود که با ساختن انسانها تمدن ساز شد .

او در درون خود شخصیتی مستقل داشت در عین حال که در جامعه فعال ترین انسانها بود و همیشه در موقعیت های مختلف توانست بهترین واکنشها را به اتفا قات نشان دهد . جامعه ای که او ساخت جامعه ای بی نظیر در اخلاق , عقیده , و عبادت بود و خداوند در وصف این امت می فرماید : ) کنتم خیر امه اخرجت لناس ) .
اما تصور نمی کنم که هیچ کس مانند خداوند بتواند  جوابگوی این سوالات باشد .! زیرا هم او بود که او را افرید و او بود که جایگاهش را برتری بخشید و او را پاک گرداند . خود او بود که بر پاکی اش گواهی داد:
(ما ضل صاجبکم و ما غوی ) نجم _۴  او در عقل و فکر خویش پاک بود
(ما زاغ البصر و ما طغی) نجم _۷ او در بصر و دیدگانش پاک بود و طغیان نکرد
(ما کذب الفواد و ما رای ) نجم_۱۱ او صاحب قلب پاکی بود
(و بالمومنین رئوف الرحیم ) توبه _۱۲۸ او مهربان امت خود بود
(انک لعلی خلق عظیم ) قلم_۴ در وجودش پاک بود و صاحب اخلاقی بزرگ بود
خدواند او را به برترین شیوه ممکن اکرام بخشید . آنجایی که به زندگانی پیامبر  سوگند یاد کرده است : (لعمرک انهم فی سکرتهم یعمهون ) و این نشان از پاک بودن پیامبردر تمام زندگانی خود است . زیرا خداوند جز بر پاکی سوگند یاد نمی کند . این همان حیات پاکی است که برای به اتمام رساندن ماموریت نبوت است . (یس والقران الحکیم انک لمن المرسلین )
 خداوند این رسالت را بر سایرین فضیلت بخشید زمانی که از سایر پیامبران برای تبعیت از این پیامبر  عهد و پیمان گرفته است (و اذ اخذ الله المیثاق……..).
خداوند نیز او را فضیلت بخشید و یاد او را بلند کرد (و رفعنا لک ذکرک) و نامی از نامهای خود را برای او انتخاب کرد نامی که قبل از او از آن کس دیگر ی نبوده است . و نام و یاد او را تا روز قیامت با نام خود قرین ساخت  به گونه ای که اگر کسی به نبوت او اقرار نکد همانا عمل او پذیرفته نخواهد شد .تنها انسانی است که تمام گناهان او در دنیا  بخشیده شده است(عف الله عنک لم اذنت لهم) ( لیغفر لک الله ما تقدم من ذنبک و ما تاخر منه ) و  خداوند او را در روز قیامت به مقام محمود میرساند . تنها کسی که خدا را حمد می کند  و  اولین شفاعت کننده  انسانها در پیشگاه خداوند .
و در اخر نیز درهای بهشت به اذن خداوند تنهای برای او پشوده خواهد شد
به امید اینکه خداوند ما ما را  در صف مومنان به خود و  پیامبرش قرار دهد در روز قیامت از یاران او  باشیم

ثبت دیدگاه

6 دیدگاه برای “چرا محمد (ص) ؟”
  1. باسلام وتشکر از شما برادر گرامی مطلبتون بسیار زیبا بود انشاءلله که درروز قیامت از یاران آن حضرت (ص) باشیم.آمین

    پاسخ
  2. با سلام و تشکر خدمت دوست عزیز کاک ناصر احمدی. اگر معلوم میشد که مطلب از نوع تحقیقی است یا صرفا تاثیرگذاری آن بر روحیه مدنظر است بهتر بود. در صورت تحقیقی بودن لازم است ارجاع ها کامل تر باشد. نکته دیگر ویرایش مطلب است که بسیار بر روی خواندن مطلب تاثیرگذار است. باز هم تشکر که به فکر بخش دینی سایت هستید.

    پاسخ
  3. سلام مبین جان حق داری . راستش خیلی عجله ای شد . شاید توی دو روز نوشته شده بود . شما ببخش . سعی کردم بیشتر از قرآن استفاده کنم . ادرس ایه ها رو هم نوشته بودم اما طاهرا تو نوشته نیومده نمی دونم چرا . در هر صورت شما ببخش مبین جان که زیاد خوب نشده . خب بی سوادیه و هزار درد

    پاسخ
  4. خدا ما را ببخشد برادر عزیز. صرفا برای بهتر شدن بود. ان شا الله شما هم تذکرات خودتون رو برای من یادداشت کنید تا هممون بهتر بشیم.

    پاسخ
  5. و کی که جهان به این حقایق اعتراف کنه

    پاسخ
  6. شاید هم دور نباشه و کی میداند کی میاد اون زمانی که جهان به این حقیقت اعتراف کنه .

    پاسخ
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.